- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #1.561
netım bozuk telden bakmaya calısıyorum o yuzden pek yazamıyorum ama kısaca bır ıkı sey yazacagım sıddetlı karın ve bel agrısı 3 aya kadar devam edıyor endıselenmeyın, kanaması olanlar ılacın ıcıp agır kaldırmasın yeter o annecıgıne sıkıca tutunuyor ayrıca bunu bı kenara yazın kanaması olan annelerın bebıslerı erkek olucak tabı Allah gonlunuze gore versın.ilk 3 ay yedıgınız hıc bısey bebege gıtmıyor bu donemde kg almamanız en guzelı asıl kılolar 7-9. Ay arası hızla artıyor .bende sızın gıbı ılk hamılelıgımde cok endıselıydım 2.5 ay devamlı yattım ama bunda cok daha tecrubelıyım ıstahım kesılse sevınırım ilkinde 7 ay boyunca gram almadım son 2 ayda 11 kg aldım cok ınanılmazdı yanı oglumda 3.510 dogmustu
bana doktor tarafından değilde doğum yapan arkadaşlar söylemişti fındık ceviz ye bebeğin beyni bu dönede oluşuyo zeki olur felan die önceler yemeye çalıştım ama şimdi yaklaşamıyom bile yağlı oldukları için belki hemen mide bulantısı yapıo mesajını okuyunca sevindim zaten çok kilolu olmasamda göbekli biriyim bi de bu dönemin şişliği psikolojik olarak rahatsız ediyodu daha dikkat edecem çok teşekkürler..