2012 mart-nisan anneleri buraya

çokkk yakında geçecek merak etmeyin.. benimde 14.haftaya kadar çok çok fazla bulantım oldu..çok çektim ama şimdi hepsi geçti.biraz daha sabır.

Biz oğlumla 15+6 olduk ama hala geçmedi inan her sabah otobüste kusuyorum artık psikolojim bozuldu her sabah aynı insanların içinde sürekli kusmaktan artık ne olur geçsiinnnnnnnnnnnnn
bebeğim anneyi üzme artık ne olurrrr kahvaltı yapsam da yapmasam da kusuyorum ne yapacağımı şaşırdım tuzlu kraker ye dediler denedim olmadı muz iyi gelir dediler yok neden böyle oluyor anlamıyorum

merhaba bende 13+2 günlük hamileyim kasık ve rahim ağrım halen devam ediyor doktor 3 litre su içmemi söyledi o zamanda kusasım geliyor :120: cuma günü 2li test sonucu öğrenmeye gidecem netten baktım 1:4730 yazıyordu sadece başkada bişi yazmıyor ama sanırım bi sorun yok dimi ? bu arada diş etlerimde kendiliğinden sorun oluşmaya başladı bu hamilelikten mi acaba ? cinsiyeti en erken ne zaman öğrendiniz, son bi soru bi arkdaşım bana 4 boyutlu ultrasonografiye girme korkarsın şekilden daha etsiz butsuz kırmızı bişi gösteriyorlar dedi tecrübeli arkadaşlar bilir nasıldı ?

ayyy yaaa çok kötü olmuşsun sennnn....ee doktoruna sölemedin miii?bulantı ilacı veriyorr.benim çok olmamasına rağmen vermişti rahatsız olursan iç die ama çok şükür içmeden atlattık o dönemiii...böle zorlanıyorsan yazsın sanda bi hap...günün mahfoluyordur sabah öle başlayınca bide şartlamamaya çalış hersabah yine kusarım dieee...kendi kendini telkin et belki yarar....tekrardan çokk geçmiş olsun canım .inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz.

facebookta grubumuz var dıye bılyıorum yazıyorum ve yorumlarım siliniyo neden acaba anlamadım gercekten. keske bı acıklama yapılsaydıda öyle silinseydi değilmi daha saygılıı bir şekilde olurdu kırılmazdı kimse şaşırdım.!

Çok saol cnm doktorum bana da verdi bulantı ilacı ama hiç içmedim, içmek istemedim.Sabahları neler diyorum otobüste kendi kendime ama geçmiyor tutamıyorum hemen camı açıp bir yere oturuyorum geçen hafta doktoruma söyledim bir kaç hafta daha takip et dedi devam ederse idrar tahlili yaparız dedi

slm cnm ben geldim şükürrr internete komşuyla ortak kullanıcaz sanırım gerçi çoğu zaman çekmiyo ters katlarda olunca bağlantı sıkıntılı oldu bakalım..
cnm güzel dileklerin için çok saol amin inşallah haberi verdim bi sen kutlamışın darısı başına ne diyimm :)) kız bambaşka tabii geçen mağazaya girdim kendimi kaybettim hayal kurdum :)) montları kürkleri tulumları peluşdan patikleri allahım şahane şeyler var sayemde kokoş olup çıkarsa şaşırmam mobilya için araştırmalara başladık ama istanbulda tekrardan doktora gitmeyi düşünüyorum kız deyip oğlan doğurursam pembe oda yakışmaz :))))) nedense kızada hala inanamıyorum ya yanlışlık varsa diye garanti olsun diye tekrar cinsiyete baktırıcam, odayı bayramdan sonra boşaltıp malum 2+1 olunca içindeki eşyalarım köşe grubum elden gidicek olsun eşyam feda olsun bebeğime..eşimle oda dekarasyonuna taktık ben hep peluş oyuncaklarım olsun isterdim eşimde çok meraklı oyuncaklara duvarlara bi sürü raf yapmayı planlıyoruz resmen bebeğimizden önce biz oynıcaz galiba
oda için perde halı da düşünüyorum ama çok masraflı olucak galiba şimdiden çok harcama yapmışız ( bebek odası perdeleri için fiyat araştırıyorum 2 metre için 200-300 arası fiyat veriyolar çok değilmi :26::26::26::26:
haftaya ailemin yanına gidiyorum 15 gün orda kalıcam off kim bilir ordada kilo alıcam çok korkuyorum yaaa..senin kiloyla aran nasıl ben 17. haftaya başladımda tarttı başından beri toplam 6 kilo almışım 68 le başladım 74 oldum eskiden daha çok yerdim neden alıyorum anlamıyorum..buhafta hergün yürüyüş yaptım 2 saat kadar korkuyorum artık ekmek liht ekmek 2 dilim sabah 2 dilim akşam ( mutsuzum doğuma kadar 85 leride aşıcam galiba...

