• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

central hospital da ama bilgi vermezler...daha yeni kendine geliyodur o...beklemek en iyisi..

ben aradım kızlar sanırım müsait değiller sanırım bende hastaneyi aradım başak hanımın asistanı ile görüştüm doğum yapmış ama müsait olmadığı için daha fazla bilgi vermedi

Aklımda sürekli gamze, dilimde onun için dua, bir türlü derse kansantre olamadım, bende kalktım temzilik yapayım, cuma günü ankaraya gidecez, hepsini son güne bırakmayayım, yavaş yavaş yapayım dedim, şimide haber varmı diye bakındım ama daha haber yok Gamzeden, inşaAllah bebişide kendiside iyidir...

biz de doktora gittik sonunda bebişimi gördüm çok özlemişim oğlumu yawww gene ters duruyordu yanakları nasıl çıkmış doktor bile şaşırdı bakın tombik yanakları:nazar::emir_bebek: var dedi tam o sırada da esnedi ay ben onu yirim yirim dedim maaşallh bu sefer günüyle uyumlu çıktı 2200gr 45cmmiş:nazar: inşallah böyle devam eder bundan sonra 2 haftada 1 gel dedi ama 2 hafta sonra izindeymiş o yüzden 3 hafta sonra gidicem artık 2 kere daha gittikmi 3.de doğum olur nasılsa ilk bebeiğimiz geliyor hayırlısıyla bundan sonra da gelmeye devam eder sonra da sıra bize gelir inşallahh:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52:
ay maşaAllah kocaman olmuş yavrucak,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.... benimde haftaya pazartesi randevum var, bebişimi görecem, tam 5 hafta olacak görmeyeli, allahtan çok hareketlide içim rahat ediyor, yoksa 5 hafta çok uzun bir süre:19:

ayhhh çok heyecanlı..gamzecim inşallah iyisinizdir

herşeyini de hazır etmişti,iyi de yapmış..inşallah yavruş odasına bi an önce sağsalim ulaşır

özgecim teşekkür ederim..darısı urasa inşallah..
bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık
canım bayıldım beşiğine ve etejerine, Güle güle kullanın inşaAllah:34:

slm kızlar,

dün doktorumuzdaydık. 2.800gr olmuş tombik kızım. gayet iyiymiş durumu ama benim durumum pek iç açıcı değil. aşırı derecede kansızlığım çıktı yine. günde 3 öğün kırmızı et verdi dr. ilacımıda günde 2ye çıkardı. kan verilmesi gerekebilirmiş bana. 3 haftaya kadar doğumum var ama bu halde seni doğuma alamam dedi:( kanımı düzeltmemiz gerekiomuş. 10 gün sonra tekrar gidicem ve belki hastaneye yatırıp kan vericekler. kırmızı et dışında neler yiyebilirim sizce??
şimdi dönüp geçmişi okuyayım bakalım, umarım herkes iidir
canım ya bebeişine maşaAllah, kilosuna bakılırsa anneciğinin bütün kanını almış besbelli:1: canım ya inşaAllah bir sorun olmadan atlatırsın bu dönemi, bol bol pekmez-keçiboynuzu pekmezi iç, arkadaşım demişti, bu haftalardan sonra içilen pekmezler kilo yapmıyor tam tersi dengeyi sağlıyormuş, çünkü vücudun her zamankinden çok ihtiyacı varmış... İnşaAllah sağlıcakla, hayırla bebişini kucağına alırsın:34:

arkadaşlar dogum yapan arkadaş kaç haftalıktı ya ben takıp edemedım şimdi okudum yazılanlarıda dogum yapmış falan dıye inşallah ikiside iyilerdir.RABBİM ikisinide korusun inşallah.yavas yavas dogumlar başladı demek.bende merak ettım bılgı alan arkadaş olursa yazsın yıne buraya.RABBİM hepimize dogumda güç kuvvet ve cesaret versin inşallah.kolay dogumlar nasip etsin hepimize inşallah.

