kızlar siz gebe olduğunuzu öğrendiğinizde doktorunuz folic plus veya başka bi ilaç başladımı? ve genel kan tahlili istedi mı?
kendıne bu kadar sıkıntı yapma. bana da boyle soylemısti, doktor biraz korkutmus sanırım ama daha cok kucuk oldugu ıcın, sonraya gun vermıs. bende ılk gıttıgımde duymamıstım ve bende 5 haftalıktım,ama bu hafta gumbur gumbur atan kalbını duydum:) ıns sende duyacaksın. merak etme:)))))))))kızlar deliricem düşünmekten bana bir akıl verin
geçen hafta doktora gittim tam 5 haftalık dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinlicez eğer yoksa kürtaj olcaksın dedi
buda beni morelman çökertti ya acaba bişey gördüdemi söyledi bunu delircem düşünüp düşünüp duruyorum
zaten bu lafı duyduktan sonra bişeye sinirleneyim hemen ağlıyorum
kendıne bu kadar sıkıntı yapma. bana da boyle soylemısti, doktor biraz korkutmus sanırım ama daha cok kucuk oldugu ıcın, sonraya gun vermıs. bende ılk gıttıgımde duymamıstım ve bende 5 haftalıktım,ama bu hafta gumbur gumbur atan kalbını duydum:) ıns sende duyacaksın. merak etme:)))))))))
kızlar adetimin 26. günü kanda betachg 88 çıktı, sizce dğer nasıl? doktor bir hafta sonra gel dedi
kızlar adetimin 26. günü kanda betachg 88 çıktı, sizce dğer nasıl? doktor bir hafta sonra gel dedi
toxo mu o nedir ilk defa duyuyorum o tahlilleri
hepiniz hoşgeldiniz cici anne adayları
allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnn....bugün yeni doktor buldum ve bayıldım çok memnun kaldım konuşkan güleryüzlü uzun uzun muayene etti bilgiler verdi..izmirde oturan varsa tavsiye ederim kesinlikle gidin allah razı olsun mendebur suratsız kadından sonra mete bey ilaç gibi geldi bana..idrar yollarımda enfeksiyon çıktı kadın doktorum iğne vermişti mete bey iğneyi yasakladı antibiyotik olduğu için vermedi onun yerine tek doz bi ilaç verdi gece içip idrarımı bekleticekmişim dezenfekte amaçlı...eşimle gitmiştik o bile beğendi alttan muayene etmesine rağmen ziraaa kıskançtır karşıydı hep erkek doktora [/QU
daha once hangı doktora gıtmıstın, şimdiki doktorun nerede,özel bı hastanede mi?
Canım çok teşekkür ederim Allah bebeğini kucağına almanı nasip eder inşallah çok kafayı taktım ne uykum uyku ne de bişey yiyebiliyorum.
şuan kaç haftalık bebeğin?
canım bu kadar üzülme lütfen herşeyın hayırlısı.sonucta doktorlar her ıhtımalı degerlendırmek zorunda. bende 7. haftadyım:) ınsallah görüceksın bebegıni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?