• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tüh yaaa:(((
neyse ki son üç ayın.. biraz sıkıcan artık dişini canım. ya 9 ay boyunca diyete mahkum olsaydın:(
buna şükür. inşallah gebelikten sonra hiçbişeyciğin kalmaz.
bu kezde diğeri kadar mı çıktı yine?

İnşallah canım yaa..
Evet diğeri gibi ama bunda 4 sonuç var biri yani açlık düşük diğer 3 tanesi yüksek.. O yüzden diyetisyen dedi.. Neyse buna da şükür insülin demedi direk :) Kendimi böle avutuyum bari :) Gerçi insüline daha iyi diyolar amabilmiom artık hayırlısı..

Selam kızlarrr..

Malesef haberler kötü.. Çıbık yoktu ama tozuda işe yaramadı bende :)) Çok yüksek yine.. Dr evet gebelik şekeri var dedi.. Cumartesi günü diyetisyene gönderdi, artık diyet uygulayacağız.. Off of

Neyse canım 3 ay dayanırsın artık,doğumdan sonra kalmıyomuş zaten.Artık diyetle düzene girer şekerin inş.Ben ne yapıyım şeker yüklemesi bile yapılamdan yasak bide haftaya şeker çıkarsa o zaman tam yandım.5 aydır yiyemiyorum ben :(((((

Selam kızlarrr..

Malesef haberler kötü.. Çıbık yoktu ama tozuda işe yaramadı bende :)) Çok yüksek yine.. Dr evet gebelik şekeri var dedi.. Cumartesi günü diyetisyene gönderdi, artık diyet uygulayacağız.. Off of

geçmiş olsun sen sıkma o güzel canını yemene dikkat et şu son zamanlarında yeter zaten

geçmiş olsun ama sıkma canını, bi iki hafta içinde yeni beslenme biçimine alışıyor insan ve eskiyi de pek aramıyo, hem de daha sağlıklı besleniyo. zaten çok az kaldı artık...

hadi yaaa bebiş için birkaç ay katlanacaksın canım diyete artık bunada şükür hadi baştan beri diyet yapıyo olsaydın daha zor olurdu senini için üzme kendini inş. herşey yolunda gider bundan sonra

Sağolun kızlar.. Evet çoğu bitti şükür bundan sonrası en azından dediğiniz gibi sağlıklı beslenmiş olcam.. İnsan ilk duyunca biraz canı sıkılıyo ama doktor telefonda çok rahatlattı sağolsun.. Merak etme hiç bişey olmaz falan dedi.. Hayırlısı artık ben elimden geleni yapcam inşallah sağlıklı olur herşey..

Neyse canım 3 ay dayanırsın artık,doğumdan sonra kalmıyomuş zaten.Artık diyetle düzene girer şekerin inş.Ben ne yapıyım şeker yüklemesi bile yapılamdan yasak bide haftaya şeker çıkarsa o zaman tam yandım.5 aydır yiyemiyorum ben :(((((

Kuzum benimmm sende sıkma canını nolur bebişler iyi olsunda biz yemeyelim hiç mesele değil valla.. Yeterki onlar sağlıklı doğsunlar..

geçmiş olsun sen sıkma o güzel canını yemene dikkat et şu son zamanlarında yeter zaten

Sağol canımm.. İnşallah dikkat etcem cmtsi diyetisyen ama o zamana kadar da kendim artık yapcam bişiler bakalım..

LİMONLU KEK aşağıda seni görüyorum.. hoşgeldiiiiinnnnnnnnnn...

Tatlım teşekkür ederim.. hoşbulduk Özledim hepiniizi..:kkk::kkk::kkk:
türkiyeden yeni döndük ne yazıkki :(( :25::25::25:
adapte olmaya çalışıyorum 2 ay tatil süper geldi bana...iki gün önce burda dr uma gtik idrar kan testi ve USG yapıldı... bir de kan şekeriime bakıldı.. çok şükür kan şekerim çıkmadı ama sanırm kansızlık çıktı dr a telefonda sordk da verdiğim ilaçı günde iki tane içsin demiş eşime...ŞİMDİLİK BENDEN HABERLER BU KADAR..

BİR DE BENİM OĞLUŞUM EN BAŞTA DOĞUMU 31 MART İDİ.. GİTGİDE BÜYÜK ÇIKMAYA BAŞLIYOR.. İKİ GÜN ÖNCE DOĞUMUZ 20 MART ÇIKTI...VE 600 GR..
ERKEKLER DAHA ERKEN GELİŞİYOR SANIRM

Kuzum benimmm sende sıkma canını nolur bebişler iyi olsunda biz yemeyelim hiç mesele değil valla.. Yeterki onlar sağlıklı doğsunlar..

