• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yapıom cnm ama elımı koyunca hıc hıssedılmıyo

buarada kızlar dun dnr dan bebekler için natural sounds dıye cd var onlardan aldım harıka kesınlıkle almalısınız.
yunus balına kuş martı seslerı falan var ben bıle dınleyınce keındımden gectım. aksamda actım oğluma dınlettım kulaklıkla mutlaka alın derim.

cnm kulaklıkla dinletme olayını dr a sor bazı bebişleri kötü etkiliyormuş

CANIM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN BENDE AYNI İŞLEMLERİ YAPTIRDIM ENSE KALINLIĞI 3.8 ÖLÇÜLMÜŞTÜ ÖN SONUÇ 4 GÜN SONRA ÇIKAR DEDİLKER AMA YETERSİZ VERİ ÇIKMADI 25 GÜN SONRA GÜZEL HABERİ ALDIK ÇOĞU İNSANA SÖYLENEN BİŞEY SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÖLDÜK ÖLDÜK DİRİLDİK BOL BOL DUA ET BENDE SENİN VE BEBEĞİN İÇİN DUA EDİCEĞİM:nazar:

canım teşekkür ederim...çok şükür seninki iyi çıkmış, inşallah bizde atlatırız bu kötü günleri..olumlu sonuçları duymak çok iyi geliyor..

cnm çok tatlısın:1::1::1::1:
benimkide panik atak geçen gün su içerken gıcık tuttu bayılıcak sandım panikten doğuma giderken aramıcam doğumdan sonra
çok panik oldu kızına çok hassas

valla ben cok rahatımdır normalde hıc panık falan yapmam sakın sakın herseyı hallederım babasıda benım gıbı, tabı dogum zamanı nolcazz hıc kestıremıyorum kendımı o baska bısey

çalışan hamişlerrr...:49: Doğuma kaç hafta kala işyerinizden ayrılacaksınız? Ve bebeğiniz ne kadarlık olana kadar ewdesiniz???

ben daha fazla çalışmak istrdim ama iş ortamın çok iç açıcı diil stresli bi yer beni sinir ediolar artı 21 ocakta abimin düğünü var 31 aralıkta32. Haftamda çıkayımki bebeğimin son hazırlıklarını göreyim ve abimin düğün hazırlıklarına ddestek olayım

Bizim kuzuların doğum tarihi aynı olduğu için seni unutmam hiç mümkün değil life84 çüm.Şimdi geçmişi okurken gördüm çok üzüldüm.Bizim bir kaç gün sonra doğum yapacak bir aile dostumuz da yaptırdı amniyosentez İstanbula gönderiliyormuş numuneler 2 haftada sonucu almıştı,stresli bir süreç ama dualarımız seninle.Sen olumlu düşün olumlu olsun.Dikkat et kendine ve kuzuna benim içime doğuyor sağlıklı bir bebiş olacak seninkisi :16:

canım benim teşekkür ederimm..inşallah içine doğduğu gibi iyi çıkar sonuçlar..

yapıom cnm ama elımı koyunca hıc hıssedılmıyo

buarada kızlar dun dnr dan bebekler için natural sounds dıye cd var onlardan aldım harıka kesınlıkle almalısınız.
Yunus balına kuş martı seslerı falan var ben bıle dınleyınce keındımden gectım. Aksamda actım oğluma dınlettım kulaklıkla mutlaka alın derim.

konuş onunla bizimkide bana on numara tekmeler atıo babası dokunuo put kesilio adam yalancı sancak beni bağpırıommm koş koş çok hızlı vuruo bu defa hissetceksain lap gelio duuruo dışardan bile belli oluo bak bak bak diom snaki babaısnın baktığını görüo yine oynamıo komedi bnm kızımmm babası da küsüo resmen

canım teşekkür ederim...çok şükür seninki iyi çıkmış, inşallah bizde atlatırız bu kötü günleri..olumlu sonuçları duymak çok iyi geliyor..[/QUO

cnm o kadar çok varki dr şu testi istiyo 10 gün sonra 1 ay sonra sonuçlar daha farklı geliyo içini ferah tut hiç bişeyciği yok yavruşunun mesala ben sadece 2 li testle detaylı yaptırdım 3 lü 4 lü gerek görmedi bende kafamı karıştırmasın diye yaptırmadım ,dualarımız hepimiz için

konuş onunla bizimkide bana on numara tekmeler atıo babası dokunuo put kesilio adam yalancı sancak beni bağpırıommm koş koş çok hızlı vuruo bu defa hissetceksain lap gelio duuruo dışardan bile belli oluo bak bak bak diom snaki babaısnın baktığını görüo yine oynamıo komedi bnm kızımmm babası da küsüo resmen

benim oğlanda aynen böyle..benim göbeğim hopluyo eşimi dürtüyorum bak diye bidaha tık yok..garibim sürekli seviyo oğlum canım diye..hiç hiç hiç inatçı velet..daha şimdiden ben istersem tekmelerim diyo..

