- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #24.441
herkese merhaba....
3 gündür yoktum , eşim iş seyahatinde bende halamdaydım, dün akşam geldik eve gece 4.30 gibi uyandım artık gece uykularım iki aşamalı oluyor zaten, kızımın bütün kıyafetlerini yıkadım bende o arada çok acıktım birde kahvaltı yaptım saat 9 gibi uykusuzluktan gebermek üzereyken azıcık daha uyudum ve az önce kalktım.
benim kızın maşallahı var geçenlerde nst ye girmiştim doktor şaşırdı 9 aylık bebek hareketi var bunda dedi, gerçektende hiç mi hiç durmuyor birde 2 gündür aşağı indi galiba göbeğimde aşağıda gözüküyor, şeyimin kemikleri felaket ağrıyo ve sürekli tuvalete giriyorum klozeti yanımda taşısam yeridir. Bizim kız martta gelmeyecek gibi görünüyor doktor gününü doldurmaz bu dedi, 1 şubattan sonra bekleyin dedi, bende çantamı falan hazırlıyorum artık.
şimdide biraz dışarı çıkayım bebişime hediye gelmişti zara dan 0 ay olanı gidip 3-6 ay ile değiştireyim 0 ve 0-3 çok kıyafeti oldu şimdiden, birde kitap alayımda son zamanlarımda keyifle okuyayım sonra okumak bu kadar rahat olmayacak...
oh hazır dur her daim cnm ne olur ne olmaz geli verir apar topar dikkat ne kadar geç gelirse o kadar iyi gelişir çnk umarım zamanından önce gelmez