2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bence hata ediyosun senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli hiç bişey yok şuanda zaten gelecek insanın bunu düşünüyo olması lazım ben kesinlikle kabul etmezdim....sende etme bundan sonra......

aman cnm takma kafana insanlar ne dediğini bilmiyo benim kendi annem bile acayip acayip konuşuyo beni delirtiyo geçen gün uyuyodum aramış aramış duymadım sonra tekrar aradı açtım gülerek diyoki nerdesin kız yoksa doğurdunmu.....ay dua ede ede helak oluyorum tabi arkasından neyse banyo yapıcam hadi göörüşürüz anne dedim ayyyyyy sizin kuvet cok yüksek düşersin falan dikkat et.......demezmi :14::14::14::14::14: ya neticede annem ama benim evde bir başıma olduğumu ve kimseden yardım alamıyacağımı biliyo böle söylüycene dua etse ya...............sende kim nedemiş takma cnm senin gönlün huzurluysa dr böle şeyler sölemiyosa kafana takıcak bişey yok....etraf dr olmuş zaten ggeçen kayın validem bebeğin usg resimlerine bakıyo sonra demezmi bunun saçları yok kel olucak ben anladım dedi.....:52::52::52::52:

ya deseydin dr boşuna para vermeyelim sana gelelim :47:

Günaydın herkese... sinirim bozuk biraz. bugün bi tanıdık dediki oo senin karnın çok aşağıda bebek geliyo bence dedi. ya bebeğim erken dünyaya gelip sağlık sorunumu yaşasın. bunumu istiyorsun diye bağıracaktım. hamile birine böyle şeyler denirmi hemde son aylarda. pesssssss...:47:

cnm hiiiiç takma öyle densizleri Allah zaten hepimizin kaderini baştan yazmış biz elimizden gelen özeni dikkati gösterip dua edebiliriz yanlızca ,erken yada geç sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz üzülme cnm öyle konuşan insancıklarlada muhatap olma

ya deseydin dr boşuna para vermeyelim sana gelelim :47:

cnm kayınvalidem cok cok iyi biridir Allah var yukarıda ağzından dualar eksik olmaz ve insan ona hizmet ederken keyif alıyo çünkü herseferinde allahrazı olsun allah sızi hiç bunaltmasın der.....ama işte bilmediğin bişey için yorum yapınca komik oluyo ben onu örnek vermek istedim aslında bende oturup ona anne orda saç görünmez vs diğye acıklamadım güldüm geçdim.....halada güüyorum desene anne dedim benim cocuk soner sarıkabadayı gibi cıkıcak .....:53::53: tabi onuda anlamadı....:52:

Günaydın herkese... sinirim bozuk biraz. bugün bi tanıdık dediki oo senin karnın çok aşağıda bebek geliyo bence dedi. ya bebeğim erken dünyaya gelip sağlık sorunumu yaşasın. bunumu istiyorsun diye bağıracaktım. hamile birine böyle şeyler denirmi hemde son aylarda. pesssssss...:47:

günaydın kızlarrr
ay millet de ne meraklı hemen doktor gibi yorum yapmaya belki de aklınca moral vermek istemiştir cnm yani bir an önce kurtulursun anlamında,boşver sen gül geç böyle insanlaraa

günaydın annişler...

canım valla benim tanıdığım balıklarda hep çok zekiler
hem ne farkeder sağlıklı olsunlar seninde dediğin gibi hayatını güzelce sürdürsünler yeter
bu arada benimki muhtemelen koç olcak inatçı bir kızım olacak sanırım
anneside boğa tokuştururlar boynuzlarını :27:

ben de boğayım:) hem de tipik bir boğa kadınıyım bütün özelliklerini taşırım burcumun. bebişimin balık olmasını çok istedim çok severim balıkları. ama kova olucak:44:

kova burcu hakkında bilgisi olan var mı??

arkadaşlar bugün hastaneye gitmişken doğum fiyatınıda sordum.....