canım benim sonuç 3 haftada çıkmıştı ama 3 günde çıkması çok daha iyi
ayrıca benim dikkat ettiğim bir şey var amniyosentez yaptıranların çok çok büyük bir kısmı
normal sonuç alıyor sende umutlu ol inşallah herşey güzel olacak
amniyosentezde herhangi bir bulgu çıkmazsa normal bir durumdur demek
zaten çokda kalın değilmiş
lifecımmm dualarım seninle inşallah güzel haberlerini paylaşırsın burdan

teşekkür ederim canım..dediğin gibi genelde olumlu sonuç alınmış..inşallah bizim de öyle olur..

saful,masiva,ceylinmelek siz de sağolun kızlar..:71:

Son düzenleme:
benim oğlanda aynen böyle..benim göbeğim hopluyo eşimi dürtüyorum bak diye bidaha tık yok..garibim sürekli seviyo oğlum canım diye..hiç hiç hiç inatçı velet..daha şimdiden ben istersem tekmelerim diyo..

geçen gece tekmelemiş babası kalkmış tekmesine sabah bana dioki kızım beni kaldırdı oyun oynadık dedi ki annem kıskanmasın die onun yanında tekme atmıom sana öldüm gülmekten :)))

Bizimkide önceden hissediyodu artık beni mi kandırıyosun oynamıyo diyo :D Kızlar babadan utanıyo galiba :D Yada erkeklerden? Çünkü doktorada yüzünü göstermiyo benim namıslı kızımmmmm :D (kukuyu gösteriyo ama yüzü göstermiyo o daha önemli)

kızlar merhaba
Geçen hafta 2.düzey ultasonda 22+4 de 648 gr dı benim minik kızım.. dr 1 hafta önde gidiyor dedi. Gelişimi normal dedi ama bana fazla geldi. Bu hafta şeker yüklemem var. Kendi doktorumada elbette danışacağım. Sizce nasıl

Bizimkide önceden hissediyodu artık beni mi kandırıyosun oynamıyo diyo :D Kızlar babadan utanıyo galiba :D Yada erkeklerden? Çünkü doktorada yüzünü göstermiyo benim namıslı kızımmmmm :D (kukuyu gösteriyo ama yüzü göstermiyo o daha önemli)

aabboovvvvv gitti benim gelinin namus:))) valla benim oğlan önüne gelene gösteriyo..hiiçç kadın erkek ayırmıyo..açıyo bacakları al sana pipi diyo:)))

benımkıde oylre cnm cınsıyetlede alakası yok bızımkının pıpısıde hep ortalıkta ama yuzune bakınca ellerıyle hep kapatıyo hıc acmıyo yuzunu 1-2 defa zar zor gorduk yuzunu ucundan okadar baska gostermıyo

aabboovvvvv gitti benim gelinin namus:))) valla benim oğlan önüne gelene gösteriyo..hiiçç kadın erkek ayırmıyo..açıyo bacakları al sana pipi diyo:)))

benımkıde oylre cnm cınsıyetlede alakası yok bızımkının pıpısıde hep ortalıkta ama yuzune bakınca ellerıyle hep kapatıyo hıc acmıyo yuzunu 1-2 defa zar zor gorduk yuzunu ucundan okadar baska gostermıyo

Valla sizinkiler erkek bi de benim kıza ne demeli.. Babasıda çok kızdı.. Doktor burası kukusu diyince çok utandı adamcaaz :D:D Yawrum yüzünü bi açsa cd alcaz yahu dr yüzünü kapadığı için vermedi cd :((

selam kızlar iyi haftalar,

yavastan bebek bezi almak istiyorum kampaya buldukça, sizin tecrubeleriniz nedir?

huggies 1 numaramı prima premium 1 numaramı?
abimin eşi prima ila başladı huggies e geçti, primanın üzerinde lastik olmadıgından kakalar sırta kadar geliyormus ama dokusu çok güzelmiş ve jel gibi oluyormus emince, bide bariyerlerden tasıyormus cok gelince.
huggiesde lastik oldugundan kakalar sırta cıkmıyormus, bariyerlerden daha az geçiyormuş fakat bezin dokusu cok katıymıs.

sizcee???

Benim ablam prima kullanıyodu bebekler bir beze alışınca başka beze geçince pişik yapıyomuş ablam molfix denemişti pişik oldu bazıları memnun kalmış biraz alışmayla alaklı heralde ama bende prima düşünüyorum

ben daha fazla çalışmak istrdim ama iş ortamın çok iç açıcı diil stresli bi yer beni sinir ediolar artı 21 ocakta abimin düğünü var 31 aralıkta32. Haftamda çıkayımki bebeğimin son hazırlıklarını göreyim ve abimin düğün hazırlıklarına ddestek olayım

ozaman doğum sonrasına az zamanın kalıy cnm ücretsiz izin mi kullancaksın?

Valla sizinkiler erkek bi de benim kıza ne demeli.. Babasıda çok kızdı.. Doktor burası kukusu diyince çok utandı adamcaaz :D:D Yawrum yüzünü bi açsa cd alcaz yahu dr yüzünü kapadığı için vermedi cd :((

bizimkide hep yan profil veriyo..hiç önden resmi yok..yandan görünen küçük burunlu sevimli bişey ama önden nasıl bilmem:)

Back
X