Kızlar akşam Gülnihale çeyrek şeftali püresi verdim kaşıkla verirken o illa tabağı tutmaya çalışıyordu babasıda ver bakalım ne yapacak dedi verdim eline ve kafayı gömdü tabağa kediler gibi tabi kaşlarına kadar meyve püresi oldu ama çoook tatlıydı yaa

devamında hoop banyo ve uyku meyve yeme serüvenimiz böyle bitti
ay şu an Güloş u öyle hayal ettim ben yumulup o şeftalileri yerdim heralde

kız foto çekip koysaydın da bizde görseydik ya
günaydn herkeslere bu sabah erkenden hortladık

kızlar ya azra bu ara çok fena bağırıyor ama sürekli oynarken falan çığlık değil bildiğiniz bağırma boğazını yırtarcasına bütün apartman kappıya dayanacak böyle giderse :)
ahh canım ne çığırtkan çocuklarımız var, heralde hepimiz aynı zamanda doğurduk ya ondan, Lidya da öyle boğazı acıyacak diye korkuyorum artık valla ya
Alya çok kararsız canım, okdr çok isteyeni var kii

Zamana bırakma taraftarı, bi bakalım diyor kimin mesleği ne olcak ona göre

Günaydın canımm. Hepimiz hortladık sanırım bu sabahhh, hiç böyle ohhh ne güzel uyudum uykumu aldım diye uyanamadım maalesef
kuzum Azra daha yeni bağlamış bağırmaya alışırsın merak etme. Biz artık Alya ile karşılıklı bakışıp bağrışıyoruz,eşek bana bakıyor önce sonra basıyor yaygarayı. Geçen karşı apartman komşum bana dedi ki ' Senin kızında maşallah ne gür sesli,sanki bizim evde . Ayy canımm ne kadar yaramaz o öyle ' Sözde cici cici konuşup seviyor gibi yapcak ama düpedüz kadın şikayetçi bizden,napim arkadaş kızım bağırmaya bayılıyorr
aman yarabbim bu komşular bebekli evden ne bekliyorlar ki, büyük çocuk mu bunlar sus deyince susacak, hayret bişey ya, ne diye laf sokuyosun be kadın
çocuk artık ek gıda diye yırtıyor kendisini bende yeter dedim napim canım. Yemek yerken biz, kendisini atıyor resmen yemeklerin üstüne,elimizdeki şeyler yemelik mi değil mi anlıyor. Dünde emzirdim defalarca artık,ağlıyor Alya,bakıyorum süt var gögsümde, dur dedim şeftali yedirim . Şeftaliyi gördü elimde kendinden geçti,bırakmadı ki rendeleyim cam rendede. yedi ve sustu mutlu oldu. o an anladım ki bizimde zamanımız gelmiş
ayy kızlar biz geçtik zaten ek gıdaya biliyosunuz, dediğini kızım da yapıyor, geçende Dimes'in osmanlı şırası var ondan içiyorum, bardağa bakıp nasıl yalanıyor

sonra bastı yaygarayı, bardağı saklıyoruz çıt yok görünce deliriyor

Dün akşam çıt çıtlı body değil pijama giydirdim hava serin diye bu gün de eşofmanları giydi kızım anam bu kız büyümüş mü ne çok hislendim sabah gelirken 2300 grlık hali geldi gözümün önüne bide şimdiye bak dedim maşallah benim fıstığıma
bende şekerim dün dolabını düzelttim, gece de üşümesin diye patikli alt giydireyim dedim, poposundan yukarı çıkmadı

büyümüş bunlar ya, hepsini koydum poşete burda bir köye yolladım ihtiyacı olan kullansın diye
Gunaydın fıstıklar....
Dısarıya cıktıgımda ılk ısım meyve fılesı almak olacak,la ben nıye dusunemedım bunu,ogluuuuum soyleyın boyle seylerı bak benım kafa almıo bazeen...
kız onu bende mi alsam ya, nasıl kullanışlı mı acaba? kullanan varsa bir anlatın kızlar be
Yağmurlu bır İstanbul'dan herkese merhabaaa.. Nasılsınz sayın arkadaslarım? Bu havada sadece uyumak gecıo ıcımden lakın suan cayımı ve kurabıyemı halletmekle ugrasıorum buna ınanmıcksınz ama kuzeyıde uyuttum perdelerıde cktımm karanlk oldu gece sanıp uyurmukı acaba:))
yağmurlu bir Manisa/Selendi öğleninden de sana merhaba Minecim benim

iyiyz hanfendi sen nasılsın bakalım? burası da bir kapandıki görmeyin kızlar, akşam emniyete şiddetli yağış uyarı gelmiş zaten:18::18: ama Lidya uyumadı kanmadı
demin Selçuk uykudan uyandı teyzesinin kucaanda oturuyodu..bnde su aldım şişeyle kafama diktim karşısında bu şişeyi görünce bi ağzını açtı bna doğru uzandı..elimden almak istedi..hmn koştum biberonunu getirmek için vermeyince nasıl bastı çığlığı..artık onun su oldunu susadını biliyo ya şaka gibi...nasıl yaygara çıkardı vermeyince..
yavrummmmmmmmm benim bilir miymiş neyin ne olduğunu kuuzu, ne güzel ya büyüdüklerini görmek, ALLAH herşeylerini görmemizi nasip etsin inş...
Evet artık bır cok seyı akıllrı kesıo kuzey yanından gıdnce aglıomus gıbı yapıo bıde kucgmda cok mutlu bıdeeeeeeeeeeeee mısal agladgı yerden kucgmA alıorm susuo ya dıyelm bezını degstrmk ıcn gerı donersm baslıo aglmya yıne benı orda bıkcn dıye:)))) ahh bunlr cok fenaa coook:)) suan kucgmda nasıl oldysa oturuo bı yndan harktlnmelr basladı elımı kolumu ıtıo ıhhhlamlrda basladıı pufff:))
Lidya da kucak kuşu oldu ya, yerde bağırıp çığırıyor yanına gideyim oturayım kucağıma alayım o an susuyor, parmaklarında oynatıyor bunlar bizi, çok zekiler

Kızlar neden cam rende,normal rende olmayormu?
canım vitamin ve besin değeri kaybolmasın diye cam rende kullan...
günaydınn annişler nasılsınızz?
biz 1 haftalık tatilden sonra nihayet evimize gelebildik. erdekteydik güzel bir tatil geççirdik. dönüşte ne kadar kıyafet aldıysak hepsini makineye atmakla meşgulüm hala. arabasıdır yatağıdır derken evde pek eşya bırakmamışız. ilk gün su soğuk olduğundan sanırım ayaklarını pek suya sokamadık. 2 gün suyun daha ılık olduğu zaman götürdüm çok sevdi kuzum. denizde bebekle zor olur diye düşünürdüm hep ama korktuğum gibi olmadı. uyudu bizim de dinlenip yüzmemize izin verdi. mutlu olarak bitirdik tatilimizi. haftaya pazartesi de işe başlayacağım. nasıl bırakacağım bakalım offf

(
hoşgeldin tatlım, bizler iyiyiz, tatiliniz güzel geçmiş sevindim, bir yere giderken öyle oluyor, bebişin herşeyini alıyoruz bizde

aslında tatilden korkmamak lazım evde ne yapıyorsak orda da o olacak, gidebilseydik hiç tereddüt etmezdim ama eşimin izni yok malesef