MEDİCAL PARK BURSA SEZERYAN SGK LI 1500 TL BİLGİNİZE EFEM....:40:

çok uygunmuş cnm benim teyzem orda doğum katında çalışıyor ebe hemşire olarak ama benim doktorum dorukta oranın doğum ücretini bilen var mı ki doruk çekirgede olacak inşallah benimki epidural sezeryan???

kızlar merhaba,

3 gündür sırt üstü yatmaktan heryerim ağrımaya başladı kuyruk sokumum başta beni öldürürken sırtım ve bacaklarımda ona eşlik ediyor, çoooookkkk sıkıldım yatmak bana göre birşey değil kendimi çok yetersiz hissediyorum :((((

çok mutsuzum çokkkkk :(((

hamileliğimde ilk kez yaşıyorum bu duyguyu hep çok neşeli olmuştum ama çok sıkıntıda hissediyorum kendimi 2 gündür :((((

kızlar merhaba,

3 gündür sırt üstü yatmaktan heryerim ağrımaya başladı kuyruk sokumum başta beni öldürürken sırtım ve bacaklarımda ona eşlik ediyor, çoooookkkk sıkıldım yatmak bana göre birşey değil kendimi çok yetersiz hissediyorum :((((

hamileliğimde ilk kez yaşıyorum bu duyguyu hep çok neşeli olmuştum ama çok sıkıntıda hissediyorum kendimi 2 gündür :((((

canım çok geçmiş olsun herhangi bir tehlikeli bir durummu var

canım çok geçmiş olsun herhangi bir tehlikeli bir durummu var

teşekkür ederim arkadaşım, bebeğin suyu tehlike sınırına düşmüş, çarşambadan beri yatıyorum pazartesi tekrar kontrol var umarım düzelmiştir yoksa bu böyle gidecek gibi görünüyor, aynı durum gaye'de de var ve onunki hala düzelmedi , erken doğum olacaksada olur artık onun stresini yaşamıyorum ama şu yatmak beni öldürüyor anlatamam yaşadığım sıkıntıyı...

teşekkür ederim arkadaşım, bebeğin suyu tehlike sınırına düşmüş, çarşambadan beri yatıyorum pazartesi tekrar kontrol var umarım düzelmiştir yoksa bu böyle gidecek gibi görünüyor, aynı durum gaye'de de var ve onunki hala düzelmedi , erken doğum olacaksada olur artık onun stresini yaşamıyorum ama şu yatmak beni öldürüyor anlatamam yaşadığım sıkıntıyı...

canım tekrardan geçmiş olsun
umarım doktora gittiğinde herşeyin normale döndüğünü öğrenirsin
ama artık korkma Allah muhafaza ama bebiş doğsa bile artık tehlikeli dönem bitti
ben bile daha 28. haftada değilim ama içime bir rahatlık geldi
yani sürekli erken doğarmı doğsa yaşamaz diye korku yaşıyordum
şuan o korkularım azaldı
canım ayrıca biliyormusun her gebelikte doktorlar bir çok şey aklımaza sokup
bizleri işkillendiriyor ama bir çok gebe hiç bir sorun yaşamıyor
inşallah sende sorun yaşamadan zamanında doğurursun

kızlar merhaba,

canım o bel ağrısı bendede var özellikle yattıktan sonra kalktığımda 3-4 saniye hareket etmeden ayakta bekliyorum sanki belim kitleniyor yoksa yürüyemiyorum. ama senin dinlenmen lazım canım...

çok uygunmuş cnm benim teyzem orda doğum katında çalışıyor ebe hemşire olarak ama benim doktorum dorukta oranın doğum ücretini bilen var mı ki doruk çekirgede olacak inşallah benimki epidural sezeryan???

cnm sanırım farketmiyor sezeryan fiyatı alıcaktım dedim özel oda olucak dedim 1500 tl dediler...ama doruk daki fiyatları bilmiyorum....bu arada doğum katına geçenlerde cıkmıştım ebelerde vardı tanışmıştım hepsi cok şekerdi....

Kizlaaar ne zamandr yazamiyodum ozlemisim walla...densiz insanlardan bahsetmissiniz gecen gun arkadasim deli etti beni.normal dogum yapcam dedim.ay bi anlataya basladi kendi dogumunu resmen psikolojimi alt ust etti !! O gunden beri gorusmuyorum onunla. Bazi insanlar gercekten kime nasil konusacagni bilmiyo.en guzeli uzmanlardan arastirip sagi solu dinlememek sanirim.
Hepinizi opuyorum guzel anneler..en guzeli biz birbirimize destek olalim zira dertlerimiz mutluluklarimiz hep ayni:36::36:

Canım artık hayır demeyi öğrencez başka çare yok :( insanlar düşüncesiz ama bizim içinde bebeişlerimiz çok önemli...

