Canım ya inan benimde aklım bugün sendeydi.o günkü mesajın benide çok duygulandırmıştı,kendini çok iyi ifade etmiştin.bende sana bugün teselli vermek için uzun bi yazı yazdım,hay yazmaz olaydım.neden diceksin,uzun bi yazı yazdım,e buda baya bi zamanımı aldı.sonlandırma cümlelerimi kurarken anlamadığım şekilde yine yanlışlıkla sildim tüm yazdıklarımı

bu 3.oldu maalesef yanlışlıkla silmem

inan o kadar sinirlendimki kendime,hatta şey yazacaktım ben ne kadar beceriksizim ya,kendime sinir oluyorum yazıp çıkacaktım sadece:) sonra ondanda vazgeçtim,pc ye küstüm kapattım:) geçende sana yine yazı yazarken yine tüm yazdıkalrımı yanlışlıkla sildim,oğlum ağlayıncada bıraktım yine.inşaallah bu yazdığımı silmeden sana iletebilirim:) eğer yinede silersem bu laptopu kaldırıp camdan atacam:)
Geçen yanlışlıkla yazdığım yazıda beni bulmak için gösterdiğin çabaya dair şaşkınlığımı ve teşekkürlerimi,benim için yapmış olduğun dualar içinde minnettarlığımı ifade etmiştim özet olarak.Bugünkü yazımdada durumuna üzüldüğümü,duygulandığımı ama yinede şükretmen gerektiğini,nitekim bebeğini herhangi bi hastane odasında bırkaıp gitmediğini,nisbeten gönlünü ferah tutman gerektiğini en yakınımda gördüğüm dramatik bi durumu örnek göstererek anlatmıştım.Kısmet değilmiş,iletemedim,silindi

Kuzenim nisan annesi,bebeği halen hastanede yatıyo.günde yarım saat görebiliyo.ne emzirebiliyo(hortumla besleniyo bebek),nede kucağına alıp sevebiliyo.Geçenlerde almış kucağına,müsade etmişler,ağlamış,annesini yabancı sanmış,hemşireleri takip ediyomuş gözüyle,onları annesi biliyo yavrum diyordu

ama neyseki buna rapmen onun durumuda çok şükürki geçici.Yakın tarihte ameliyat olacak,inşaallah ameliyatan bi süre sonra sağlığına tam kavuşup ailesine,ait olduğu yere dönecek.Rabbim kismeye dermansız dert vermesin.Bizleride sevdiklerimizle,ailemizle sınamasın.
Ben bugün öğle teselli vermek için yazıyordum sana.şimdi okuyunca neyseki teselliye ihtiyacın yokmuş,sakin ve güzel geçmiş zamanın.Gayet güçlü duruş sergilemişsin.Helal olsun

Kendine iyi bak Canım.Görüşmek dileği ile,HOŞÇA KAL.