slm kızlar çok yoruldum yeni geldik eve..hastane çok kalabalık sadece toksoplazma ve grubu testleri yaptırdım yarına çıkıcak 3 lü test için 4saat sonraya randevu verdi zaten açım sinirim tepemdeydi bastım isyanı çıktım çok pis ve eski bi hastaneydi zaten bide sabah sabah kağıt gelmiş eski internetten faturamız kalmış bilerek 8 aydır bize ulaşmamışlar soyguncular wallaa 470 tl fatura çıkarmışlar icralık olmuşuz haberimiz yokbankalar bir ttnet 2 resmi tefeciler..burnumdan değil heryerimden soluyorum desem yeridir osinirle ne var ne yok gittik benimadıma olan ev ve interneti de kapattık lanetolsun cemyılmazdan da nefret ediyorum artık cebimizdekiler ona gitti..cebimide kontr. çeviricem resmen yemiyoruz içmiyoruz fatura ödüyoruz millet olarakta itirazda etsek okadar isyan eden kişi vardıki bidahamııı asla dedim ttnet paşa paşa ödedik herşeyi kılıfına uyduruyo tefeciler..çok sinirliyim kızlar başım çatlıyo bundan sonra eskisi gibi giremicem anca cepten bakar çıkarım belki...
aynısefacım geçmiş olsun benim gibi hasta olmadın inşallah..diars inşallah allah gönlüne göre verir cnm yazın siz ben okurum arada bişekildeartık internetsizim protesto ettim teknolojiyi (
bende c.tesi öğrenirim inşallah...kendinize iyi bakın kızlar bebişlerede tabi...
merhaba kızlar bende 16+3teyım ama benımde kasık agrılarım oluyo bırden ayaga kalkınca yada ıyıce gerılınce agrıyo sankı böle kramp gırmış gıbı oluyo bıde gecen akşam baya bı uzun sürdu eşimde korktu doktora gıdıcektık nerdeyse ama uzandım sonra gectı neysekı ama şimdide anı hareketlerımde asıyo hemen.bende bu ay sonu gıdıcem inşallah bebişi gormeye.doktor bana 3lü teste gerek yok dedı ama herkes yaptırıyo herhalde 2lı normal cıktıysa 3lude aynı sonucu verırı dedı doktor hemen hemen.hepimiz sag salim alırız meleklerimizi inşallah kucaklarımıza:)
gecmiş olsun canım bu aralar daha bi hassas oluyuruz dıkkat etmemiz lazım kendimize bide en ufak bişeyde hemen tedırgın oluyoruz annelik böle bişi demekki:):):)
ay şükürr şu çizelge işinide becermişimmm dün demekki yorgunluktan almadı kafaaa..illa işyerindee yapıcam zaten bütün canlı olduğumuz saatler burda heba oluyorr ewe gidincee savaştan çıkmış gibi hissediyorum yaaa.....
canım hoşgeldin12. haftada kasık agrıları oldukca fazla oluyo gelişim hızlanıyo halıyle agrılarda oluyo ben 14 haftaya gırıyorum ve kasık agrılarım gece az az oluyoo bu normal takılcak bişi yok evet sol tarafına yat yatabılyıosan ben uyuyamıyorumm hıc bısekılde yuzustu uyudugum ıcın cok zorlanıyorum artık bayılıp yatıyorum agrıların olucak ama endişenlencek kadar bır agrı olmadıkca dert etme allahım hepmizi sağlıklı şekilde tamamlamamızı nasip eder inşallah bebişlerimizi kucaklarımıza alırızz dur daha tekme attgında da hısedıceksın ozamann bır daha bırdahaa dıyee bagrıcazz DDhehh sağlıklı günlerr
merhaba kızlar bende 16+3teyım ama benımde kasık agrılarım oluyo bırden ayaga kalkınca yada ıyıce gerılınce agrıyo sankı böle kramp gırmış gıbı oluyo bıde gecen akşam baya bı uzun sürdu eşimde korktu doktora gıdıcektık nerdeyse ama uzandım sonra gectı neysekı ama şimdide anı hareketlerımde asıyo hemen.bende bu ay sonu gıdıcem inşallah bebişi gormeye.doktor bana 3lü teste gerek yok dedı ama herkes yaptırıyo herhalde 2lı normal cıktıysa 3lude aynı sonucu verırı dedı doktor hemen hemen.hepimiz sag salim alırız meleklerimizi inşallah kucaklarımıza:)
merhaba kızlar. bugün dr muayenem vardı. 11+4 üm. ikili test yaptı .daha doğrusu kanı bugün verdim sonucu almadım ama ense kalınlığı 2,65 mm. sınıra yakın dedi. bi problem değil ama sınıra yakın dedi. kan sonucuna göre şekillenicek. tam bebeğimizi gördük hopluodu eli kolu durmuodu hep hareket ediodu gülme almıştı eşimle beni. ilk defa böyle elli kollu bacaklı hareket halinde gördük bi hoş olduk. derken böyle diince doktor sevincimiz kursağımızda kaldı tabi. değerleri bana yakın çıkan var mı
Benim 2 li testim çok şükür iyi çıkmıştı doktor 3 lü istemedi bu cumartesi renkli ultrasona gircem Cinsiyetini de öğrenirim inş.senin cinsiyet belli oldu mu?? Bende 14+4 oldum
merhaba kızlar. bugün dr muayenem vardı. 11+4 üm. ikili test yaptı .daha doğrusu kanı bugün verdim sonucu almadım ama ense kalınlığı 2,65 mm. sınıra yakın dedi. bi problem değil ama sınıra yakın dedi. kan sonucuna göre şekillenicek. tam bebeğimizi gördük hopluodu eli kolu durmuodu hep hareket ediodu gülme almıştı eşimle beni. ilk defa böyle elli kollu bacaklı hareket halinde gördük bi hoş olduk. derken böyle diince doktor sevincimiz kursağımızda kaldı tabi. değerleri bana yakın çıkan var mı
canım 3ten sonrası rısklı ki oda bır ıhtımal yanı 3ten yuksek dıye cocuk hasta olcak dıye bır kural yok.o sadece bır ıhtımal yanı atıyorum 100de bır yada 250de bir.yanı 100 dogumda bır ıhtımal gibi düşün sadece fıkır verıyo.gönlünüzü ferah tutun.sağ salim alırsın bebişini kucagına inşallah hemen moralınızı bozmayın canım.
Canlar yeni uyandim ve hazirlanip bebegimi gormeye gidiyoruz :)) umarim bize cinsiyetini gosterirrr :))
slm arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum.2012 3 martta anne adayıyım.dün 18 ekim de renkli ultrasona girdim 20 haftalık hamileyim.oradaki bebeğimi inceleyen sağlıkçı raporunda SOL VENTRİKÜLDE PAPİLLER KAS LOKALİZASYONUNDA MİLİMETRİK EKONEJİK KARDİYAK FOTUS SATTANMIŞTIR diye yazmış.hemen doktoruma sordum.Güldü sen çok sorun yapmışsın dedi dur bakalım milimetrik diyor bunlarla beynini meşgul etme.zaten kalp ilk oluşmaya başlarken odacıklardan oluşur sorun yok dedi. ama ben seni 2 ay sonra istersen tekrar renkli ultrasona yazarım bikez daha baktırırız, ozamana kadar kapanmış olur büyük ihtimalla dedi.ben çok tedirgin oldum.böyle sorunla karşılaşan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?