• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yedim sanırsam masum olduğumu iddia edemicem ama belkimde ödemdir haftaya anlicaz bakalımm 1.5kiloyu geçersem doktor diyetisyene yollicam dedi ama ben gitmek istemiyorum doktora gitmeme 2 hafta var bu iki haftada 500grı geçmemem lazım artıkk

Canım o zaman dr gidene kadar biraz dikkat et diyetisyene göndermesin dr.

günaydın kızlar bizde kalktık kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk genel olarak park yataktan bahsedilmiş nacizane fikrim ben zaten oda takımı aldım ve aldığım park yatağı sadece geceleri yanımda kalması için kullanıcam gündüzleri karyolasında yatıcak bu sürcde odasına yavaş yavaş alışmış olucak sonrasındada katlayıp kaldırıcam bir beşik daha almak yada sepet alma taraftarı değilim daha sonra saklamak zor olur ne kadar şık görünselerde mantıklı hareket etmek lazım .......

UHDEEEE 100 olduk geri sayım başlıyor.................:49:

sordum normalmiş güzelim..bebek baskı yapıyomuş aşağı..zaten pelvis baskısı die bişey var hamilelikte..internettende araştırdım ben..ve hiçbi ilaç vitaminde vermedi doktor ekstradan..ne içersen iç işe yaramaz boşuna vitamin yüklemeye gerek yok dedi..resmen şeyimi koparıp elime vericekler gibi yani:)))

Doğru bebişler büyüdükçe baskı da artıyor,işe yarmıyacaksa boşuna ilaç içmeye gerekyok zaten yeteri kadar içiyoruz.Egzersiz falan fayda etmiyomuymuş?

günaydın guzel anneler. herkes iyi mi ? akşam yarısı poz. konuşulmuş bende yüz üstü yatan biri olarak çok zorlanıyorum ama napalim. idare edicez. eşime tembihkiyorum o beni sola çeviriyor bazen de sağa dönmeme müsade ediyormuş tek taraflı sürekli yatiomiyor.
mag34 cim o pelvik baskı arada oluyor ama senin ki kadar çok şiddetli değil. düzenli ve kısa mesafeli yürüyüşler Yap bence. seninki siddetli imiş. ben epeydir pilates yapmıyorsun dün yaptım pelvik hareketleri bel ve omurga hareketleri cidden rahatlatıyor. yürüyüşte bu kadar omurga çalışmıyor. ben rahatlamış kalktım. öz.le bel kaşları zayıf olan , kuyruk sokumu ve özel bölge ağrısı ceken ark.lara tavsiyem.

sordum normalmiş güzelim..bebek baskı yapıyomuş aşağı..zaten pelvis baskısı die bişey var hamilelikte..internettende araştırdım ben..ve hiçbi ilaç vitaminde vermedi doktor ekstradan..ne içersen iç işe yaramaz boşuna vitamin yüklemeye gerek yok dedi..resmen şeyimi koparıp elime vericekler gibi yani:)))

:)))))))))))))))))) aynısı bende de varrrrr.. tek şikayetim bu şimdilik.. normalmiş oluyormuş.

günaydın kızlar bizde kalktık kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk genel olarak park yataktan bahsedilmiş nacizane fikrim ben zaten oda takımı aldım ve aldığım park yatağı sadece geceleri yanımda kalması için kullanıcam gündüzleri karyolasında yatıcak bu sürcde odasına yavaş yavaş alışmış olucak sonrasındada katlayıp kaldırıcam bir beşik daha almak yada sepet alma taraftarı değilim daha sonra saklamak zor olur ne kadar şık görünselerde mantıklı hareket etmek lazım .......

canim bende oda takımını aldım. yatak odama birşey düşünüyorum. kararsızım . sepet mi park yatak mi. sepet küçük ve taşınır olduğundan sepeti baska bir odaya vs taşıması kolay olur gibi geliyor park da katlaninca kolay.

günaydın guzel anneler. herkes iyi mi ? akşam yarısı poz. konuşulmuş bende yüz üstü yatan biri olarak çok zorlanıyorum ama napalim. idare edicez. eşime tembihkiyorum o beni sola çeviriyor bazen de sağa dönmeme müsade ediyormuş tek taraflı sürekli yatiomiyor.
mag34 cim o pelvik baskı arada oluyor ama senin ki kadar çok şiddetli değil. düzenli ve kısa mesafeli yürüyüşler Yap bence. seninki siddetli imiş. ben epeydir pilates yapmıyorsun dün yaptım pelvik hareketleri bel ve omurga hareketleri cidden rahatlatıyor. yürüyüşte bu kadar omurga çalışmıyor. ben rahatlamış kalktım. öz.le bel kaşları zayıf olan , kuyruk sokumu ve özel bölge ağrısı ceken ark.lara tavsiyem.

