- 21 Haziran 2011
- 643
- 155
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #27.601
günaydın cici mart bebişleri ve anneleriiiiiiiiiiii :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bence hata ediyosun senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli hiç bişey yok şuanda zaten gelecek insanın bunu düşünüyo olması lazım ben kesinlikle kabul etmezdim....sende etme bundan sonra......
aman cnm takma kafana insanlar ne dediğini bilmiyo benim kendi annem bile acayip acayip konuşuyo beni delirtiyo geçen gün uyuyodum aramış aramış duymadım sonra tekrar aradı açtım gülerek diyoki nerdesin kız yoksa doğurdunmu.....ay dua ede ede helak oluyorum tabi arkasından neyse banyo yapıcam hadi göörüşürüz anne dedim ayyyyyy sizin kuvet cok yüksek düşersin falan dikkat et.......demezmiya neticede annem ama benim evde bir başıma olduğumu ve kimseden yardım alamıyacağımı biliyo böle söylüycene dua etse ya...............sende kim nedemiş takma cnm senin gönlün huzurluysa dr böle şeyler sölemiyosa kafana takıcak bişey yok....etraf dr olmuş zaten ggeçen kayın validem bebeğin usg resimlerine bakıyo sonra demezmi bunun saçları yok kel olucak ben anladım dedi.....
![]()
Günaydın herkese... sinirim bozuk biraz. bugün bi tanıdık dediki oo senin karnın çok aşağıda bebek geliyo bence dedi. ya bebeğim erken dünyaya gelip sağlık sorunumu yaşasın. bunumu istiyorsun diye bağıracaktım. hamile birine böyle şeyler denirmi hemde son aylarda. pesssssss...![]()
ya deseydin dr boşuna para vermeyelim sana gelelim![]()
Günaydın herkese... sinirim bozuk biraz. bugün bi tanıdık dediki oo senin karnın çok aşağıda bebek geliyo bence dedi. ya bebeğim erken dünyaya gelip sağlık sorunumu yaşasın. bunumu istiyorsun diye bağıracaktım. hamile birine böyle şeyler denirmi hemde son aylarda. pesssssss...![]()
canım valla benim tanıdığım balıklarda hep çok zekiler
hem ne farkeder sağlıklı olsunlar seninde dediğin gibi hayatını güzelce sürdürsünler yeter
bu arada benimki muhtemelen koç olcak inatçı bir kızım olacak sanırım
anneside boğa tokuştururlar boynuzlarını![]()
arkadaşlar bugün hastaneye gitmişken doğum fiyatınıda sordum.....
MEDİCAL PARK BURSA SEZERYAN SGK LI 1500 TL BİLGİNİZE EFEM....![]()
kızlar merhaba,
3 gündür sırt üstü yatmaktan heryerim ağrımaya başladı kuyruk sokumum başta beni öldürürken sırtım ve bacaklarımda ona eşlik ediyor, çoooookkkk sıkıldım yatmak bana göre birşey değil kendimi çok yetersiz hissediyorum(((
çok mutsuzum çokkkkk((
hamileliğimde ilk kez yaşıyorum bu duyguyu hep çok neşeli olmuştum ama çok sıkıntıda hissediyorum kendimi 2 gündür(((
canım çok geçmiş olsun herhangi bir tehlikeli bir durummu var
teşekkür ederim arkadaşım, bebeğin suyu tehlike sınırına düşmüş, çarşambadan beri yatıyorum pazartesi tekrar kontrol var umarım düzelmiştir yoksa bu böyle gidecek gibi görünüyor, aynı durum gaye'de de var ve onunki hala düzelmedi , erken doğum olacaksada olur artık onun stresini yaşamıyorum ama şu yatmak beni öldürüyor anlatamam yaşadığım sıkıntıyı...
