Herkese hayırlı olsun bebekleriniz ve cinsiyetleri.Bizde bayramdan sonra öğrenize bende 13+2deyim bugün ama bulantılarım hala devam ediyor .Bulantısı olan varmı hala? pskolojikmanmı anlamıyorum neden geçmiyor yardım edin?
Herkese hayırlı olsun bebekleriniz ve cinsiyetleri.Bizde bayramdan sonra öğrenize bende 13+2deyim bugün ama bulantılarım hala devam ediyor .Bulantısı olan varmı hala? pskolojikmanmı anlamıyorum neden geçmiyor yardım edin?
Biz oğlumla 15+6 olduk ama hala geçmedi inan her sabah otobüste kusuyorumartık psikolojim bozuldu her sabah aynı insanların içinde sürekli kusmaktan artık ne olur geçsiinnnnnnnnnnnnn
bebeğim anneyi üzme artık ne olurrrr kahvaltı yapsam da yapmasam da kusuyorum ne yapacağımı şaşırdım tuzlu kraker ye dediler denedim olmadı muz iyi gelir dediler yok neden böyle oluyor anlamıyorum
ayyy yaaa çok kötü olmuşsun sennnn....ee doktoruna sölemedin miii?bulantı ilacı veriyorr.benim çok olmamasına rağmen vermişti rahatsız olursan iç die ama çok şükür içmeden atlattık o dönemiii...böle zorlanıyorsan yazsın sanda bi hap...günün mahfoluyordur sabah öle başlayınca bide şartlamamaya çalış hersabah yine kusarım dieee...kendi kendini telkin et belki yarar....tekrardan çokk geçmiş olsun canım .inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz.
canim seni kalpten kutlarim.Allah gönlüne göre verdi.kiz tarafin agir basiyordu. ne güzel iste.simdi solugu alisverisde alirsin.kiz bebislerede alinacaklar oglaninkine göre 5 mi basar acaba.ne güzel.mutlu oldum.Allah güzel günlerinizi gösterir sana insallah.
kendine cok iyi bak.bebisinede.
baktim hemen aysen bebeye gercekten güzelmis,bayildim.harika görünüyor,fiyati kalitesindeyse güzel olur.dedigin gibi fiyatlar biraz tuzlu özellikle türkiye sartlarinda.ama alacagin seyin ahsap olmasina dikkat et.halinida anti alerjik secmeyi unutma.
bu cuma benimkide belli olurmu acaba.oglum diye sevmeye alismistim.hürrem sultan gibi
.icimdeki hisler hep ve hala oglan diyor ya o yuzden yani.esim kiz istiyor.hadi bakalim hayirlisi.Allahim saglikli haberlerini duymak nasip etsinde,bilmekde istiyoruz iste.
slm cnm ben geldim şükürrrinternete komşuyla ortak kullanıcaz sanırım gerçi çoğu zaman çekmiyo ters katlarda olunca bağlantı sıkıntılı oldu bakalım..
cnm güzel dileklerin için çok saol amin inşallah haberi verdim bi sen kutlamışındarısı başına ne diyimm :)) kız bambaşka tabii geçen mağazaya girdim kendimi kaybettim hayal kurdum :)) montları kürkleri tulumları peluşdan patikleri allahım şahane şeyler var sayemde kokoş olup çıkarsa şaşırmam mobilya için araştırmalara başladık ama istanbulda tekrardan doktora gitmeyi düşünüyorum kız deyip oğlan doğurursam pembe oda yakışmaz :))))) nedense kızada hala inanamıyorum ya yanlışlık varsa diye garanti olsun diye tekrar cinsiyete baktırıcam, odayı bayramdan sonra boşaltıp malum 2+1 olunca içindeki eşyalarım köşe grubum elden gidicek olsun eşyam feda olsun bebeğime..eşimle oda dekarasyonuna taktık ben hep peluş oyuncaklarım olsun isterdim eşimde çok meraklı oyuncaklara duvarlara bi sürü raf yapmayı planlıyoruz resmen bebeğimizden önce biz oynıcaz galiba
oda için perde halı da düşünüyorum ama çok masraflı olucak galiba şimdiden çok harcama yapmışız( bebek odası perdeleri için fiyat araştırıyorum 2 metre için 200-300 arası fiyat veriyolar çok değilmi :26::26::26::26:
haftaya ailemin yanına gidiyorum 15 gün orda kalıcam off kim bilir ordada kilo alıcam çok korkuyorum yaaa..senin kiloyla aran nasıl ben 17. haftaya başladımda tarttı başından beri toplam 6 kilo almışım 68 le başladım 74 oldumeskiden daha çok yerdim neden alıyorum anlamıyorum..buhafta hergün yürüyüş yaptım 2 saat kadar korkuyorum artık ekmek liht ekmek 2 dilim sabah 2 dilim akşam ( mutsuzum doğuma kadar 85 leride aşıcam galiba...