Pilatesin çok faydası oluyor gerçekten ben düzenli yaptığım için pelvik ağrısı hiç oluyor.Sadece sırt üstü yatınca o gün yorulduysam belim çok ağrıyo.Benim belim çukar zaten ondan da ağrır eskiden beri.Pilatesi tavsiye ederim ama dr izin verirse tabii...

hakkatten hiç dikkat etmemişim ben 100 oldukk wayy beee ne zaman geçti onca günn çoğu gitti azı kaldı Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizk ucagımıza almayı nasip etsin inş..

canim bende oda takımını aldım. yatak odama birşey düşünüyorum. kararsızım . sepet mi park yatak mi. sepet küçük ve taşınır olduğundan sepeti baska bir odaya vs taşıması kolay olur gibi geliyor park da katlaninca kolay.

sepet daha kullanışlı artı bi odası varsa park yatağa gerek yok bence odasını nerden aldın ve kaça aldın büyüyenmi beşiği

günaydın kızlar..

kaç gündür yatıyorum evde, çok hastaydım bugün toparlandım biraz. yediklerimi çıkarıyordum sürekli ve tansiyonum çok düşüktü, aşırı halsizdim yerimden kalkamıyordum. bebeğimi besleyemediğim için de moralim çok bozuldu. bugün öğlende de renkli ultrasona girmeye gidicem.. umarım toparlanırım bi an önce..

cilekw canm sen hastanene karar verdinmi?

ahh canım geçmiş olsuunn gerçekten saatlerce aç kalmak benide çok kötü ediyor şeker yüklemesinde aç karnına beklemekten nerdeyse bayılıyordum bende neyseki atlattım ben sende biran evvel atlatta kurtul bundan canım...

bendede çok çıkıyor uçuk valla kendi kendinesızlayıp geçiyor hiçbirşey sürmedim ben şimdiye kadar....

canım hazırlıklara bakacak olsak inan benimde henüz birşey hazır değil nasıl işin içinden çıkacagım onu düşünüyorum öyleee Allahım bir yol gösterecektir. inş...

bebek için tehlikeli olur diye hemen iyileşsin istiyorum bende beklerim yoksa birde hem içinde çıktı hem dışında sıcak bişeyler içemiyorum hiç

cnm ben bebişime oda yaptım ama ayrıca yatak odamıza park yatak aldım. yazın yazlığa fln gidiyoruz uzun kalıyoruz oraya götürebilelim die. bi de ailem ankarada, onların yanında giderken de taşıyabilirim. odadan odaya da kolay taşınıyor benmki. 1 yaşına kadar fln geceleri yanımızda yatsn istiyoruz, sepetlerde bukadar uzun süre yatamaz gibi.

günaydın kızlar..

kaç gündür yatıyorum evde, çok hastaydım bugün toparlandım biraz. yediklerimi çıkarıyordum sürekli ve tansiyonum çok düşüktü, aşırı halsizdim yerimden kalkamıyordum. bebeğimi besleyemediğim için de moralim çok bozuldu. bugün öğlende de renkli ultrasona girmeye gidicem.. umarım toparlanırım bi an önce..

cilekw canm sen hastanene karar verdinmi?

canım benimde bir kaç gündür tansiyonum düşüyor ve bende çıkarıyorum. hatta bebişerim bile kıpırdamıyor. çok üzülüyorum. seninde öylemi.

bu arada hastane medical park olacak sanırım canım senin bellimi.

canım yerinde gidip bak mutlaka ben bi yerde baktım çok dandikti dün de bi mağazada baktım onlar güzeldi ben almıcam ama yinde bakıyorum gördüğüm yerlerde

doğru diyosunn bende kanz marka baktım büyük güzell 180 dedilerr onu alıcam turuncu veya kırmızı rengini beyendimm üzerinde oyuncaklarıda varr
daha önce başka bi yerde bakmıştım hem küçük hemde kaliteli olmadığı belli oluyodu
bide arkadaşım bebek arabası aldı 1 yıl kullandı valla hurda gibi oldu hafif alayım rahat olsun dedi ama berbat çıktıı şimdi kızı iki yaşında sanırım yeniden alacakk ikinci bebeğide düşünüyo o yüzden
ben kanzın arabalarına baktımm krafttında baktım iyilerr çok hafif değiller ama devamlı kullanmayı düşünüyosanız uygunlarr
ben baharda yazın filan devamlı kullanıcam allah nasip ederse hergün bebişimi alıp akşam üzeri kordona gezmeye giderizz :emir_bebek:
çalışmıyorum vaktim çokk yemeğimi işlerimi bitirince doğru gezmeye gideriz oğluşumla
anası çok gezmeyi sevdiği için tabiki bebişide çok gezerrr
geçen yağmur yağğıyodu 1 yaş civarı çocuğu bindirmiş annesi baston arabaya çok korumasızz yazın iyide kışın zor

sepet daha kullanışlı artı bi odası varsa park yatağa gerek yok bence odasını nerden aldın ve kaça aldın büyüyenmi beşiği

canim odası büyüyen beşik ve büyüyen besige uyan 80*180 yatağı ve 3 kapılı dolap. ikisi 1500 e geldi taksit de yapti.Eki Görüntüle 297695
bu yatak büyük olduğundan bi de odamıza küçük birşey şart. sadece ilk aylar için düşünüyorum zaten

benimde haftaya diyetisyene gitmem lazım..ama aldım biraz galiba bu sefer..nekadar diyette yapsam ufaklık büyüyo artık iice..

bende diyete başladımm hamile kalmadan önce çok kiloluydum sonra diyetisyen artı sporla 1 yılda tüm kilolarımdan yağlarımdan kurtuldumm sonra hamile kaldımm karnım hariç biyerimde değişme olmadı çok yağlanmadım ama bu aylardan sonra kilolarr çok oluyomuş çok iştah açılıyomuşş o yüzden bende diyete başladımm
arkadaşımm kilo almadı almadı son 3 ayy 25 kilo almışş sezeryanla doğum yaptı kendide diyo nasıl oldu anlamadım diyooo
korktum bendee onca emeklerim ziyan olmasın diye diyete başladımmm
son aylarr çok iştah açılıyomuşş beyaz ekmek hamur işi tatlı yememek lazımm tam buğday ekmeği yiyorumm

Back
X