2012 mart-nisan anneleri buraya

kızlar siz gebe olduğunuzu öğrendiğinizde doktorunuz folic plus veya başka bi ilaç başladımı? ve genel kan tahlili istedi mı?

selam canım. ben gebe olduğumu öğrendiğimde zaten folik plus kullanıyordum. doktor devam etmemi söyledi. sadece keseyi görebildik. 29 ağustosta kalp atışını duyacağız inşallah bir de kan tahlillerim yapılacak.

kızlar deliricem düşünmekten bana bir akıl verin

geçen hafta doktora gittim tam 5 haftalık dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinlicez eğer yoksa kürtaj olcaksın dedi
buda beni morelman çökertti ya acaba bişey gördüdemi söyledi bunu delircem düşünüp düşünüp duruyorum
zaten bu lafı duyduktan sonra bişeye sinirleneyim hemen ağlıyorum

herkesin bebeği hayırlı olsun. ben sadece folik asit kullanıyorum.kan tstlerim de normal çıktığı için doktor başka bi hap vermedi.

bende hamileyım, 7 haftalık,hızlı hızlı kalbı atan bı bebegım var benımde. bıldıklerımı bılmedıklerımı paylaşmak ıstedım:) Allah hepimizin bebegını kucagımıza almayı nasıp etsın:)

kendıne bu kadar sıkıntı yapma. bana da boyle soylemısti, doktor biraz korkutmus sanırım ama daha cok kucuk oldugu ıcın, sonraya gun vermıs. bende ılk gıttıgımde duymamıstım ve bende 5 haftalıktım,ama bu hafta gumbur gumbur atan kalbını duydum:) ıns sende duyacaksın. merak etme:)))))))))

Ben aranıza yeni katıldım . sat 3 temmuz doktor kaç haftalık olduğunu söylemedi. Bende de şişlik sinirlilik duygusallık var. İlk hamiliğim heyecanlıyım.

Canım çok teşekkür ederim Allah bebeğini kucağına almanı nasip eder inşallah çok kafayı taktım ne uykum uyku ne de bişey yiyebiliyorum.

şuan kaç haftalık bebeğin?

merhaba kızlar bende 6+2 hamileyimmm 2 gün önce doktora gittik bebeğimin kalp atışlarını gördümmmm çok farklı bir duyguuu çoook mutluyumm...artık hafiften midem bulantılaırm başlıyorum çalıştığım için biraz zorlıycak ama bebeğimin için hepsine katlanıcazz :)

kızlar adetimin 26. günü kanda betachg 88 çıktı, sizce dğer nasıl? doktor bir hafta sonra gel dedi

bende tesadüf kadın doğuma genel kontrole gitmiştim betahcg 9 çıkmıştı.doktor büyük ithimalle hamilesin dedi 2 gün sonra gittim bu sefer 44 küsür çıktı.yani benc esende hamilesin bide adetime da 7 gün vardı

kızlar adetimin 26. günü kanda betachg 88 çıktı, sizce dğer nasıl? doktor bir hafta sonra gel dedi

bende tesadüf kadın doğuma genel kontrole gitmiştim betahcg 9 çıkmıştı.doktor büyük ithimalle hamilesin dedi 2 gün sonra gittim bu sefer 44 küsür çıktı.yani benc esende hamilesin bide adetime da 7 gün vardı

haziranın 25 inde ameliyat oldum 27 hazirandada adet oldum 26 temmuzdo ağrı nedeni ile doktora gittin beta hcg 7,25 çıktı 2 gün sonra 30,03 1 hafta sonra 903 oysaki düşük umutlanma denmişti. Allaha şükürler olsun bir tek onu göreceğim zamanı bekliyorum şimdi 5 haftalık hamileyim inşallah görürüm . haftamda korku içimdeyim

haziranın 25 inde ameliyat oldum 27 hazirandada adet oldum 26 temmuzdo ağrı nedeni ile doktora gittin beta hcg 7,25 çıktı 2 gün sonra 30,03 1 hafta sonra 903 oysaki düşük umutlanma denmişti. Allaha şükürler olsun bir tek onu göreceğim zamanı bekliyorum şimdi 5 haftalık hamileyim inşallah görürüm . haftamda korku içimdeyim

Canım çok teşekkür ederim Allah bebeğini kucağına almanı nasip eder inşallah çok kafayı taktım ne uykum uyku ne de bişey yiyebiliyorum.

şuan kaç haftalık bebeğin?

canım bu kadar üzülme lütfen herşeyın hayırlısı.sonucta doktorlar her ıhtımalı degerlendırmek zorunda. bende 7. haftadyım:) ınsallah görüceksın bebegıni:)

slm kızlar.. bende 8. haftamın içerisindeyim yani tam olarak 7+2 .... 5+5 ken keseyi gördük.. 15 gün sonra gel dedi dr. inşallah perşembe günü kalp atışını duyarım.. yaklaşık 10 gündür bulantılarım var.. ve inanılmaz iştahsızlık.. kokulara karşı duyarlılıkta başladı.. allahtan kusmadım.. bende kusma fobisi var zaten.. midem bulanınca derin nefes alıyorum kusmamak için uğraşıyorum.. bi arkadaş dediki aslında kendini tutmayıp kussan rahatlarsın yemek yersin dedi.. ama napim durum böyle..

bu arada aynı şişlik sıkıntısı bendede var özellikle akşamları 4 5 aylık hamileymiş gbyim..

birde sorum var.. bulantı olunca neler yapıosunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…