2012 mart-nisan anneleri buraya

merhaba kızlar bende 16+3teyım ama benımde kasık agrılarım oluyo bırden ayaga kalkınca yada ıyıce gerılınce agrıyo sankı böle kramp gırmış gıbı oluyo bıde gecen akşam baya bı uzun sürdu eşimde korktu doktora gıdıcektık nerdeyse ama uzandım sonra gectı neysekı ama şimdide anı hareketlerımde asıyo hemen.bende bu ay sonu gıdıcem inşallah bebişi gormeye.doktor bana 3lü teste gerek yok dedı ama herkes yaptırıyo herhalde 2lı normal cıktıysa 3lude aynı sonucu verırı dedı doktor hemen hemen.hepimiz sag salim alırız meleklerimizi inşallah kucaklarımıza:)

cok hastayim.bugunde toparlamazsam yarinn doktora gitcem .ama kendi doktoruma mi yoksa baska doktorami gitsem bilemedim.hafta sonu usuttüm acaba ondanmi yoksa hamilelikten dolayimi böyleyim anlamadim.burun akmam falan yok.sürekli bir mide agrisi ve halsizlik yasiyorum.azicik bir sey yesem kivraniyorum.dün gece afedersiniz istifra ettim.bütün gün ne yediysem midemdeymis megerse sindirememisim.
Insallah bebegim iyidir.:44:

gecmiş olsun canım bu aralar daha bi hassas oluyuruz dıkkat etmemiz lazım kendimize bide en ufak bişeyde hemen tedırgın oluyoruz annelik böle bişi demekki:):):)

canım yaa geçmiş olsunn ama sağlık olsun sıkma canını daha fazlaa çıkcağı varmış de paranın geççç....kendinede bebeğede sinir yakışmıyorr buara iptal ettirdin ya tel ve interneti sen veya eşin 2 ay daha en yakın telekom müdürlüğünede ayın son günlerine doğru 20sinden sonra gidin borç varmı die sorun telde 2 ay internette 1 ay daha borç çıkıyor çünkü müşteri bunu bilmeyince sonra ilerde faiziyle karşına çıkıyor.bu yaşadığın gibi aynııı..ama ptt ye veya bayiye sormayın onlar göremiyor iptalden sonraki borçları ok....

buarada fazlada özletme kendiniiii arkadaşından falan biyerlerden girr hatta wın al yaaaa...aaaa yap bişilerrr....

ay şükürr şu çizelge işinide becermişimmm dün demekki yorgunluktan almadı kafaaa..illa işyerindee yapıcam zaten bütün canlı olduğumuz saatler burda heba oluyorr ewe gidincee savaştan çıkmış gibi hissediyorum yaaa.....

ayy ne güzell yaaa testin iyi çıkmış gerisini düşünme benimde doktorum 2 li sonucun iyi çıkarsa 3 e gerek yok dediii...bizde cuma öğrenicez test sonucu inşallah güzel çıkar....

hamile kalmak bi derttiii hamilelik süreci ondanda zorr ama en zevklisi ...sürekli merak,telaşş,,,hadi zaman geçsin doğum vakitlerimiz gelsin artık yaaa.....kucaklarımıza teker teker geliversinn bebişlerimizz....

gecmiş olsun canım bu aralar daha bi hassas oluyuruz dıkkat etmemiz lazım kendimize bide en ufak bişeyde hemen tedırgın oluyoruz annelik böle bişi demekki:):):)

evet hasta olmama en cokda bebegim acisindan tedirginim.beslenemiyorum uc gundur diye.ucuncu ayin sonundan itibaren bebegin beslenmesi icin önemliymis annenin beslenmesi.öncesi o kadar farketmiyomus ya.bende tam ücüncü ayi bitiriyorum bugünlerde:2::2::2::2::2::2::2:

hayirli olsun canim cizelgen.takip etmesi hem kolay oluyo hemde görmek iyi geliyor anneye.Allahim kolaylik versin calisipta hamileliklerini gecirenlere.cok zor.calismanin degerini iyi biliyorum ama bi kac senedir evde oldugumdan beri ne zor sartlarda calismisim diye sicak evimin degerinide biliyorum.is yeri ne hasta bilir ne yorgun,ne de evine gec kalmak istemeyen bir kadin oldugunu.