ben aradım kızlar sanırım müsait değiller sanırım bende hastaneyi aradım başak hanımın asistanı ile görüştüm doğum yapmış ama müsait olmadığı için daha fazla bilgi vermedi
ay içim nasıl kıpır kıpır oldu yaa, minik meleğimiz geldi demek dünyaya, ayyy ne tatlıdır şimdi oooo, inşaAllah gamzede, bebişte iyilerdir:16::16:

slm kızlar,

dün doktorumuzdaydık. 2.800gr olmuş tombik kızım. gayet iyiymiş durumu ama benim durumum pek iç açıcı değil. aşırı derecede kansızlığım çıktı yine. günde 3 öğün kırmızı et verdi dr. ilacımıda günde 2ye çıkardı. kan verilmesi gerekebilirmiş bana. 3 haftaya kadar doğumum var ama bu halde seni doğuma alamam dedi:( kanımı düzeltmemiz gerekiomuş. 10 gün sonra tekrar gidicem ve belki hastaneye yatırıp kan vericekler. kırmızı et dışında neler yiyebilirim sizce??

ya canım maşallah bebişine :nazar: kocaman olmuş...
3 hafta demek ne heyecanlı bizim tarihler aynıydı acaba oğluşumun durumu nasıl cumaya kadar nasıl dayanacam bilmiyorum... canım pekmez, siyah kuru üzüm bunlar kan yapar bunları tüket...

ayhhh çok heyecanlı..gamzecim inşallah iyisinizdir

herşeyini de hazır etmişti,iyi de yapmış..inşallah yavruş odasına bi an önce sağsalim ulaşır

özgecim teşekkür ederim..darısı urasa inşallah..
bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık

eşyalarınız hayırlı olsun canım. güle güle kullanın...

biz de doktora gittik sonunda bebişimi gördüm çok özlemişim oğlumu yawww gene ters duruyordu yanakları nasıl çıkmış doktor bile şaşırdı bakın tombik yanakları:nazar::emir_bebek: var dedi tam o sırada da esnedi ay ben onu yirim yirim dedim maaşallh bu sefer günüyle uyumlu çıktı 2200gr 45cmmiş:nazar: inşallah böyle devam eder bundan sonra 2 haftada 1 gel dedi ama 2 hafta sonra izindeymiş o yüzden 3 hafta sonra gidicem artık 2 kere daha gittikmi 3.de doğum olur nasılsa ilk bebeiğimiz geliyor hayırlısıyla bundan sonra da gelmeye devam eder sonra da sıra bize gelir inşallahh:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52:

gözün aydın canım bebişini görmüşsün... zaman gittikçe azalıyor... :1:

günaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. sonra onlar geldiler bize.
ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. bende işteyken forumu takip ettim.
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
erken gelen bebişler saglıkla gelsin. tüm bebişler saglıkla gelsin.
iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.

canım çok geçmiş olsun...
cana birşey gelmesin. çok şükür ailen ufak yaralarla atlatmış...

Gamzenin sanırım bugün doğumu olacak... tam anlayamadım kesinmi değilmi gelişme varmı ama okadar etkilendim ve duygulandım ki... umarım herşey yolunda olur ve bütün kalbimle dualarım onun için... inşallah ikisininde hayırlı haberlerini alırız...

Melikecim doğum günün kutlu olsun... ailenle, bebişinle birlikte nice senelere... :54:

Son düzenleme:
güzelmiş gerçekten ilginç zaten bahar çocuğu olmıcakmı bnce bi tesadüf değil :)

ewt, tesadüf olmayabilr, gittikçe gizemli bi hal almaya başladı bu iş...

çoook güzel görünüyo..

arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bu zamana kadar kontrollere hep özel hastaneye gittim doğum ücretinden dolayı doğumu devlet hastanesinde yapmak zorundayım doktor bebek iri olduğu için sezeryan olur dedi zaman yaklaştı devlet hastanesine gitsem ilgilenirlermi acaba ne yapcağımı şaşırdım yardım edin

üni. hastaneleri takibini yapmadığı gebeleri doğumda kabul etmeyebiliyor, ankarada böyle en azından... ama doğum hastaneleri ilgilenir mutlaka, merak etme... ben de daha donanımlı oldukları için doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünmüyo değilim... sezaryan olacağı için doktorunu seçme şansın olacak, bence gideceğin hastanede ii bi doktor araştır...