kızlar merhaba,
3 gündür sırt üstü yatmaktan heryerim ağrımaya başladı kuyruk sokumum başta beni öldürürken sırtım ve bacaklarımda ona eşlik ediyor, çoooookkkk sıkıldım yatmak bana göre birşey değil kendimi çok yetersiz hissediyorum(((
çok mutsuzum çokkkkk((
hamileliğimde ilk kez yaşıyorum bu duyguyu hep çok neşeli olmuştum ama çok sıkıntıda hissediyorum kendimi 2 gündür(((
çok uygunmuş cnm benim teyzem orda doğum katında çalışıyor ebe hemşire olarak ama benim doktorum dorukta oranın doğum ücretini bilen var mı ki doruk çekirgede olacak inşallah benimki epidural sezeryan???
Canım artık hayır demeyi öğrencez başka çare yokinsanlar düşüncesiz ama bizim içinde bebeişlerimiz çok önemli...
Takma kafana kuzum böle densizleri.. başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olan çok zavallı var.. siniri bozmak yerine onlar için üzül ki hayatta başka şeyden mutlu olamıyolar işte...
cnm bence hata ediyosun senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli hiç bişey yok şuanda zaten gelecek insanın bunu düşünüyo olması lazım ben kesinlikle kabul etmezdim....sende etme bundan sonra......
aman cnm takma kafana insanlar ne dediğini bilmiyo benim kendi annem bile acayip acayip konuşuyo beni delirtiyo geçen gün uyuyodum aramış aramış duymadım sonra tekrar aradı açtım gülerek diyoki nerdesin kız yoksa doğurdunmu.....ay dua ede ede helak oluyorum tabi arkasından neyse banyo yapıcam hadi göörüşürüz anne dedim ayyyyyy sizin kuvet cok yüksek düşersin falan dikkat et.......demezmiya neticede annem ama benim evde bir başıma olduğumu ve kimseden yardım alamıyacağımı biliyo böle söylüycene dua etse ya...............sende kim nedemiş takma cnm senin gönlün huzurluysa dr böle şeyler sölemiyosa kafana takıcak bişey yok....etraf dr olmuş zaten ggeçen kayın validem bebeğin usg resimlerine bakıyo sonra demezmi bunun saçları yok kel olucak ben anladım dedi.....
![]()
kızlar merhaba,
çok mutsuzum çokkkkk((
anladım cnm medikaldeki hemşireler iyi özellikle doğum bölümü güzel oranıncnm sanırım farketmiyor sezeryan fiyatı alıcaktım dedim özel oda olucak dedim 1500 tl dediler...ama doruk daki fiyatları bilmiyorum....bu arada doğum katına geçenlerde cıkmıştım ebelerde vardı tanışmıştım hepsi cok şekerdi....
Kizlaaar ne zamandr yazamiyodum ozlemisim walla...densiz insanlardan bahsetmissiniz gecen gun arkadasim deli etti beni.normal dogum yapcam dedim.ay bi anlataya basladi kendi dogumunu resmen psikolojimi alt ust etti !! O gunden beri gorusmuyorum onunla. Bazi insanlar gercekten kime nasil konusacagni bilmiyo.en guzeli uzmanlardan arastirip sagi solu dinlememek sanirim.
Hepinizi opuyorum guzel anneler..en guzeli biz birbirimize destek olalim zira dertlerimiz mutluluklarimiz hep ayni![]()
kızlar merhaba,
çok mutsuzum çokkkkk((
Kizlaaar ne zamandr yazamiyodum ozlemisim walla...densiz insanlardan bahsetmissiniz gecen gun arkadasim deli etti beni.normal dogum yapcam dedim.ay bi anlataya basladi kendi dogumunu resmen psikolojimi alt ust etti !! O gunden beri gorusmuyorum onunla. Bazi insanlar gercekten kime nasil konusacagni bilmiyo.en guzeli uzmanlardan arastirip sagi solu dinlememek sanirim.
Hepinizi opuyorum guzel anneler..en guzeli biz birbirimize destek olalim zira dertlerimiz mutluluklarimiz hep ayni![]()