• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın, mutlu haftasonları olsun arkadaşlar...

oda renklerinden bahsediyorsunuz.. benim aklımda pembe-yeşil bi oda var.. gardırop beyaz, yatak başları beyaz.. sizce nasıl olur..
henüz uyku setlerini almadık..

ararken şöyle bişey buldum..
$genç kız odası.webp
böyle çok açık pembe ve yeşil uyumu..

Eki Görüntüle 304576
kızlarrr uzun zamandır giremiyorum nasılsınız iyisiniz inş. biz bebişin odasına halı aldık gösterim dedim teyzoşlara :)) akwaryum teması olacak odası o yüzden halısını da böyle seçtik.. odasına da bgn anne koltuğu alcam ikea dan. hepsi bitsin resimleri eklicem...

canım çok sevimli güle güle kullansın...

oda renklerinden bahsediyorsunuz.. benim aklımda pembe-yeşil bi oda var.. gardırop beyaz, yatak başları beyaz.. sizce nasıl olur..

Eki Görüntüle 304586

aa pollycim cok şekermiş bu ya cok ferah görünüyo iki minik prensesi de içinde düşünürsek ayy cok tatlı olur:)

Eki Görüntüle 304586

çoook süper olur canım çok uyumlu..kız olsaydı benim bebişim böle bişi düşünürdüm..

aayyhh kızlarrrrr..bebişlerin odasını boyatıyomusunuzzzz...ben mavi olsun istiyorummm..ama hangi mavi nasıl mavi karar veremiyorummm..gökyüzü mavisi istiyorum..soft olsun..acaba kurur mu şimdi yaptırsam yaa..sinirlerim bozuluyo artık..bian evvel yapsam şu çocuğun odasını:50:

ben de lila ya boyattım hatta bu gün boyanıyor simdi yatağı koyacağım duvarın arkasını duvar kağıdı yapıcam beyaz üzerine lila desenli gibi bi kağıt beğendim ama kağıtlara bakınca bebek odası için çizgi film karakterli de olanlar var bende ona karar veremedim hangisi daha güzel durur diye bilemedim

selam herkese... nasılsınız şekerler?
bugün doktoruma sağlık ocağında yaptırdığım testi gösterdim...
triglesirid diye birşey yüksek çıkmıştı? buda karaciğer yağlanmasıymış...
doktorum dediki hamilelikte triglesirid ve kolestrol zaten yükselir bununda yükselmesi lazım. hamileliğin devam etmesi için bunların yüksek çıkması lazımmış. biz normalde bu teste gerek görmüyoruz dedi. için rahat olsun korkma dedi... ve açlık kan şekerimde iyiymiş. diyetin faydasını görmek çok güzel... çok mutlu oldum...
kendinize iyi bakın... biraz geçmişe bakıp çıkacağım...

gözünaydın cnm ne güzel

Eki Görüntüle 304586

hem çok ferah hemde güzel

çok sağol canım.. böyle bişey çok kafama yatıyor. ama perdelerini değiştirmek gerekecek..winnie the poohlu bi perdeleri var, o böyle bi odaya uymaz:(

canım perdeyi takma kafana perde için oda ayarlamaya calışmaktansa odaya uygun farklı bi perde yaptırırsın dört dörtlük siner içine ne güzel darısı basımıza artık biz de evimizden bi taşınabilsek doğuma kadar bi halledebilsek su karmasık işleri amaaan gözümde öle büyüyoki :(

çok şirin olmuş o oda..ama o yeşilden bulman lazım..ne koyu ne açık..biraz zor olucak sennin için:))
tam tutturamazsamda yeşilde kararlıyım. biraz açığıda olabilir. bi kaç koyu yeşil objeyle hareketlendirirm artık:)

hem çok ferah hemde güzel
mersiiii :16::16::16:
canım perdeyi takma kafana perde için oda ayarlamaya calışmaktansa odaya uygun farklı bi perde yaptırırsın dört dörtlük siner içine ne güzel darısı basımıza artık biz de evimizden bi taşınabilsek doğuma kadar bi halledebilsek su karmasık işleri amaaan gözümde öle büyüyoki :(

dimi:))
takma kafana tatlım, her iş olacağına varır. büyütme gözünde..
bizimde bunu ne zaman yapacağımız meçhul.. ancak yılbaşından sonra olur.

Allah verir kolaylığını takma kafaya cnm ,zaten herşey tamam olsa bizyine buluruz bişey:)

Eki Görüntüle 304586

pembe ve yeşil uyumunu bende çok seviyorum böyle bişeyde güzel olur inş. gönlüne göre bişey bulursun . araştırmaya devam :)

Back
X