- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #24.221
çok güzel olmuş canım..ismi de güzel olcak maşallah![]()
Çok sağol canım teşekkür ederim:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olmuş canım..ismi de güzel olcak maşallah![]()
Sağol canım,yapması çok eğlenceli.Sen de yapabilirsin bence çok zor değil.
Akşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi
Eki Görüntüle 310939
Fiyona - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
kızlar bu da minik kızıma aldığımız odasıannemin ameliyatı için adanaya gelmiştim. ilk fırsatta aldık.
uzun zamandır yazamadım size, göbeğim artık epey etkiliyor günlük hayatımı ama değer değil mi?
Fiyona - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
kızlar bu da minik kızıma aldığımız odasıannemin ameliyatı için adanaya gelmiştim. ilk fırsatta aldık.
uzun zamandır yazamadım size, göbeğim artık epey etkiliyor günlük hayatımı ama değer değil mi?
Çok güzel olmuuuuşyaaa bendeeeee
( ama ben cmtsiden önce keçe almaya gidemem böhüüü :))
Çok güzelmiş cnm güle güle kullansın minik kızın annene de geçmiş olsun :) onlar için herşeye değer![]()
hayırlı olsun allah sağlıklı günlerde o odada büyütmek nasip etsin
Keçe tuhafiyede mi oluyor cnm yani bunların adı keçe oluyor dimi bazı şeylerin isimlerini hala bilmiyorum 7 senedir burda olmama rağmen :) akşam giderken alıp deneyim bi![]()
cnm çok güzel olmuş valla şahane yapmışsınnnn bayıldımmm
Sağol canım,kesinlikle yap çok güzel ben çok mutlu oldum yaparken.Az kaldı c.tesiye bişey olmaz alır yaparsın.Benim iş yeri çarşıda olduğu için dün gidip aldım,bu günde diğer mal.alıcam gidip.Ben zaten çatlardım yapamasaydım![]()
Evet canım keçe diye satılıyo her renk var,tuhafiyeden aldım ben.Denemek için bir iki renk al yapmaya başla sonra kalan malzemeleri alırsın.Ben öyle yaptım,kalanları bugün alıcam![]()
Ama gereken malzemeleri de alalım sadece keçe yetmiyo dimi? yapıştırıcı silikon mu olcak? ben şu dünki zürafalı süsten yapcam
Bi de kapı süsü yaparım o zaman tül de alıyım bariiiibaşka gerekli malzeme var mı Özgeee???
İnş.ben çıkarken açık olur tuhafiye heves ettim şimdi başka ne malzeme lazım kuzum bunları nasıl kestin kalıp fln kızımın adını IŞILSU koymaya karar verdik bizz Gülnihalden vazgeçtik :):)
Canım ondan yapıcaksan çoğu dikilerek yapılıyo zaten,istersen görünmez ipler var ben ondan aldım.Yapıştırıcı da tekstil yapıştırıcısı al,evet tül de alırsan tamam.Bi de ince keçe al canım kalın alırsan dikmekte zorlanırsın o modeli yaparken.Sen bunu yapıcaksın dimi?
Eki Görüntüle 310947
İstediğin renkte keçe,dikmek istemezsen tekstil yapıştırcısı(daha çabuk olur dikmek biraz uzun sürüyo)Yok canım ne kalıbı bardak kase vs.istediğin büyüklüğe göre mutfaktan bi bardak bulursun artıkHarflerde öyle gelişi güzel zaten çok düzgün olmasa da olur.Öyle daha güzek gözüküyo.Kızınızın ismi de çok güzel bu arada
![]()
Evet canım yaa bunu yapmak istedim de dediğin gibi bunu dikmek lazım gözüm korktu birden nası dikcem ben bunu ince ince, içinide doldurmuş çok zor aslında görünüşü güzel amadolgusuz yapsam bişeye benzer mi acaba çok mu basit durur ki.. dolduguz olsa yapıştırıcı yeter gibi duruyo ne dersin?
Teşekkürler teyzesiiakşama mesai var o zaman
![]()