- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #27.681
Günaydın kızlarrr.. Herkese mutlu pazarlar
Sabahtan beri bebişin çamaşırlarıyla uğraşıyorum yıkadım astım ama minik minik o kadar yoruldum kii ühühühühne zor işmiş böle minik çamaşırlarla uğraşmak yaa.. doğduktan sonra sürekli böle olcaz dimi
daha ütü yapmadım bakalım bi kurusunlar ütü faslı nasıl geçcek acabaa
![]()
Bende cicişlerini yıkadım bebişimin ve hepsi ütü için bekliyolar beni
Günaydın kızlar bişi sorcam aranızda doğum raporu alacak olan var mı yada cevresinde almış olan tam hangi hafta alınıyo para rapor bitince alınıyormuş doğum öncesi ve sonrası 2 rapor mu alıyoruz parayı 16 hafta sonra mı alabiliyoruz bilgisi olupta paylaşabilecek var mı
doğum raporunu ben aldım ve sat a göre vermedi doktor,, bebişin kilo vs ölçümlerini yaparak verdi,,, cuma günü aldım sata göre 31+4 tü ama raporda 32+4 verdi,, çünkü dr kontrolümdede bir hafta ilerde görünüyordu,,
Günaydın güzel mart aneleriiiii
mutlu bi pazarınız olsun inşallah ve haftaya hepimiz güzel başlayalım
ıslak mendil konusunda ilk zamanlar unibaby yenidoğan hariç diğer ıslak mendillerin muslukta yıkanıp kullanılması taraftarıyım. bana annem Defnede minik minik eski çarşaflardan bez hazırlamıştı onları ıslatıp öyle kullanmıştık:) şimdi yine hazırlamaya başladık:))
ilerleyen zamanlarda pişik filan olduğunda doktorlar asla izin vermiyorlar ıslak mendile.. o zaman işte o mendilleri muslukta yıkayıp öyle kullanmıştım.
ıslak mendil olarak bende unıbaby yenidoğanı kullanıcam sonrasında da normal ama alkolsüz ıslak mendillere dönerim büyük ihtimalle ama tülbent bezi kullanmakta çok mantıklı,,,