- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #1.621
sen yine kendin sata göre hesapla. ileriki haftalarda bebişin gününü tamamlarsa ooh değme keyfine. bişey kaçırmış olmuycaksın canım bizlerde folik asit kullanıyoruz sadece. geçenlerde burdan bi arkadaşa sordurdum (nickini hatırlamıyorum ne olur affet arkadaşım) 12.haftadan sonra demir hapı başlanıcak demiş.Hmmm teşekkürler polyannacım. Sence dr.un söylediğine göre mi hesaplamalıyım? sat.a göre mi? bi de 15 ağustosa kadar beklesem bir şey kaçırmış olur muyum? hiçbir tahlil falan yaptırmadım kan vs. bile. İlk gittiğim dr.un söylediği hesaba göre 15 ağustosta 9 haftam bitmiş olcak 10. haftanın ilk günü oluyor. ilaç da sadece folik plus kullanıyorum.
Canım öncelikle aramıza hoşgeldin.ben adetimden 3 gün önce beta HCG 145 çıkmıştı. 2.5 gün sonra yani bugün baktırdım 491 çıktı. hala dr lar hamilesin demiyorlar. sizzce bir şeyler mi var kötü giden kafam allak bullak oldu. 2 gün sonra tekrar gelecekmişim. bu artış sizce normal miii
![]()

değerin gayet normal.. ordaki doktorlar niye hamilesin demediler anlamadım. benim adetime 2-3 gün kala 89.80 çıkmıştı ve ben havalara uçmuştum. geçen haftada çok şükür bebeğim ve kalp atışları görüldü.. içini ferah tut canım.. hamilesin Allah'ın izniyle.
Kizlar nasilsinizz ben geldim özledim valla sizlerle sohbet etmeyi ama giremiyorum çok halsizim ve bulantilarim Asır'ı derecede. Bugün hastanede serum taktılar yediğimi çıkardığım için gecsedekurtulsam su mide bulantilarindan oğlumda hiç böyle olmamıştım
Canım bende tahlillerini hastanemde yaptırdım 99 tl tuttu sana neden o kadar çok demişler avlandım bence başka yerde yaptir tatlım
Limonlu kek canım doktorlar 500 den sonrasına gebe diyorlar ne güzel degerin artmiş hamilesin sekerimm merak etme
şükür kavuşturana... canım çoook geçmiş olsun.. inşallah çabuk geçer bulantıların..
ara da uğra canım yaa özletme kendini