- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #24.201
ay evet kuşum ya yoktum yai buralardaydım arada girip okuyodum da yazmaya fırsat olmuyodu çok misafir geldi bana yaa Alah eksikliğini göstermesin ama karnım burnumda kışın ortasında elektirikli sobayla tek bi odada ısınmaya çalışırken mutfağa giderken bile üşütcem diye kırk kere düşünürken yemekli yatılı misafir gelmiyo mu delirdim valla ya sağolsunlar özlemiş gelmiş eşimin teyzesi onun kızı falan ama burda kalıcak yerleri oldugu halde sırf hizmetleri görülsün diye rahat etmek için bize geldiler üstelik çalışıyorum yani bu halde sabah kalk onlara kahvaltı hazırla hanımlar uyurken cık işe git sonra gel bi bak cıkmışlar gezmeye evi toparla sil süpür yemek hazırla çok afedersin daha kıçın yer görmeden geliversinler bide kurt gibi acıkmışlar onları doyur çayı ikramı meyvesi derken saat olsun 11beniz gözler olmuş kan çanağı onlar yatmadan yatamazsın laf olsun diye sen hamilesin yavrum dinlen derler ama nereye dinleniyon geldik yıkıldık evine demezler ayyy cok yazdım başını şişirdim güzel arkadaşlarım kusura bakmayın nolur cok doluyum ya daha bugün gittiler evi bi görseniz o kadar cok iş var ki daha gribi yeni atlatmıştım yine şişti boğazım elim ayağım tutmuyo valla siz siz olun sakın ama sakınnnn yatılı misafir almayın tabii benimkiler gibi emrivaki yapıp gelmezlerse...
Ayy kuzumm ne düşüncesiz insanlar var ya birde anlamıyorum sen işe giderken onlar evde nasıl mantık bu o halinle senden hizmet beklemelerine ne demeli çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine minişine de iyi bak