selam arkadaslar haftalardır giremiyordum internete kusmalardan dolayı hiç keyfim yoktu allah ıma cok şükür geçti bulantılar 1 ay kadar az sürdü ama 2 şişe serum yedikten sonra kendime gelebildim .
allah düşmanıma bile yaşatmasın bu bulantıları:) okudum da epey yol almış herkes ne kadar güzel ne mutlu ben de 12. haftama giricem kısmetse 2 li testi herkes yaptırdı mı nasıl yapıyolar dr um ''yaptır ve ya yaptırma tercih senin ben su anda gerek görmüyorum ama sn bilirsin '' dedi topu bana attı bi istiyorum bi istemiyorum fazla da vaktim yok cts gidicem kontrole karar veremedim noluuuurrr acil bilgi versin yaptıran arkadaşlarım nasıl yapılıyor ist avr. nerelrde yapılıyor bir de ücreti ne sgk karsılıyor mu? beni aydınlatırsanız mutlu olacagım arkadaslar herkese bebişleriyle birlikte sağlıklı mutlu günleeeeeerrrrrr

yacok sevdim en azindan hic girememektense ara ara girmek guzel olur.insan taniyincada merak ediyor ne oldu bitti diye.mesela diarsin yazmasini bekliyorum.janplam emsal drusella.hic biri girmez oldu.umarim bi sorun yoktur.
digerlerinden ara ara geliyor msj.meliscereninde senin gibi kizi olcakmis insallah.bende sizden sonra umutlanmaya basladim belkide kizdir benimkiside.hisler kandirabilir :))))))))))
bu arada yarindi doktorum bgn gittim muayene oldum.ilk kez bebisimin kalp atisini dinledim.pit pit pit .yavrum benim dedim.gözlerim doldu.Allahin mucizesi bu iste dedim.insan duyunca daha bir inaniyormus bebek bekledigine.cok sukur süpriz oldu bugun ama duydum.iki uc hafta sonrasi icin tekrar gidicem.bebegimin organlarina bakcaklar ultrasonda buyuterek bakyiorlarmis.doktorum tavsiye etti.ona bakalim dedi.ikili test icin gerekli degil o kadarda yüzde yüz degil sonuclar dedi.amnyosentez icindee % 100 cevap veriyor ama onuda ben tavsiye etmyiorum.her 3 yada dört gebelikten birinde dusuk riski oluyor dedi.organlarina bakalim.genis bir muayene yeterlis enin icin dedi.sarkozynin esi bile 43 de dogurdu topac gibi bir kiz .hele buralarda hayat sartlari yuzunden zaten otuzun ustunde hayatini kurdugu icin anca dogurmaya karar veriyor.cok normal dedi.baya bir icim rahatli.
herseyin iyi oldugunu görrmek mutlu etti.is cinsiyete gelince , sigorta belli muayene tarihlerinde belli muayenelere sokuyor.onun diisnda ucrete tabii.cinsiyeti ögrenmem icin kadina 114 euro ödemem gerek yada 22 haftayi beklemem gerek.ay catlarim heralde.o yuzden özelden gitcem.özelden bu ucreti ödersem dogumun sonuna kadar istedigim kadr muayene olabilirmisim.kafama yatti.ilk firsatta giderim esimle.
cinsiyet belli olsun bende basliycam iyce .,mecburen sabr ediyorum.kis burda sert gecer cikamam disari.son aylardada belli olmaz allah korusun erken dogum olur veya cok kilo aliirim.ne olur ne olmaz.dedigin gibi ödemelerde birikmis olmasin.kiyafet yönunden cok fazla hediye gelcegini dusunuyorum.o yuzden genelde ilk dogdugu zaman icine sya alcam.kendime dogum cantasi hazirliycam.gerisi bebisime bebek mobilyasi ve bebek arabasi falan olur.biberonlar be bilumum temizlik malzemeleri.

öyle iste sekerim.sende cozutma.en iyisi carsiya cikmamak.görmezsen bilmezsin türkiyedede es dost tanidik hep kiyafet alir getirir.sende yavas yavas besigini dolabini alirsin.beyaz al.kizda oglanda olsa uyar.icinin esyalarinida bi kac hafta daha ertelesen bise olmaz.
yemek konusundada görüntünde bir degisiklik yoksa fazla önemseme.benimde habire karnim buyuyor.gerci kilo almam durdu ama kizartma falan yemiyorum.yaglida yemiyorum.birde sekerli cikolatali seyler yemiyorum.geri herseyi yiyorum.fazlada kilo stresine girme.sende uzun boyluydun senin 80 kilo olmanla 1.67 boyundaki birinin 80 kilo olmasi farkli durum.korkma.ama midienide ekmek ve sekerli seylerle doldurma derim ben.bebegin icin yani.yoksa kilo dedigin ne ki ,önemli olan saglikli olman .minisinin saglikli olmasi.neyse cok konustum sonra devam edim