selam arkadaslar haftalardır giremiyordum internete kusmalardan dolayı hiç keyfim yoktu allah ıma cok şükür geçti bulantılar 1 ay kadar az sürdü ama 2 şişe serum yedikten sonra kendime gelebildim .
allah düşmanıma bile yaşatmasın bu bulantıları:) okudum da epey yol almış herkes ne kadar güzel ne mutlu ben de 12. haftama giricem kısmetse 2 li testi herkes yaptırdı mı nasıl yapıyolar dr um ''yaptır ve ya yaptırma tercih senin ben su anda gerek görmüyorum ama sn bilirsin '' dedi topu bana attı bi istiyorum bi istemiyorum fazla da vaktim yok cts gidicem kontrole karar veremedim noluuuurrr acil bilgi versin yaptıran arkadaşlarım nasıl yapılıyor ist avr. nerelrde yapılıyor bir de ücreti ne sgk karsılıyor mu? beni aydınlatırsanız mutlu olacagım arkadaslar herkese bebişleriyle birlikte sağlıklı mutlu günleeeeeerrrrrr
slm cnm ben geldim şükürrrinternete komşuyla ortak kullanıcaz sanırım gerçi çoğu zaman çekmiyo ters katlarda olunca bağlantı sıkıntılı oldu bakalım..
cnm güzel dileklerin için çok saol amin inşallah haberi verdim bi sen kutlamışındarısı başına ne diyimm :)) kız bambaşka tabii geçen mağazaya girdim kendimi kaybettim hayal kurdum :)) montları kürkleri tulumları peluşdan patikleri allahım şahane şeyler var sayemde kokoş olup çıkarsa şaşırmam mobilya için araştırmalara başladık ama istanbulda tekrardan doktora gitmeyi düşünüyorum kız deyip oğlan doğurursam pembe oda yakışmaz :))))) nedense kızada hala inanamıyorum ya yanlışlık varsa diye garanti olsun diye tekrar cinsiyete baktırıcam, odayı bayramdan sonra boşaltıp malum 2+1 olunca içindeki eşyalarım köşe grubum elden gidicek olsun eşyam feda olsun bebeğime..eşimle oda dekarasyonuna taktık ben hep peluş oyuncaklarım olsun isterdim eşimde çok meraklı oyuncaklara duvarlara bi sürü raf yapmayı planlıyoruz resmen bebeğimizden önce biz oynıcaz galiba
oda için perde halı da düşünüyorum ama çok masraflı olucak galiba şimdiden çok harcama yapmışız( bebek odası perdeleri için fiyat araştırıyorum 2 metre için 200-300 arası fiyat veriyolar çok değilmi :26::26::26::26:
haftaya ailemin yanına gidiyorum 15 gün orda kalıcam off kim bilir ordada kilo alıcam çok korkuyorum yaaa..senin kiloyla aran nasıl ben 17. haftaya başladımda tarttı başından beri toplam 6 kilo almışım 68 le başladım 74 oldumeskiden daha çok yerdim neden alıyorum anlamıyorum..buhafta hergün yürüyüş yaptım 2 saat kadar korkuyorum artık ekmek liht ekmek 2 dilim sabah 2 dilim akşam ( mutsuzum doğuma kadar 85 leride aşıcam galiba...
facebookta grubumuz var dıye bılyıorum yazıyorum ve yorumlarım siliniyo neden acaba anlamadım gercekten. keske bı acıklama yapılsaydıda öyle silinseydi değilmi daha saygılıı bir şekilde olurdu kırılmazdı kimse şaşırdım.!
hadi havadisleri bekliyoruz,
bende haftayami gitsem .bugün 14+1 im.minisimin cinsiyeti acik durumdaysa görülürmü.yada bugundenmi gitsem.muayene parasini bayilcam .bebisime feda olsun da görmeden gelirsem catlarim heraldehalim buna benzer
slm kızlar nasılsınız biraz okumaya çalıştım ama pek fazla değil malum int. Kapattım şimdide geldim int. Cafeye :))) müjdemi verim dedim kızım olucakmışInanamıyorum hala :)) meğer bebeğim erkek değilmiş :)) eşim artık sevinçten erkek adamın erkek damadı olur diyo :)))
aynısefa melisceren diar sizin belli olmadımı kızlar..allahım herkeze sağlıklı bebiş nasip etsin..bebekodasını pembe alabilirim artık :)) kızlar ayşen bebe diye mobilya markası var kuzulu bi takım beğendim çok güzel biraz tuzlu ama çok tatlı...arada bi yazmaya çalışırım sizlere hadi öpüldünüz tüm hamiş hatunlar :)) bebişlerimize iyi bakalım onlar bizim şansımız uğurumuz meleğimiz
wallaa sen böle deyince ben çokk şaşırdımmmm...3 tane yönetici var zaten ee bizde silcek olsak nie böle bi sayfa açalımmm....hala çözemedim kim neden silsinn...senin facedeki isim nee yönetici yapıyımmm...kimsse silemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?