• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm renkler güzel sana hemen fikir veriyorum.....dikkat

o tülü yapmak cok basit
koçtaşa git öle metre metre dikilmiş tüller var 20 tl 3 metresi pembeli birsürü tül var birde kurdela alır tutturursun açıkta kalan kısımlarada stor güneşli yaptırırsın...10 numara bişey olur:34:

Eki Görüntüle 304588 Eki Görüntüle 304591 Eki Görüntüle 304592 Eki Görüntüle 304593 Eki Görüntüle 304594 Eki Görüntüle 304595

tülümüz perdemiz lambamız stıcerlarımız odamız park yatağımız henüz tam kurulmadı ve oğlumun odasından havuz manzarası.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bayıldıııımmmmm.. tam balık burcuna uygun bi odası olacak oğluşunun:) perdesi çok ama çok şirin
Güle güle güzel günleri geçsin odasında inşallah.

Eki Görüntüle 304596 kızlar benim odam nasıl dolabına 1 kapak daha eklettim 4 kapaklı olucak
canıımm senin kızının odasına bayıldııımmmmmm.. çok şık ve çok güzel.
pembe ve yeşil uyumunu bende çok seviyorum böyle bişeyde güzel olur inş. gönlüne göre bişey bulursun . araştırmaya devam :)
hi hi:)) aynen araştırmaya devam.. ama pembe-yeşil son kararım:))

Son düzenleme:
cnm renkler güzel sana hemen fikir veriyorum.....dikkat

o tülü yapmak cok basit
koçtaşa git öle metre metre dikilmiş tüller var 20 tl 3 metresi pembeli birsürü tül var birde kurdela alır tutturursun açıkta kalan kısımlarada stor güneşli yaptırırsın...10 numara bişey olur:34:

SÜPERSİN!!! haftaya koçtaşa gideceğiz zaten.. iyi fikir verdin canım çok sağol..:16: :54::54:

Eki Görüntüle 304588 Eki Görüntüle 304591 Eki Görüntüle 304592 Eki Görüntüle 304593 Eki Görüntüle 304594 Eki Görüntüle 304595

tülümüz perdemiz lambamız stıcerlarımız odamız park yatağımız henüz tam kurulmadı ve oğlumun odasından havuz manzarası.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım valla bunlarda cok güzel bu arada sen bursadaydın galiba benimde ailem orda nerde oturuyorsun bursada olmak çok iyi sanslısın bebeğin için herşeyi bulabilirsin ben bi duvar kağıdı yaptırcam adam gibi yer bulamıyorum

tülümüz perdemiz lambamız stıcerlarımız odamız park yatağımız henüz tam kurulmadı ve oğlumun odasından havuz manzarası.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE

maşallah şanslı oğluna

teşekkürederiz teyzesi daha güzelleri sizin olsun...

canım valla bunlarda cok güzel bu arada sen bursadaydın galiba benimde ailem orda nerde oturuyorsun bursada olmak çok iyi sanslısın bebeğin için herşeyi bulabilirsin ben bi duvar kağıdı yaptırcam adam gibi yer bulamıyorum

ben pek şanslı hissetmiyorum kendimi :( istanbuldan bursaya gelince zor oldu burdada kimsem yok ölece kaldım işte oğlıuşun odasıyla ilgileniyorum bol bol bu arada bursa ataevlerde oturuyorum...cnm

SÜPERSİN!!! haftaya koçtaşa gideceğiz zaten.. iyi fikir verdin canım çok sağol..:16: :54::54:
polyy git git o benim tülün üzerinde mavi bir fon var gördünmü o tam 3 metre ve koç taşda 19 tl ye alındı :1: tülün üzerine tek parça olarak yandan toplanıcak bu arada toplama topumuzda ahtopot ehuehue oda koçtaşdan

tam tutturamazsamda yeşilde kararlıyım. biraz açığıda olabilir. bi kaç koyu yeşil objeyle hareketlendirirm artık:)

mersiiii :16::16::16:

dimi:))
takma kafana tatlım, her iş olacağına varır. büyütme gözünde..
bizimde bunu ne zaman yapacağımız meçhul.. ancak yılbaşından sonra olur.

