2012 mart-nisan anneleri buraya

Bizde eşimle bugün gittik. Doktor alttan muayene etmedi. Hiç teklif bile etmedi. Alttan muayene olunca duyulduğunu bilmiyordum. Neyse bi 10 daha bekleriz artık. Sizin adınıza sevindim ama. Eminim çok güzel bi duygudur.

kindergarden
hilal kd
ceylan-z
naceka
cesaret

hepiniz aramıza hoşgeldiniz. bebişleriniz hayırlı olsun, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum

Son düzenleme:
cnm bende aynıyım bugün 6+1 mişim alltan muayene olunca kalp atışlarını duyabiliyosun eşimle bugün duyduk anlatılamaz bi duygu rabbim isteyen her kadına bu duyguyu tatdırsın

ayyy canım ben bile heycanlandım burdan
Allahım bize nasip et kalp atışlarını duymayı
ya benim hesaplarıma göre daha 2+2 olmam lazım:26: daha çook var benim

Kızlaarrr size çok önemli bir bilgi vericem:

hepimizin kalp seslerini duyma zamanı geldi veya gelmek üzere... bir radyolog arkadaşımdan öğrendim.

Doktorunuz ultrasonla bebeğin kalp seslerini duyduğunda, kalbin kesenin sağında mı yoksa solunda mı olduğunu sorun mutlaka.

çünkü böyle bir çalışma yapılmış ve sonuçlerı şöyle:

bebeğin kalbi kesenin solundaysa %90 ihtimalle "kız"
bebeğin kalbi kesenin sağındaysa %90 ihtimalle " erkek"

ona göre aklınızda olsun, erken cinsiyet belirlemek için kullanabilirsiniz bunu, sonuçta bilimsel bir araştımanın sonucu bu

cnm ya bunu dün yazmış olsaydın keşke mutlaka sorardım doktora bidahaki sefere 10 gün sonra tekrar gitcem

şimdi ben de çok merak ettim atlanta keşke daha önce duymuş olsaydım bunu.ama ben keseyi ve bebeği gördüm ultrosaonda bilgisayar ekranına göre bakıldığında bebek kesenin solundaydı kalp atışı da tam ortada görünüyordu..25 ağustosta tekrar çağırdı kesinlikle soracağım.bi kızım olsun istiyporum çoook.2,5 yaşında bi oğlum var.allahım sağlıklı evlatlar versin hepimize de..

slm kızlar benim gibi karnı şişen göbeği aç tok sabah akşam hep aynı top gibi duran varmı hemde daha 6 haftalıkken aynaya yapıştım sağdan soldan ön profilden kendimi incelemekten karnıma bakmaktan bi hal oldum hani çıksa gazdan dicem gazda pek yok kilo alma göbeğide değil 5 aylık halimi şimdiden görme şerefine eriştim sert ve şiş karnımla

gebelikte cildinizde değişiklikler oldumu olurmu onlarıda paylaşalım...ziraaa benim yüzümde stressten kaynaklı egzama illeti var antibiyotiksiz düzelmiyodu en ufak sıkıntıda başlıyodu eşim hep derdiki hamile kal yüzün düzelir bi umut diyodum ama ne düzelmesi egzama arttı üstüne bide yanaklarımı sivilceler bastı gudubet gibi oldum bide okudumki internette gebelikte 6. aydan sonra sivilcelenmeler artarmış hormonlar değiştiği için abowwww yandım kızlar ne sürsem geçmiyo allah kimseye yüzde egzama illetini vermesin 4 senedir ömrümden ömür götürdü (

benim de göbeğim çıktı. karnım hep şiş.yüzümde de sivilceler arttı normalde çok nadir çıkardı. şimdi kulağımın arkasında bile çıktı.önceki hamileliğimde yoktu.bazı kişiler sivilcelenmenin çok olmasını kız olacağına işaret olduğunu söylüyor.inş öyledir bir de kızım olsun istiyorum çünkü...

ya benimde göbek tarafımda bi şişlik var, ama gazdan olduğunu düşünüyorum

Allah gönlüne göre versin canım

kızlar siz gebe olduğunuzu öğrendiğinizde doktorunuz folic plus veya başka bi ilaç başladımı? ve genel kan tahlili istedi mı?

slm bayanlar bende 08.07.2011 gunu ogrendim tam 4 haftalik erken
gebe denildi, ve simdi 10. haftaya gun aldim, cok heyecanliyim
cinsiyetini ogrensem yavas yavas hazirlik yapicam allah
cocugu olmiyanlarada bir bebek nasip eder insallah

kızlar siz gebe olduğunuzu öğrendiğinizde doktorunuz folic plus veya başka bi ilaç başladımı? ve genel kan tahlili istedi mı?

evet cnm kan tahlilleri önemli özellikle de guatr troid tahlilleri..sağlık ocağında kendinde söyle doktoruna yaptırtabilirsin ücretsiz..diğer türlü çok pahalı oluyo mesela benden en son gittiğim doktor troid için kan aldılar 30 tl tekbir tahlil parası verdim...daha yolun çok başındayız 11. haftalardan sonra ne paralar ne testler tahliller yaptırıcaz dimiii

haklısın canım ben işim gereği 5 ay kadar önce tüm tahlillerimi yaptırmıştım hepsi normaldi. tekrar belki toksoplazma baktırabilirim.gerçi toxo yada geçen yıl baktırmıştım negatifti ama olsun, yine baktırayım çünkü dışardan biçok şey yiyiyoruz. rubella geçirmişim küçükken zaten tiroid hormonlarımda normal.
arada bi folbiol alıyorum. malum folikasit öneriyor bazı doktorlar.
demir depolarımda alt sınırdaydı, şimdide demir başladım.
aklıma gelenler bunlar

toxo mu o nedir ilk defa duyuyorum o tahlilleri

kızlar adetimin 26. Günü kanda betachg 88 çıktı, sizce dğer nasıl? Doktor bir hafta sonra gel dedi

ben genel kontrole gitmiştim kadın doğuma daha adete 7 gün vardı betahcg 9.civarı çıktı doktor büyük ihitimllae hamilesin dedi 2 gün sonra test yaptırdım 400 civarıydı.

rabbim nasip ederse bende mart annesi olacağım.2,5 aylık hamileyim benimde kulağımın arkasında sivilce çıktı.göbeğim top gibi şimdiden.ama basen ve bel azcık çıktı.3,5 kilo aldım.acaba ikiz olduğu için mi ?doğum sonrası kiloları vermek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…