Canım bebişe aldığımız beşiğin yatağı var, ama çok yumuşak, ayrı yatak da alamıyoruz çünkü şekli oval o şekilde satılmıyor, ben de içine biraz daha pamuk doldurtup dolgunlaştırıyım yatağı diyorum canım. Yorgan ayrı doldurtmaya gerek yok herhalde. Çünkü bebişleri ilk zamanlar ağır yorganalr tehlikeli, tulumlar daha kullanışlıymış. Sonra da yaz gelcek zaten, hafif bir bebiş yorganı alırım diyorum.
Ben artık alımı durdurdum ama teyze ve anneanne durdurmadı:) Kayınvalide daha hiçbirşey getirmedi çok da lazım değil ama belki utanıp o da getirir bişeyler. Görümcem de gitmiş prematüre takım almış, onu hiç kullanamam herhalde, inşallah kullanmama da gerek kalmaz. Artık çok az giyip hemen küçülenleri de ikinci bebişe kalır hayırlısıyla:)
İyi yapmışsın canım, erkenden hazır olmak iyi bence kafan rahat olur. Ben şimdi bişey yapamıyorum çünkü hem her gün işteyim, izne çıkmayı bekliyorum, hem de şifonyeri limitler dolduğundan gelecek aya bıraktık, şifonyer olmadan eşyaları yerleştiremem, çünkü dolabına sığmadı:S O yüzden gelecek ayı bekliyorum, annemle beraber hepsini yaparız inşallah.
Telsiz çok lazım oluyor mu acaba, ben de almadım daha?