- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #4.821
Selamlar herkese,
ben diğer mart anneleri forumunu takip ediyordum, burası baya bir kalabalıkmış hoşuma gitti, diğer taraf öğleden sonraları ölü hale geliyor
kızlar ikili test ile ilgili istanbul anadolu yakasında oturanlar ve özel hastane tercihinde bulunanlar için bir çalışma hazırladım, bilgilerinize :)
CENTRAL HOSPITAL SGK 220 TL , MUAYENE 35 TL
MEDICAL PARK GÖZTEPE SGK 262 TL , MUAYENE 72 TL
ERDEM HASTANESİ SGK KARŞILAMIYOR 300 TL DIŞARIDAN PROF GELİYOR MUAYENE 30 TL
MEDICANA ÇAMLICA SGK 158 TL, MUAYENE 50 TL OPR. DR YAPIYOR
MEDIPOL SGK 180 TL,MUAYENE 45 TL OPR. DR. YAPIYOR
KAVACIK MEDISTATE SGK 200 TL, 12+10+42 TL ÖDEME AYRICA YPILIYOR
HİSAR INTERCONTINANTAL SGK YOK 351 TL, MUAYENE 200 TL PROF. DR. KILIÇ AYDINLI YAPIYOR (SÜPER BİR DR.DUR, AYRINTILI UTRASONA BU ADAMA GİTCEM BEN)
KADIKÖY ŞİFA ATAŞEHİR SGK YOK 177 (KAN TAHLİLİ ÜCRETİ), MUAYENE 230 TL (ULTRASON FİYATI MUAYENENİN İÇİNDE, VE BU FİYAT STANDART MUAYENE ÜCRETİ)
ACIBADEM MASLAK SGK YOK 248 KAN TAHLİLİ + 850 ULTRASON ÖLÇÜMÜ , PROF YAPIYORMUŞ
ben diğer mart anneleri forumunu takip ediyordum, burası baya bir kalabalıkmış hoşuma gitti, diğer taraf öğleden sonraları ölü hale geliyor
kızlar ikili test ile ilgili istanbul anadolu yakasında oturanlar ve özel hastane tercihinde bulunanlar için bir çalışma hazırladım, bilgilerinize :)
CENTRAL HOSPITAL SGK 220 TL , MUAYENE 35 TL
MEDICAL PARK GÖZTEPE SGK 262 TL , MUAYENE 72 TL
ERDEM HASTANESİ SGK KARŞILAMIYOR 300 TL DIŞARIDAN PROF GELİYOR MUAYENE 30 TL
MEDICANA ÇAMLICA SGK 158 TL, MUAYENE 50 TL OPR. DR YAPIYOR
MEDIPOL SGK 180 TL,MUAYENE 45 TL OPR. DR. YAPIYOR
KAVACIK MEDISTATE SGK 200 TL, 12+10+42 TL ÖDEME AYRICA YPILIYOR
HİSAR INTERCONTINANTAL SGK YOK 351 TL, MUAYENE 200 TL PROF. DR. KILIÇ AYDINLI YAPIYOR (SÜPER BİR DR.DUR, AYRINTILI UTRASONA BU ADAMA GİTCEM BEN)
KADIKÖY ŞİFA ATAŞEHİR SGK YOK 177 (KAN TAHLİLİ ÜCRETİ), MUAYENE 230 TL (ULTRASON FİYATI MUAYENENİN İÇİNDE, VE BU FİYAT STANDART MUAYENE ÜCRETİ)
ACIBADEM MASLAK SGK YOK 248 KAN TAHLİLİ + 850 ULTRASON ÖLÇÜMÜ , PROF YAPIYORMUŞ