- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.921
kız sabah kaç çıktı bakiim şekerin..
Sabah aç : 95
Tok 1 saat sonra: 118
:)) yaşasın mı? ama kahvaltıda sahanda yumurta peynir domates ve portakal suyu vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlarrr
Sabah uyandığım gibi karnım nasıl acıkmış koştum mutfağa.Bizim kuzu artık yemek yediğim gibi tekmeyi atıyor üst üste ay çok güzel bir duyguu önceden hissedemeyip acaba birşey mi oldu diye hayıflanıyordum büyüdükçe iyice belli ediyorlar kendilerini.
Bugün anneannemiz gelecek yupiiii.Kadıncağız 4 saatlik yoldan benim misafirlere hazırlık için geliyor,anne olmak böyle birşey kıyamıo banaaaYalnız eşim değil onu ben karşılamaya gidicem henüz haberi yok haberi olsa ben kendim gelirim diyecek.Ya henüz göbüş kemer takmayacak kadar büyümedi çok kızıyorlar araba kullanmama hepsi ama ben gayet ii hissediyorum kendimi.Yok aniden bişi olurmuş yalnız kullanmamalıymışım aslında bi açıdan da haklılar.Sağsağlim gidip geleyim terminale...
Bu arada şeker için benim diyet yalan oldu dayanamıyorum ya benn![]()
Sabah aç : 95
Tok 1 saat sonra: 118
:)) yaşasın mı? ama kahvaltıda sahanda yumurta peynir domates ve portakal suyu vardı
Günaydınlarrr
Sabah uyandığım gibi karnım nasıl acıkmış koştum mutfağa.Bizim kuzu artık yemek yediğim gibi tekmeyi atıyor üst üste ay çok güzel bir duyguu önceden hissedemeyip acaba birşey mi oldu diye hayıflanıyordum büyüdükçe iyice belli ediyorlar kendilerini.
Bugün anneannemiz gelecek yupiiii.Kadıncağız 4 saatlik yoldan benim misafirlere hazırlık için geliyor,anne olmak böyle birşey kıyamıo banaaaYalnız eşim değil onu ben karşılamaya gidicem henüz haberi yok haberi olsa ben kendim gelirim diyecek.Ya henüz göbüş kemer takmayacak kadar büyümedi çok kızıyorlar araba kullanmama hepsi ama ben gayet ii hissediyorum kendimi.Yok aniden bişi olurmuş yalnız kullanmamalıymışım aslında bi açıdan da haklılar.Sağsağlim gidip geleyim terminale...
bu seferde açlığın biraz çıkmış..neyse düzene giricek herhalde diyet yaptıkça..valla ben bu sabah sapıttım..uzuunn zamandan beri hiç sapıtmamıştım ama burnuma simit koktu..yedim bitane naapim..can çıkıcak hali yok ya..
belgeselde seyretmiyorum..ondada pazar günü aslan yavru maymunun annesini yedi..minicik bebek maynum açıkta kaldı öldü..onu görüncede ağladım..ben çizgi film seyrediyorum bol bol..alıştırma şimdiden oğlum gelince başka bişi seyrettirmicek nasılsa...
bu seferde açlığın biraz çıkmış..neyse düzene giricek herhalde diyet yaptıkça..valla ben bu sabah sapıttım..uzuunn zamandan beri hiç sapıtmamıştım ama burnuma simit koktu..yedim bitane naapim..can çıkıcak hali yok ya..
gözün aydın cnm ne şanslısın anneciğin geliyo benimki tek başına gelmeye korkuyo istanbuldan bursayacok kızıyorum ama neyse...
şeker diyetimi one ki ben daha pazar günü için kafamda bir tatlı var onu belirledim yeeğe gidicem...![]()
Kimseciklerimiz yok ki Bursa'da bir böcüğüm yani eşim bir de ben,hiç akrabamız yok bizim burada,ama annem başkadır zaten çok seviyorum onu ben çokCanım ne güzel annen geliyor valla şanslısın,benim hiç öyle bişey olmaz.
gözün aydın cnm ne şanslısın anneciğin geliyo benimki tek başına gelmeye korkuyo istanbuldan bursayacok kızıyorum ama neyse...
şeker diyetimi one ki ben daha pazar günü için kafamda bir tatlı var onu belirledim yeeğe gidicem...![]()
Günaydınlarrr
Canım bi simitten bişey olmaz sen dikkat ediyorsun,ben de ara öğün olarak yarım simit yedim.Neyseki başımı ağrıtmadı:))))
gözünaydın canım bende annemdeyim biraz kalcam burda bana çok iii bakıyo ana gibi yar olmazzzz bizde kızımıza nasıl bakarız artık bazen hayal kuruyorum kızımı kucağıma alcam günleri valla heyecan basıyo buarada kaç kilo aldın canım ben 14 kilo almışım 78 kiloyum abooovvvv![]()
şeker benim de migrenim var ama öyle yediğim şeylerle başlamıyo hiç..sen psikolojik mi yaptın kendine naaptın onu yersem ağrır falan die..ben sinirlenirsem ve çok ağlarsam tutuyo..
ya kızlar buarada devamlı yatmaktan kalçalarım yanlarım ağrıyo çok yaa kemiklerim sızlıyoo okadar çok gezmek istiyorum ama yasak daha 3 ay varr doğuma artık kızımla gezerim inşaallah![]()
Günaydınlarrr
ya kızlar bişi sorcam..bebek yağı mı? bebek losyonu mu? ne fark var bunların arasındaaa..hangisini alcas şimdiii
Canım eskiden benimde etkilemiyodu.Ben de acaba psikolojik mi dedim ama yemediğim zaman hiç başım ağrımıyo,yediğim zaman da 3gün geçmiyor.Eşim geçen gün bitter çikolata getirmiş bir iki gün yedim bi parça önemsemedim başımın ağrısı daha yeni azaldı hala tam geçmiş değil.Ama deniyorum mesela yarım muz yiyiyorum yanında sütle bişey olmuyor.Ama hamır işi,sütlü,şerbetli tatlı,hazır gıdalar hemen etkiliyo.Yoksa ben havuç,patates falan yiyiyorum.Hiç bişey olmuyor.