Takma kafana kuzum böle densizleri.. başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olan çok zavallı var.. siniri bozmak yerine onlar için üzül ki hayatta başka şeyden mutlu olamıyolar işte...

cnm bence hata ediyosun senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli hiç bişey yok şuanda zaten gelecek insanın bunu düşünüyo olması lazım ben kesinlikle kabul etmezdim....sende etme bundan sonra......

aman cnm takma kafana insanlar ne dediğini bilmiyo benim kendi annem bile acayip acayip konuşuyo beni delirtiyo geçen gün uyuyodum aramış aramış duymadım sonra tekrar aradı açtım gülerek diyoki nerdesin kız yoksa doğurdunmu.....ay dua ede ede helak oluyorum tabi arkasından neyse banyo yapıcam hadi göörüşürüz anne dedim ayyyyyy sizin kuvet cok yüksek düşersin falan dikkat et.......demezmi :14::14::14::14::14: ya neticede annem ama benim evde bir başıma olduğumu ve kimseden yardım alamıyacağımı biliyo böle söylüycene dua etse ya...............sende kim nedemiş takma cnm senin gönlün huzurluysa dr böle şeyler sölemiyosa kafana takıcak bişey yok....etraf dr olmuş zaten ggeçen kayın validem bebeğin usg resimlerine bakıyo sonra demezmi bunun saçları yok kel olucak ben anladım dedi.....:52::52::52::52:

Kızlarrr yüzsüzlük yapıp aradım akşam şirkette sayım var ben kalmıycam ama gelecek olanlara sayıma kalıcam dedim eve de gitmeycem kocişle foruma kaçarız yemek yer varsa güzel bi film izler dönerim eve hani evin ordan falan geçerler ışıkları açık görmesinler ay çok mu ayıp ettimmm :27::27::27:

kızlar merhaba,

inşallah düzelir cnm sorun herneyse sürekli yatmak zorundamısın evin içinde dolaşamıyormusun hiç? zordur tabi boyuna otur otur ama az kaldı bebişin için biraz daha dayan bence

cnm sanırım farketmiyor sezeryan fiyatı alıcaktım dedim özel oda olucak dedim 1500 tl dediler...ama doruk daki fiyatları bilmiyorum....bu arada doğum katına geçenlerde cıkmıştım ebelerde vardı tanışmıştım hepsi cok şekerdi....
anladım cnm medikaldeki hemşireler iyi özellikle doğum bölümü güzel oranın
Kizlaaar ne zamandr yazamiyodum ozlemisim walla...densiz insanlardan bahsetmissiniz gecen gun arkadasim deli etti beni.normal dogum yapcam dedim.ay bi anlataya basladi kendi dogumunu resmen psikolojimi alt ust etti !! O gunden beri gorusmuyorum onunla. Bazi insanlar gercekten kime nasil konusacagni bilmiyo.en guzeli uzmanlardan arastirip sagi solu dinlememek sanirim.
Hepinizi opuyorum guzel anneler..en guzeli biz birbirimize destek olalim zira dertlerimiz mutluluklarimiz hep ayni:36::36:

bence de kimseyi dinlemeyin öyle insanları anlatmaya başladıkları an susturun benceeee yaa yada yanlarından kaçın mort olsunlar ayıp ettiklerini anlasınlarr

kızlar merhaba,

Geçmiş olsun canımm inş.düzelir sen rahat ol sıkıntı etme kendine :54::54:

Aynen canım bazıları kimle nasıl konuştuğunu bilmiyor karşısında hamile olduğunu düşünmüyor azcızık ay off yapsan ahanda yok erken doğum yok bilmem ne bi dünya laf herkesin aynı olacak değil ya herkes hikayesini kendine saklasın diye terseleyesim var öyle konuşanları :47::47:

kızlar geçen gün iki çocuğunuda normal doğuran bir arkadaşımlar konuştum
her iki çocuğunuda hastaneye girdikten 5-10 dakika içinde doğurmuş
10 dakika içinde bebek çıkarılınca dışarıya eşi annesi falan kısa süreli bir şok yaşamış
nasıl daha yeni girdi falan diye :)
ben çok rahat doğuran çok kişiyi duydum bence moral bozan insanları hiç konuşturmamak gerekir

Back
X