canım ya bebeişine maşaAllah, kilosuna bakılırsa anneciğinin bütün kanını almış besbelli:1: canım ya inşaAllah bir sorun olmadan atlatırsın bu dönemi, bol bol pekmez-keçiboynuzu pekmezi iç, arkadaşım demişti, bu haftalardan sonra içilen pekmezler kilo yapmıyor tam tersi dengeyi sağlıyormuş, çünkü vücudun her zamankinden çok ihtiyacı varmış... İnşaAllah sağlıcakla, hayırla bebişini kucağına alırsın:34:

Amin cnm inşallah.. benim bebiş baya bi şişkolaştı son dönemde. kime çektiyse artık, ben de eşim de oldukça zayıf tiplerizdir aslında. üzüm pekmezi içiyordum normalde de. keçiboynuzuna da başlıyım o zaman.

ya canım maşallah bebişine :nazar: kocaman olmuş...
3 hafta demek ne heyecanlı bizim tarihler aynıydı acaba oğluşumun durumu nasıl cumaya kadar nasıl dayanacam bilmiyorum... canım pekmez, siyah kuru üzüm bunlar kan yapar bunları tüket...

sağol cnm.. drum 3 haftanın sonunda sezeryana almak istiyor beni ama bu kansızlığım devam ederse hastaneye yatırılıp kan verilmeye başlanıcam bakalım.

arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bu zamana kadar kontrollere hep özel hastaneye gittim doğum ücretinden dolayı doğumu devlet hastanesinde yapmak zorundayım doktor bebek iri olduğu için sezeryan olur dedi zaman yaklaştı devlet hastanesine gitsem ilgilenirlermi acaba ne yapcağımı şaşırdım yardım edin

cnm devlet hastanesinde mecbur kabul etmek zorundalar onların hasta seçme şansı yok doğum zamanı bile gitsen alırlar seniii

slm kızlar,

maşallah bebişine cnm ben hamileliğimin başından belli boğuşuyorum bu kansızlıkla ilaçlar biraz işe yaradı inşallah sende hastaneye yatmadan halledersin bu sorununu

Amin cnm inşallah.. benim bebiş baya bi şişkolaştı son dönemde. kime çektiyse artık, ben de eşim de oldukça zayıf tiplerizdir aslında. üzüm pekmezi içiyordum normalde de. keçiboynuzuna da başlıyım o zaman.
canım ya, kendinle eşinin zayıf oluşuna bakma, ben 4,150 kilo ile, eşimde 4,500 kilo ile dünyaya gelmişiz... ama şimdi ben 31 haftalık hamile olduğum halde 57,5 kiloyum, ki normal kilom bu olmalı benim:53: eşimde 1,73 boya 57 kilo... bi doğduğumuz kilomuza bak, birde şimdi kilomuza:1::1::1: bakalım bizim bebiş nasıl olacak.... maalesef devlet hastanelerinde kilosunu söylemiyorlar... bir tek 22. haftamda ayrıntılı ultrasona girdiğimde öğrenebilmiştim kilosunu,, o zaman ileriydi... ama şimdi nasıl bilmiyorum:44::44:

canım ya, kendinle eşinin zayıf oluşuna bakma, ben 4,150 kilo ile, eşimde 4,500 kilo ile dünyaya gelmişiz... ama şimdi ben 31 haftalık hamile olduğum halde 57,5 kiloyum, ki normal kilom bu olmalı benim:53: eşimde 1,73 boya 57 kilo... bi doğduğumuz kilomuza bak, birde şimdi kilomuza:1::1::1: bakalım bizim bebiş nasıl olacak.... maalesef devlet hastanelerinde kilosunu söylemiyorlar... bir tek 22. haftamda ayrıntılı ultrasona girdiğimde öğrenebilmiştim kilosunu,, o zaman ileriydi... ama şimdi nasıl bilmiyorum:44::44:

Ayyy kuzum minnakmışın sen ya ben senin yanında dev gibi kalırım herhalde :1::1::1: bende devlete başladım kuzum söyledi doktor dün gitmiştim 1800 gr minişimmm:nazar::nazar:

Back
X