gecmis olsun canim.baya etkilenmissin sen.kimisi benim gibi rahat atlatiyo kimisi senin gibi bulantilardan mahfoluyo iste.ama cok sukur yinede.ne demek serum bile alacak kadar etkilemis.yorulmussundur bayagi bir.banada doktorumun biri direk amnyosentezden bahsetti digeride ultrason ölcümlerine bakip ikili teste bile gerek yok dedi .ben de doktorumu degistirdim..ikili test yaptirmamam icime sinmedi bari bugun yaptirim dedim doktora gittim gec kaldigimi ama cok istiyorsam üclü testi yapariz dedii.üclü test ve ikili test icin verdigi sonuc bazinda birseyi aslinda pek degistirmedigini.,kendi samimiyetiyle belirtti.olacak birsey varsa sadeece %1oo amnyosentezde cevap alindigini ama hamile kisinin sagligi icin önermedigini acikladi nedenleriyle.icin rahat olsun egerki cok istiyorsan sana iki hafta sonra bebisinin ultrasonda genel organ kontrolünü yapariz daha cok isine yarar rahat olursun dedi.

birazda senin kararina bagli.ben ikili test istemediydim.sirf kafa karistiriyorlar.herkez baska bisey söylüyor.ama istanbuldaki hastanlerle ilgili en genis bilgiyi arkadaslar verir.iangel özellikle tüm hastanelerden haberdar.gerci su an izmirde ama az cok ortalama fiyatlari söyler..

rahat saglikli ve mutlu hamilelikler hepinize ....

yaaa ben yazmıştımm hattaa sana okumadınmı yazdığımı die sitem edicektimkiii yazdığım yazı bazen sayfa hata verip göndermiyorr...yeniden yazmam gerekiyor busefer ben yazdım sanıyodumm işyerindee olduğum için başında sürekli duramıyorumm...oyüzdenn tekrar yazıyoruz tatlımm ben ve bebişimm sizi tebrik ediyoruzzz......ee artık alışverişdede önünüz açıldııı )))) gelsin ciciler , gitsin paralarrrr :)))) buarada internet olayına sevindikkk ihmal etmee biziiii.....bizim bebişde doktor kız dio 2 seferdir ama tam net desin odan sonra başlıcaz alışverişeeee....buarada kilo durumunu frenlee daha hızlı kilo alcağımız günlere gelicezzz.......diorum ama bizde 14 hafta 3 kilo aldıkk annem kızıyorrr banaaa.sonra veremicen diye....pilates falan mı yapsak dicem de benim iş ve uykudan başka bişeye vaktimde olmuyorr....doğum iznine ayrılınca anca spor yapabilcemmm...
hadii öpüyoruz hepinizi kocamannnnnn...biz bugün çok mutluyuzz iş yarım gün öğlen evimize gidip yazlık kışlık değişimi yapıcazzz.....haftasonuda rahatça gezelimmm......

wallaa sen böle deyince ben çokk şaşırdımmmm...3 tane yönetici var zaten ee bizde silcek olsak nie böle bi sayfa açalımmm....hala çözemedim kim neden silsinn...senin facedeki isim nee yönetici yapıyımmm...kimsse silemesin

hadi havadisleri bekliyoruz,
bende haftayami gitsem .bugün 14+1 im.minisimin cinsiyeti acik durumdaysa görülürmü.yada bugundenmi gitsem.muayene parasini bayilcam .bebisime feda olsun da görmeden gelirsem catlarim heralde halim buna benzer

ee baksana bebişlerimiz arasında 3 gün varrr belki seninkindede şöle güzel bi tahminde bulunurr.hadi git git git....zaten bunda net söylemesede bidahaki kontrolünde net söyler herhaldeee....

ayyy yerim benn bunlarıı bebişlerimiz büyümüşde cinsiyetlerini öğrenme aşamasına gelmişizzzzz......birazcık daha büyüsünlerde doğurupp sevelimm şöle doyadoyaaaaaaaaaaa

merhabalar canım
sen gelince burası hareketleniyor.. öncelikle tebrik ederim.. Hayırlısı olur inşallah. Bende nedense hep erkek hissediyordum. Dr kız deyince şaşırdım ama tabi çok çok mutlu oldum. %90 kızmış benimki. 2düzey ultrasonda daha net belli olur dedi.

canım benim ilgine çook teşekkür ederim yok yönetici olmama gerek yok tatlım ben burayla daha ilgiliyim zaten hehe DDmercii mercii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…