2012 mart-nisan anneleri buraya

angel25

Evli Mutlu Hamile :))))))
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
959
5
96
42
İzmir
slm kızlar bende taze annecik adayıyım 5+3 deyim henüz doğuma kadar olan süreci doktor tavsiyelerimizi beraber paylaşalımmı:??

slm kızlar bende taze annecik adayıyım 5+3 deyim henüz doğuma kadar olan süreci doktor tavsiyelerimizi beraber paylaşalımmı:??

canım benim bende sendenim ama tam kaç haftalık bilmiyorum 5 olması lazım cuma doktora gidicem. söyler inş o zaman son gittiğimde sadece minicik kese görmüştük o kadar sen ne zaman gidiyorsun?

canım benim bende sendenim ama tam kaç haftalık bilmiyorum 5 olması lazım cuma doktora gidicem. söyler inş o zaman son gittiğimde sadece minicik kese görmüştük o kadar sen ne zaman gidiyorsun?

hoşgeldin cnm allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnnnnnn....internetten gebelik hesaplatma yap çıkıyo haftası günü :) ben dün gittim ultrasonda 5+4 çıktı kesem birazdaha büyümüş ben içini merak ediyorum minişimin kalbini duymayı dörtgözle bekliyoruz..okadar sabırsızızki doktorumu beğenmedim kadın çok ilgisizdi c.tesi başkabiyerde erkek doktora randevu aldık.. bakalım kalp atışları 7-8. haftada diyolar inşallah erkendende bilgi alırız..

Bende 4+3 hamileyim. nisan ortalarında doğcak inşalah.ama kızlar ben çok asgrasif ve rahatsızım.sizler nasılsınız biraz paylaşalım normalmi bu durum.mesela eşime bakıyorum sanki hiç ilgilenmiyo benle gibi geliyor.şu ar5aqlar iyi değilim bana destek lütfen. ilk çocuğum olcak.

çok normal canım benim malesef bendede aynı duygular var geçen gün hamile olduğuma sevinmedin diye üzerine bile gittim ama bize öle geliyo heralde

bende geldim kızlaarr
Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin.
bende neden böyle bi topic açılmadı diyordum, teşekkürler Angel

kızlar adetimin 26. günü kanda betachg 88 çıktı, sizce dğer nasıl? doktor bir hafta sonra gel dedi

hepiniz hoşgeldiniz cici anne adayları
allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnn.... bugün yeni doktor buldum ve bayıldım çok memnun kaldım konuşkan güleryüzlü uzun uzun muayene etti bilgiler verdi..izmirde oturan varsa tavsiye ederim kesinlikle gidin allah razı olsun mendebur suratsız kadından sonra mete bey ilaç gibi geldi bana..idrar yollarımda enfeksiyon çıktı kadın doktorum iğne vermişti mete bey iğneyi yasakladı antibiyotik olduğu için vermedi onun yerine tek doz bi ilaç verdi gece içip idrarımı bekleticekmişim dezenfekte amaçlı...eşimle gitmiştik o bile beğendi alttan muayene etmesine rağmen ziraaa kıskançtır karşıydı hep erkek doktora

merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim çok şaşkınım herkes erken olduğunu düşünsede ben çok mutluyum onu şimdiden çok seviyorumm hepimizde normal olmayan değişiklikler olabilir ben mesela hem sinirli hem alıngan hemde her şeyi canı çeken biri oldum burda birbirimize destek olalım ben daha doktora gitmedim 6 haftadan sonra gitmem gerekiyomuş bide aile hekimi kaydı yaptırmamız gerekiyomuş bilgisi olan varmı

merhaba arkadaslarr:) ben daha un ogrendim evde test yaptim ve pozitif cikti. Adetim baya gecikmisti zaten netten hesapladigima gore 6 haftalikmis :)) hala inanamiyorum ben, saka gibi geliyor :)) Rabbim hepmizin evladini kucaginda sagsaglim gormeyi nasip etsin brukselde yasiyorum pazartesi gidiyoruz doktora gelismeleri ve doktor tavsiyelerini yazarim size .

ben de 6 haftalık hamileyim son adet tarihime göre.ama ultrasonda 7 haftalık görünüyor dedi doktor mm ölçülerine göre CRL 11.0 mm. 7H1G+2G bu ne demek ?dün gittim doktora doktorum çok güzel ilgilendi.bebeği gösterdi kalp atışlarını seyrettim.çok güzel bir duygu allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

Selam burada insanın kendiyle aynı duyguları paylaşan insanları bulması çok güzelmiş. Ben hem aranıza yeni katıldım hem de yeni bir anne adayıyım. Benim de henüz bebeğim 6 haftalık. Kese görünüyor. Ama henüz kalp sesini dinleyemedik.bi 10 gün kadar sonra gel dedi doktor. Bakalım... Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşlh..

hepimizin minikleri hayırlı olsun kızlar
allah kısmet ederse bahar anneleri olucaz bebiklerimizin kontrollerdeki test ve ultrason bilgilerini paylaşalım kaçıncı haftada neyi yaptırıcaz ücretleri falanda belirtelim bilgimiz olsun

cnm bende aynıyım bugün 6+1 mişim alltan muayene olunca kalp atışlarını duyabiliyosun eşimle bugün duyduk anlatılamaz bi duygu rabbim isteyen her kadına bu duyguyu tatdırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…