tünaydın arkadaşlar
öncelikle herkesin duası çok teşekküer ediyorum.. hepinizin duasını üzerimde hissettim ve çok rahat güle oynaya gittik dr a.. bu gittiğim dr a zar zor eşim randevu almış çok şükür..
odaya girdik dr dediki eski usglerindeki kistinden ziyade bizim burda tekrardan usg çekmemiz gerekiyor dedi.. türkiyede nasıl bilmiyorum ama usg çekimi için başka doktordan sıra alıp çektiriyorsun.. türkiyede belki kendi dr unuz çekiyordur..sigorta karşılamadı usg diğer önceki hastanede takipedildiğim için... cepten para ödedik mecburen..usg sonuçlarım bir salı günü 7*8*7 olan kistim dün 7*6*5.9 cm olmuş... azalmış geldi bize...ama dr çok bir değişiklik yok dedi.. tabi o sırada benim sağ tarafıma birden ağrı girdi. hiç bukadar ağrımamıştı... dr hemen muayene ettim müşade altında tutulması lazım kesinlikle dedi.yoksa ters döner patlar dedi. ozaman kesin ameliyat(laporaskopi) dedi... biz de diğer eski hastenemize gittik acil kadın doğuma gece 2 de.tabi ağrım azalmıştı hatta hiç kalmamıştı.. eski hastenemdeki dr bunun korkulacak bir şey olmadığını kistin ağrı yapması normal dedi. ama kusmayla beraber eğer ağrınız çok aşırı olursa hemen gelin dedi.müşadeye gerek yok dedi .şirmdi ara ara ağrı geliyor ama şidettli değil..
ama hiç bir şey yapmasın evde temizlik vs... ağır kaldırmasın kendini kasacak hareketlerden sakınsın dedi. namazı da oturarak kılsın dedi.. oturarak kılıyorum namazımı artık çok şükür buna da... zaten hiç bir iş yapmıyordum evde kadın gelip hallediyor evin temziliği ile...
ayın 14 ünde sabah eski hastanemde randevum var..
kızlar o bu değilde ben ençok eşime üzülüyorum gece sahurdan sonra uyuduk yani 4.30 gibi..sabah 7 de işe giiti..2.30 saatlik uyku ile adam kaç gündür bu şekilde benim yüüzmden.. eşim uyurken ağlayıp sarılıyorm geceleri....o kadar baygın uyuyorki.ona çok çektiriyorum sanki... ordan oraya koşturuyor hastanede benim için..elim ayağım oldu o benim....dün biizim 4.cü ayımız bitti evliliğimizin....rabbim kimsenin hayat arkadaşını başından eksik etmesin....
kızlar size gerçekten çok teşekkür ederim destekleriniz için.. insanının başına gelmeyince anlayamıyor bebeğini kaybetme kokusunun ne demek olduğunu...
eşim de dr umda artık netten kist ile araştırma yapmamı yasakladı...hatta benim eşim tüm arabistanın internetinden sorumlu yetkili biri... bazen diyorki netini keserim iş yerinden diyor..kesemezsin diyorum.. sinir ediyor bazen kesiyorr netimi aniden...

yani nete daha az girecem gibi gözüküyor...
sizleri çoook seviyorummm (belki eşimi ikna ederim internet işini çünkü kadınlar klubü bağımlılık yapıyor sizleri de özlerim ben)