• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bıngıldak için beni sağlık ocağındaki ebe endişelendiriyor ya doktorumuz herşey yolunda dedi.
Bu arada park yatak soran bir arkadaş vardı ben hala kullanıyorum çok memnunum.

Cook uzuldum,seni tanımıyorum ama sen ki kucucuk bebegine ragmen anneligi yeniden yasamaya cesaret etmis cok guclu bi insansin benim nazarimda. Bunu aşacağına inanıyorum. şükür oglusuna kollarında su an. Evet en basta onun icin güçlü olmalısın,gecmis olsun tekrar :(

SLM kızlar herkes iyidir umarım ...ben malesef çok kötü bir süreç geçiriyorum bebişim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım...ilk günlere nazaran şimdi daha iyi sayılırım şükür ki dünya tatlısı oğluşum ve eşim yanımda ....

canım çok çok geçmiş olsun, Allah güç versin.

Rica ederm canım benim,helal olsun.
Bide kızlar söylemeden geçemeyecem Mine'ye grubumuzun manken annesi hatta Çağla şikeli lakabını takmak istiyorum,taş gibi hatun valla :nazar:
Neyse canlarım ben kaçtım iyi akşamlarrr,hepiniz benim bebeklermsiniz :27:

aynen katılıyorum valla fıstık gibi hatun. görmedim ama fotolar öyle diyoooooooooooooo:9:

arkadaşlar düşenler listesine bizide ekleyin bugün ben okuldayken kızım yataktan düşmüş babası 1 dak mutfağa gitmiş o sırada olmuş acile götürdük bişeyi yok deiler kusma yada göz kayması olursa getirin dediler.şimdi uyuyo ama çok ağlamış ben de çok ağladım ama olan bişey bu maalesef benimleykende düşebilirdi diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım bizimkininde boğazları kızarmıştı burnu akıyordu bende istemedim dr da antibiyotik yazdı ama ateşi vs çıkarsa kötülerse durumu verirsin dedi.bende başlamadım. sağolsun burdan ıhlamur verenleri okudum ıhlamur verdim birde pedifen şurup verdim bir kaç kere çok şükür şimdi daha iyi. .çook geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim canım, size de geçmiş olsun. şimdi daha iyi çok şükür.

günaydınnn güzel mart annişleri:))))))

Eki Görüntüle 516631

talım benim maşallah sana

Ben geldimmm:)
Kızlar hepinizi çook seviyorum ya,çok mutlu oldum sizi ağırlamaktan,Bernayla muhabbetin dibine vurduk resmen herkeşler gidince tek kaldık çenemiz düştü.:1:
Gülnihal bab-bab die diye Selçükede öğretti baba demeyi:1:
Selçük herzamanki gibi mahsun şirin çook tatlı ve ağır abiydi:)
Atlas oy ağlak kuzum benim,performansından bişey kaybetmemiş
Kerem ona ayrı bi parantez açmak istiyorum,binlerce kez maşallah ona:nazar:
Alya oyy nazlı kuzum benim,çok hanımefendi ya ağlaması bile kibar:16:
Cenk habire beni kesti durdu arada gülüştük en küçüğümüz olduğu için daha sakindi
Kuzey sakin ve şaşkındı kim attı beni buraya der gibi bakındı durdu etrafa
Gülnihal hihi benim kızım çok mifafir perven:1:herkese doğru uçtu resmen,oturdu oynadı emekledi evde ilk defa kendi boyutlarında bu kadar bebek gördü şimdi yoruldu uyudu.
Ve teşekkür ,Canım kocama :16::16: hazırlıklarımda bana yardım ettiği için canım aşkım:16:
Bide benim ufacık tefecik hatta minicik salonum yei bebeği ağırladı onada bi alkışşşş :42:

kız Aysel döktürmüşsün valla maşallah sana, hepiniz çooooooook güzelsiniz, orada olmayı çok isterdim çok

Haha:))bizizmkinin de en buyuk zevki ordan bizi dikizlemek:)
cok tatli oluyo ama o fileye yuzunu yapistirip agliyo beni al diye:)

kerıme yaa napcam ben bu danayı,ordan dıkızlıyo benı nezaman uyutmaya calıssam,pekı o fıle tum parklardamı var,hıc dıkkat etmedımde..

kerıme yaa napcam ben bu danayı,ordan dıkızlıyo benı nezaman uyutmaya calıssam,pekı o fıle tum parklardamı var,hıc dıkkat etmedımde..