Allah verir kolaylığını takma kafaya cnm ,zaten herşey tamam olsa bizyine buluruz bişey:)

ay haklısınız kızlar ya geç olsun da güç olmasın yeter ki kzıım sağlıkla doğsun nasılsa buluruz onu yatırcak bi yer koynumda bile uyuturum ben onu ayyy mis gibi:)) o zaman da kocamsız kalırım tabii valla doğru sölemişsin ceylincim ben bulurum yine bişey asla hiç bişey tam olmuyo:))

ben pek şanslı hissetmiyorum kendimi :( istanbuldan bursaya gelince zor oldu burdada kimsem yok ölece kaldım işte oğlıuşun odasıyla ilgileniyorum bol bol bu arada bursa ataevlerde oturuyorum...cnm

merhaba benimde istanbuldan bursaya geleli 4,5 yıl oldu,bulvarda oturuyorum yakınız seninle benimde hiç kimsem yok tek başımayım burada herşeyi tek başıma yaşadığım gibi hamileliğiminde her evresini yalnız geçiriyorum senin kaç haftalık hamileliğin..

merhaba benimde istanbuldan bursaya geleli 4,5 yıl oldu,bulvarda oturuyorum yakınız seninle benimde hiç kimsem yok tek başımayım burada herşeyi tek başıma yaşadığım gibi hamileliğiminde her evresini yalnız geçiriyorum senin kaç haftalık hamileliğin..

cnm 27+2 günlük şuan evet hamileliğimi bie yalnız geçiriyorum şöle gezemedim eş dost arkadaşlarım göremedi beni böle göbüşlü pufff am a neyapalım katlanıcaz işte birazdaha çarşı tarafına gitmek istiyorum ben aslın da eşimde ev alınca çıkalım diyo bakalım kaldık buralarda

cnm 27+2 günlük şuan evet hamileliğimi bie yalnız geçiriyorum şöle gezemedim eş dost arkadaşlarım göremedi beni böle göbüşlü pufff am a neyapalım katlanıcaz işte birazdaha çarşı tarafına gitmek istiyorum ben aslın da eşimde ev alınca çıkalım diyo bakalım kaldık buralarda[/

benide kimse göremedi maalesef benim tüp bebek olduğu için yolculuk yasak bana istesemde gidemem.Çarşı tarafını bende çok seviyorum ama kalabalık geliyor biraz bebekler için olan çarşısı çok güzel,benimde hamileliğim 26+3 hayırlısı ile kucağımızda görmeyide nasib eder yüce rabbim inşallah..:49::49::49:

cnm 27+2 günlük şuan evet hamileliğimi bie yalnız geçiriyorum şöle gezemedim eş dost arkadaşlarım göremedi beni böle göbüşlü pufff am a neyapalım katlanıcaz işte birazdaha çarşı tarafına gitmek istiyorum ben aslın da eşimde ev alınca çıkalım diyo bakalım kaldık buralarda[/

benide kimse göremedi maalesef benim tüp bebek olduğu için yolculuk yasak bana istesemde gidemem.Çarşı tarafını bende çok seviyorum ama kalabalık geliyor biraz bebekler için olan çarşısı çok güzel,benimde hamileliğim 26+3 hayırlısı ile kucağımızda görmeyide nasib eder yüce rabbim inşallah..:49::49::49:

amin cnm napalım doğunca görürler az kaldı ha gayret sıkıcaz dişimizi biz bursalılar toplanık aslında birkere aslında tekrar toplanıcaktık ama arkdaşların bazıları senin gibi hiç kalkmaması gerekiyor kimisi cok yoğun çalışıyo öle kaldı artık doğumdan sonra görüşürüz hepberaber inş...

amin cnm napalım doğunca görürler az kaldı ha gayret sıkıcaz dişimizi biz bursalılar toplanık aslında birkere aslında tekrar toplanıcaktık ama arkdaşların bazıları senin gibi hiç kalkmaması gerekiyor kimisi cok yoğun çalışıyo öle kaldı artık doğumdan sonra görüşürüz hepberaber inş...

inşallah canım ben aslında sadece yolculuk yapamıyorum ama evden çıkıp gezebiliyorum çok şükür bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar,toplanırsanız haberim olur inşallah katılmak isterim bende size bir sürü göbişler bir arada çok hoş olur herhalde:1::1::1:

Back
X