Gunaydın herkese,
Bende geçen hafta hastaydım bakamadım topiği. Şükür atlattım gribi. Gribi çabuk ve agrısızz atlatan biri olarak sizede yaptıklarımı anlatıyım belki size de yararı olur. Bu mikrop boğazlara yerleştiği için boğazları temizlemek şart ki hastalık bitsin, evde gargara varsa günde iki kere yapın yoksa tuzlu su veya karbonatlı su ile gargara yapın. Ben tuzlu ve karbonatlı yaptım. her aksam ayaklarıma bengay veya viks surup ustune kalın corap gıydım en az 2 saat oyle kaldım bıde ayvalı ıhlamur ve ekınezya caylarını gunde ıkı bardak ıctım sukur agrısız cok yatmadan atlattım. Hasta olan herkese cok cok gecmıs olsun...
Bu arada bızımde cınsıyetımız bellı oldu oğluşum oluyormuş. haberı ogrendıgımızzden berı yanı bu cumartesınden bberı de sureklı hareketlerını hıssedıyorum, kendini gostermeye basladı sıpam.
Yalnız bu kontrol de doktor cok kısa tuttu bıraz bozulduk bı cınsıyetı soyledı boy kıloyu bıle soylemedı bır dahakı aya cagırdı o zaman detaylıya gırecekmısım o zaman soyleyecekmıs, sizinde oylemı oluyor kızlar, o kadar ozlemıstım goremedık bıle bebişi dogru duzgun. Bu ııncı ddoktorum yıne boyle yaparsa yıne doktor değiştiricem sanırım ufff....