Bence hepsinde var.fatmacim madem sadece dikizlemesini onlemek icin istiyorsun eski bir carsaf kes tuttur kenarlarindan.onun icin korumalik alinir mi yahuu:)yazik parana;)

evet bizimkinde de var kerem bayılıyordu oraya tırnagını sürterek ses cıkartıyordu. ben kaldırdım ama tahta beşiğine gecirdim artık odasında yatıyo

Valla dunden beri bulusmayi dusunuyorum.super vakit gecirdik.Bernacim daki bulusmada cok guzeldi sendeki de.oyle.Hadi siradaki bende olsun artik.Bakalim benim evsahipligimden memnun kalacak misiniz:)sizin kadar dokturemesem de yiyecek konusunda guleryuz gosteririm olma mii:)
Arayi acmayalim ama bu pazar haftaya pazar ? hadi toplasalim yine havalar cok sogumadan

Caniiim gecmis olsun cok uzuldun kuzum, ayni durumu yakin gecmiste bende yasadim ve seni anliyorum ama elden ne gelir takdiri ilahi allah yavruna uzun omurler versin uzme kendini

Valla dunden beri bulusmayi dusunuyorum.super vakit gecirdik.Bernacim daki bulusmada cok guzeldi sendeki de.oyle.Hadi siradaki bende olsun artik.Bakalim benim evsahipligimden memnun kalacak misiniz:)sizin kadar dokturemesem de yiyecek konusunda guleryuz gosteririm olma mii:)
Arayi acmayalim ama bu pazar haftaya pazar ? hadi toplasalim yine havalar cok sogumadan

Bu pazar olsun yaaaaa bende gelebilirim o vakit
Yoksa uzulurum amaaa:50:

Günaydın annişlerr
arkadaşlar düşenler listesine bizide ekleyin bugün ben okuldayken kızım yataktan düşmüş babası 1 dak mutfağa gitmiş o sırada olmuş acile götürdük bişeyi yok deiler kusma yada göz kayması olursa getirin dediler.şimdi uyuyo ama çok ağlamış ben de çok ağladım ama olan bişey bu maalesef benimleykende düşebilirdi diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
geçmiş olsun canım. o acıyı hemen hemen hepimiz yaşadık. çok kötü oluyor insan. içini ferah tut bir şey olmaz

Teşekkürler canm...çok iyi olduğum söylenemez çok yıpratıcı bir süreç...Annelik psikolojisi mantığı yıkıp geçiyor tabi buda daha büyük bir yıkıma yol açıyor...yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum ama kolay olmayacak farkındayım...Kalp atışlarını duymamış olsaydım o minicik kalbin çırpınışını görmemiş olsaydım belki bu kadar etkilenmezdim onun etkiside büyük tabiki...Hayat devam ediyor kızım minik oğlunun sana ihtiyacı var diyip yüksek sesle uyarıyorum kendimi sık sık kendim için yapabildiğim tek şey bu

teşekkürler canım benim ..iyiki varsınız desteğinize çok ihtiyacım var ...toparlamaya çalışıyorum işte ilk günlere nazaran oldukça iyi sayılırım diyebilirim

geçmiş olsun canım. zor bir süreçten geçiyorsun. dediğin gibi minicik oğlun var ve şu an anne sevgisine çok ihtiyacı var. Allah kızını sana bağışlasın.

sağolasın canm ..

Back
X