Sağol canımm.. İnşallah dikkat etcem cmtsi diyetisyen ama o zamana kadar da kendim artık yapcam bişiler bakalım..

Evet canım yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun,zaten bana dokunan şeyler faydalı değil ama bazen insanın canı çekiyor.Aman şurda ne kaldı yemesekte olur.Bebişler sağlıklı olsun yeter bize,daha ne isteyelim.

yok cnm bi kere küstüm bi daha küsmedim ama sizleri çok özledim şu b.sayar olmayınca ne sıkıcı vakit geçmiyor senin kızlar
nasıllar ikisinide öpüyorum
pc düzeldiyse artık bolbol bekleriz.
ufak kızım içerde karete yapıyor:), büyük kızım biraz rahatsız, dün ateşlendi, bugün grip gibi..
onun haricinde çok şükür iyiyiz.

Tatlım teşekkür ederim.. hoşbulduk Özledim hepiniizi..:kkk::kkk::kkk:
türkiyeden yeni döndük ne yazıkki :(( :25::25::25:
adapte olmaya çalışıyorum 2 ay tatil süper geldi bana...iki gün önce burda dr uma gtik idrar kan testi ve USG yapıldı... bir de kan şekeriime bakıldı.. çok şükür kan şekerim çıkmadı ama sanırm kansızlık çıktı dr a telefonda sordk da verdiğim ilaçı günde iki tane içsin demiş eşime...ŞİMDİLİK BENDEN HABERLER BU KADAR..

BİR DE BENİM OĞLUŞUM EN BAŞTA DOĞUMU 31 MART İDİ.. GİTGİDE BÜYÜK ÇIKMAYA BAŞLIYOR.. İKİ GÜN ÖNCE DOĞUMUZ 20 MART ÇIKTI...VE 600 GR..
ERKEKLER DAHA ERKEN GELİŞİYOR SANIRM
ooohhh tatil baya baya uzun sürmüş maşallah.
bebeğinin ve seninde iyi olmanıza sevindim canım.
listeyi 20 mart olarak değişeyim bari:)

Canım belki kiloyla ilgilidir çok almadıysan gerek görmemiştir ben 12 kilo aldım..

cnm öncelikle geçmiş olsun üzülme diyetle atlatırsın geelik şekeri oluyomuş sanırım çoğu gebedede çıkıyo artık bildiğim kadarıyla yemeyle yada kg ilgisi yok bunun benim yiğenimde hamil topu topu 5 kg aldı 7 aylık oda ama ondada cıktı...:53:

:) bu sabah 1 bardak süt içtim, az önce de bi kase yoğurt yedim. yarasın minişime inşallah. şimdi geçti tatlı isteğim:)))

ayy inşallah işe yaramıştır.. onda çubuk yoktu ama tozu da yaramıştır inşallah.

sata göre çizelgen doğru canım. belki de doktor 26+3 demek istemiştir.
geç döllenme durumun filan yoktu senin dimi?

yoo geç döllenme falanda yok.belkide 26+3 dedi ben yanlış anladım yada o yanlış söledi.çünkü sat a göre gününde gidiyo dedi.doğumda 5 mart hala dedi.

canım sat 28 mayıssa çizelgen doğru 26+3 sün sata göre ultrason cıktısı varmı elinde onda ne yazıyo belki doktorun kafası karısınktır ondan yanlış sölemiştir

ultrasyon çıktısıda almadım bu sefer..ya ben yanlış anladım ya o yanlrş söledi heralde..çünkü gününde dedi gelişim..

cnm öncelikle geçmiş olsun üzülme diyetle atlatırsın geelik şekeri oluyomuş sanırım çoğu gebedede çıkıyo artık bildiğim kadarıyla yemeyle yada kg ilgisi yok bunun benim yiğenimde hamil topu topu 5 kg aldı 7 aylık oda ama ondada cıktı...:53:

Evet oluyomuş gebelikte ama öncesinde nasıldı bilmiorum tabi hiç şekerime baktırmak aklıma gelmemişti hamile kalmadan önce.. İnşallah gebelikten sonra geçer.. Yeğenine de geçmiş olsun canım, seninki inşallah sorunsuz çıkar.. Diyette kolay değil ama çalışırken inan daha zor.. Yemek saatlerinde müsait olamıyor insan Allah yardımcımız olsun..

Back
X