- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.901
Neyse arkadaşlar ben kaçar, önce güzel bir kahvaltı yapayım, ardındanda ders çalışayım, hepinizi çok öpüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sabahta minibüsçüye bağırdım zaten..gergin başladık yani..gerizekalı yaaa..deli gibi trafik var herkes duruyo bu millete dıt dıt korna çalıyo sürekli şerit değiştiriyo..insanların üstüne üstüne sürüyo..dedim arkadaşım hayırdır sabah sabah..numunemisin sen adam gibi gitsene insanı stres yapıyosun dedim..arkadaki insanlarda destek çıktı..söylendi falan..dedim ne diyosun yüksek sesle söyle..yok bişey diyo..
canım cevabın için çok teşekkürler o zaman onlarda beklemekle doğru karar vermişler
Bi sabah da olaysız gel şu foruma ya :)) o değil oğlumu da asabi yapcaksın o olcak he :)) Ben şimdi stres yapmamaya çalışıyorum sabahtan beri salak bi gülümseme var yüzümde anam bi yerden bişey çıkcak da canımı sıkcak die çok korkuyorum valla :)) böle böle kafayı yerim herhalde 9 aya![]()
günaydın kızlar bugun şeker yuklemesinden geliyorum şekerli sudan çok kan aldırmak beni strese soktu. hayatımda aldirmadigimuz kadar kan aldırıyorum.iki kolumda delindi . umarim sonuçlar iyi çıkar da aldirdigima değer. kilolarda öylesine alınmıştır. çok ark.imizda şeker çıktığını okudukça korktum epey.
günaydın kızlar bugun şeker yuklemesinden geliyorum şekerli sudan çok kan aldırmak beni strese soktu. hayatımda aldirmadigimuz kadar kan aldırıyorum.iki kolumda delindi . umarim sonuçlar iyi çıkar da aldirdigima değer. kilolarda öylesine alınmıştır. çok ark.imizda şeker çıktığını okudukça korktum epey.
Öyle düşünme canım bişey çıkmaz sen gülümsemeye devam et:))) Benim oğlumda bu sabah çok hareketli tekmeleri arka arkaya atı karnıma bakmaktan çalışamıyorum,sürekli gülüyorumNeyseki bilgisayardan yüzüm gözükmüyor
![]()
ben kötü hiçbişi okumuyorum artık kızlar..sonra günlerce gelemiyorum kendime..sizde okumayın..biz artık git gide hassaslaştık...dün face te bi video paylaşmışlar..bi yavru kedi kabus görüyo anneside ona sarılıyo falan oturdum ağladım saatlerce..akşam tv de film vardı ölümsüz savaşçı die..ordada canavar kadının canavar oğlunu öldürdüler..oturdum onada ağladım...yavrusu öldü kadının die..
Canım merak etme ilkinde şeker çıkanların sadece %5 - %10unda şeker çıkıyomuş.. Ben o şanslı %5 içindeyim :)) Koluna kelebek taktırsaydın keşke MAG saolsun beni uyardıda hemen kan aldırmadan kelebek takın dedim kadında tmm takıorus zaten dediBöylece bi kere deliyolar kolu.. Sonuçlar içinde canını sıkma haber ver olur mu?
Maşallah kuzuna benimkide ilk masaya oturunca bi iki kımıldıyo bakıyoki bende tepki yok uyuyo kuzum :))
Günaydın canım,inş.sonuçları iyi çıkar...Bi de ben atlatsam şunu:18:
Canım merak etme ilkinde şeker çıkanların sadece %5 - %10unda şeker çıkıyomuş.. Ben o şanslı %5 içindeyim :)) Koluna kelebek taktırsaydın keşke MAG saolsun beni uyardıda hemen kan aldırmadan kelebek takın dedim kadında tmm takıorus zaten dediBöylece bi kere deliyolar kolu.. Sonuçlar içinde canını sıkma haber ver olur mu?
Maşallah kuzuna benimkide ilk masaya oturunca bi iki kımıldıyo bakıyoki bende tepki yok uyuyo kuzum :))
ay alemsin bende saçma sağan şeelerree ağlıyorum artık tv bakarken ama bazende asabi oluyorum ozaman açıyorum hemen hayvan belgeseli açıyorum strese çok iyi geliyoo![]()
günaydın mart anneleri,
dün doktordaydım, şekerim gayet iyi çıktı, kızımızında maşallahı var herşey yolunda. Benim kilom dışında. Son 1 haftada 3 kilo almışım, doktor ne yaptın sen dedi. Valla bişey yapmadım doktor beycimmm nasıl oldu bende annamadım kii :18::18::18:
ozgecim sen yıllardır düzenli besleniyorsun. bence sende şeker çıkmaz. içini ferah tut strese girme boşuna
Tmm canim akşam alcam. demek ki ikinci test daha belirleyici. yüzde 5-10 luk da olmasa keşke kimse diyet yapmasa kiyamam . 3 ay kaldı senin neyseki sunun şurasında . 3 ay dikkatli beslenme diye düşünmek gerek.
günaydın mart anneleri,
dün doktordaydım, şekerim gayet iyi çıktı, kızımızında maşallahı var herşey yolunda. Benim kilom dışında. Son 1 haftada 3 kilo almışım, doktor ne yaptın sen dedi. Valla bişey yapmadım doktor beycimmm nasıl oldu bende annamadım kii :18::18::18:
Evet canım doktorda 50lik şeker testi sayılmaz dedi tarama gibi düşün asıl 100lük şeker testi dedi yani 50liğin sonucu önemli değilmiş.. Bende 178 çıkmıştı ama 100lük 200 üstü çıktı o yüzden diyete başlıycaz.. Bugün diyetisyeni aradım, doktorum haber vermiş sağolsun kadın direk tanıdı telefonda.. Cumartesine kadar kendi yaptığım şeker testini (günde 6 kere aç-tok), kilomu ve günlük yediğim herşeyi yazıyorum onları götürmemi istedi.. Şekerli yemediğim için hep düşük çıkıyo ama bakalım o ne diycek :)) Yanii çıkarsada korkma ama büyük ihtimal çıkmıcak hatta %90 çıkmıcak öle diyim :)
belgeselde seyretmiyorum..ondada pazar günü aslan yavru maymunun annesini yedi..minicik bebek maynum açıkta kaldı öldü..onu görüncede ağladım..ben çizgi film seyrediyorum bol bol..alıştırma şimdiden oğlum gelince başka bişi seyrettirmicek nasılsa...