- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #64.381
kızlaro kadar alıntı yaptım bir sürü şey anlatacaktım size ama okuduğum bi haberle birlikte şok oldum demir damlaları toplatılıyor EKİM 2016 SON KULLANIM TARİHİ OLAN DEMİR DAMLALARI KULLANIMA UYGUN OLMADIĞI TESPİT EDİLEREK TOPLATILIYORMUŞ hemen azranınkine baktım ve ekim 2016 şok oldum aile hekimine hemşirelere ve özel doktorumuza defalarca sordum vermeliyimiyim vermesem onun yerine ilerleyen zamanlarda pekmez versem olurmu dedim hayır yokkkk olmaz mutlaka kullnmalısın dediler (özeldeki doktorumuz hariç ) ama yinede vermeemdim haber şöyle :
Flaş…Flaş…Flaş…Sağlık Bakanlığı Ferro Sanol Demir Damlasını Toplatıyor! « Organik Anne
umarım bebeklerimize bi zarar vermez
canım bunu ben çok önce burda söylemiştim, ablam aile hekimi o söylemişti, sen sanırım kaçırmışsın o zaman, onları vermedik biz hiçbirimiz.
Bayramın son Günü'de moralimi düzeltmeye yetmedi
Canım cok şıkkın kendimi esimi sorgulayip duruyom herseyi kabullenir ses etmeden ot gibi yasasam hiç bı sorun cikmiycak şimdiye kadar olduğu gibi
Allahım günah yazma ama ölsem de kurtulsam diyorum Yada çekip gitsem bitermi diyorum
canım geçmişi okumadım yazdıysan da bilmiyorum o yüzden, hayırdır seni böyle üzen şey ne? deme öyle ölsem gitsem falan yavruların var senin, neden bu kadar kararttın sen içini hiçbişey çaresiz deği ki