- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #6.481
ben elevite geçtim 10 gündürlü. emin ol ondada aynı tad var. hastane aklıma geliyo. bide sanki küçükkken içtiğim bi vitamin ama kötü bi vitaminin tadı. çıkartamıyorum ama ne olduğunu. elevit günde 1 tane alınıyo. seninkide öyledir istersen netten bak kıyasla içindekileri. sanırım içerik aynıdır ama firma farklıdır.bebişim ben folic plus kullanıyodum çok kabızlık yaptığı için bi süre bıraktım en son gittiğimde dr dedim çok kabızlık yaptı bana elevit kullan dedi ama bulamadım tatilde bende eczanedeki bayanın tavsiyesi üzerine Ferrevit pronatal aldım sanki daha iyi oldu tuvalete çıkabiliyom ama siyah gibi çıkıyo demir hapındada öyle oluyodudr danışmadan aldım ama bi sakıncası yoktur inşallah günde kaç tane içmem gerektiğini sormamışım kadın da söylemedi bende 1 tane içeyim bundan sonra ayyyy çok iğrenç bi kokusu var hastaneyi içiyom sanki
sabah akşam 2 tane içtim
inşallah iyi geliyodur bebişime
![]()
eveettt aynen öyle oluyo. mesela biz bugün 13+3 üz sorduklarında 14. haftamdayım diyorum. hadi bakalım bunu bugün öğrenmen iyi oldu hooop diye diğer haftaya geçtin:))bende 14+5 im ozaman 15.hafta mı oluyor yani 15+4 olsam 16. hafta mı olcam anlamadım
ben bebe yağı aldım bugün. 1 ay kadar bununla idare edip sonra çatlak kremi alacam.Güzeller çatlak kremlerine başladınızmı badem yağı hiçbir işe yaramıyormuş
imkanın varsa uyumayı dene. benim baş ağrım uyuyunca geçer genelde. ilaç almaktan iyidir. bol su iç ve uzun süre aç kalmamaya çalış.kızlarr çok baş ağrısı çekiyorum benn... ne yapsam geçer ki...
sorduklarım normal baş ağrıları diyo ama bugün çok daha şiddetli...![]()
Son düzenleme: