- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #63.941
slm annişler. kızımı geçen hafta kontrole götürmüştüm. meyve suyu yoğurt vs. geçeceğiz dedi o kadar hızlı anlattı ki yarım yamalak not alabildim. özel hastane de olsa yok işe yaramıyor. hemen üstünü çıkar tart baş - boy ölçümü. liste halinde sorularla gittim ama çoğu havada kaldı. damağı kaşınıyor jel önerir misiniz diye sormamla reçeteye yazması bir oldu. neyse eve geldim prospektüsü okudum. 2 defa üstüne basa basa 6 aydan küçük çocuklarda kesinlikle kullanmayın diye yazıyordu. bu durum hiç hoşuma gitmedi. zaten doktorun odasından daha çıkmadan giyinirken diğer çocuğu çağırıyorlardı. aceleleri var gibi. araştırmalarım sonucu özel bir doktora gitmeye karar verdik. bugün görüştük gayet iyi geçti. her şeyi anlattı beslenme listemizi oluştuırdu. ve ne jel ne de krem kesinlikle kullanmayın dedi. yarından itibaren meyve suyu ile başlıyoruz bakalım kızım nasıl tepki verecek .

evet canım heyecanlanıyor insan. küçükken heyecanlanırdık bayramlıklarımız alınınca. artık yavrularımız için mutlu olacağız. dün gece biz de baktık bişeyler ama saat geç olmuş çoğu yer kapanmıştı. eşim erken gelirse çıkacağız umarım güzel bir şeyler buluruz.
güle güle giysin evladın canım :))
Maşallah diyeli canım. huyu değişmez inşallah. Amcanın da düşünüp oralardan bayramlık göndermesi de çok güzel.Söyleyim mi söylemeyim mi diye düşünürken söylüyorum Gülnihal 4 gündür gündüz ve gece uykuları dahil kendisi uyuyor yastığıy la ve battaniyesiyle battaniye illa yüzüne değecek ve yastığa sarılı olacak Günlihal uykusu gelmeye başladımı yatağına koyuyorum ve yaklaşık 15 dk sonra paket hazır.inş bunu huy edinir ya çok mutlu oldum bu huyuna pazar günü ben hazırlık yaparken o kendi kedine oynadı uyudu misafriler geldiği zamanda uykusu gelmişti yatağına bıraktım sonra uyudu öyle.İnş buda ters tepmez ben onun neyini övsem o huy değişiyor çünkü
Bide kızımın dedesi yok hem benim hemde eşimin babası hayatta değil,amcam te Azerbaycandan Gülnihale bayramlık göndermiş dedesi olarak çok sevindim çok duygulandım![]()
ben de 1 kere denedim canım daha doğrusu denemeye kalktım. ben hatayı annemin evinde denemekle yaptım. ama torun sevgisi gerçekten çok baskın oluyormuş. kızım öyle uyutulur mu 1çocuk ver ben uyuturum demeye başladı baktım bebeğim ağladıkça annemin de gözleri doldu. ben de zaten en fazla 10 dk dayanabildim. ben hem de kitabı okuyup denemeye kalktım. Ama kitapta diyor ki " Eğer bebeğiniz 10 dk. içinde uykuya dalıyorsa bu yöntemi uygulamaya gerek yok" benim kuzu da zaten en geç 15 dk. içinde uyuyor. vazgeçtimben ferber merber yapamıcam annem çok düşündüm bir defa denedim ve benlik bişi olmadığına kanaat getirdim, yapabilene brawo ama ben hayır..
Bu akşam son anda bişey çıkmazsa bayram "alışverişine gidecez.İlk bayram ,ilk bayramlık alışverişi nedense acaip seviniyorum![]()
evet canım heyecanlanıyor insan. küçükken heyecanlanırdık bayramlıklarımız alınınca. artık yavrularımız için mutlu olacağız. dün gece biz de baktık bişeyler ama saat geç olmuş çoğu yer kapanmıştı. eşim erken gelirse çıkacağız umarım güzel bir şeyler buluruz.
biz aldık bayramlığımızı teyzesi , çooooook beğenerek aldım... bayram sonrası burda resimlerini paylaşırız ilk bayramlıklarıyla bebişlerin.. kız bebeklere de acayip çeşit war, Allah yardımcın olsun kardeşim :))
güle güle giysin evladın canım :))