bise yiyemiyorum diye salep yapim dedim.yokmus evde.yalancisini yaptim kizlar iki tatli kasigi nisasta ve iki tatli kasigi sekeri önce erittim soguk suda.sonra yarim kilokaynamakta olan süte karistirdim.fincanda valla üstüne tarcinda attim baya güzel oldu.bebek mamasi gibi olcak sandim ama olmadi .hem midemede iyi gelir hem zevkliicmeside hic olmazsa

çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız beni hergün teklemesin bebişim teklemesede bu sefer tekmelemiyor die yazarız mazallah şaka bi yana inşallah hepimiz sağlıklı ve keyifli hamilelik geçiririz

Benim 2 li testim çok şükür iyi çıkmıştı doktor 3 lü istemedi bu cumartesi renkli ultrasona gircem Cinsiyetini de öğrenirim inş.senin cinsiyet belli oldu mu?? Bende 14+4 oldum

sanırsam içimizde hamile olupta kasıkta ağrı ya da batma hissetmeyen yokk.....benimki de aynııı hele işyerinde çok fazla oturduğum için hatta şuan yazarken bile hissettiriyor.böle batma gibi ...... bende hemen konuşmaya eve gidince dinlendiricem seni diyorummm )) dah şimdiden açıklama yapmak zorunda kalıyorum yani bebişeee :))))))
o yüzden kimsecikler aklına kötü bişey getirmesinn..Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla alırızz bebişlerimiz kucaklarımızaa

ALLAH'IM BEBİŞLERİMİZ SANA EMANET SEN KORU ONLARII.......

Canlar yeni uyandim ve hazirlanip bebegimi gormeye gidiyoruz :)) umarim bize cinsiyetini gosterirrr :))

merhaba kızlar. bugün dr muayenem vardı. 11+4 üm. ikili test yaptı .daha doğrusu kanı bugün verdim sonucu almadım ama ense kalınlığı 2,65 mm. sınıra yakın dedi. bi problem değil ama sınıra yakın dedi. kan sonucuna göre şekillenicek. tam bebeğimizi gördük hopluodu eli kolu durmuodu hep hareket ediodu gülme almıştı eşimle beni. ilk defa böyle elli kollu bacaklı hareket halinde gördük bi hoş olduk. derken böyle diince doktor sevincimiz kursağımızda kaldı tabi. değerleri bana yakın çıkan var mı

Merhaba, değerin gayet normal 3'ün altında olduğu sürece sıkıntı yok. Doktorun cümlesi yanlış olmuş bence kafana takma.
Kan sonucun da çıkınca rahatlarsın inşallah. Bu zamanlarda acayip hareketli oluyorlar sanırım ben de gittiğimde 2 defa
havaya doğru tekme attı ve sonrada zıpladı. Çok güzel bir duygu bu hareketleri görmek :)

Benim 2 li testim çok şükür iyi çıkmıştı doktor 3 lü istemedi bu cumartesi renkli ultrasona gircem Cinsiyetini de öğrenirim inş.senin cinsiyet belli oldu mu?? Bende 14+4 oldum

yok henuz belli olmadı bu ay sonunda gıdıcez yıne bakalım bu sefer öğreniriz inşallah:)gerçi farketmez ama insan merak ediyo işte:)sağ salim alırız meleklerimizi kucaklarımıza inşallah:)

canım 3ten sonrası rısklı ki oda bır ıhtımal yanı 3ten yuksek dıye cocuk hasta olcak dıye bır kural yok.o sadece bır ıhtımal yanı atıyorum 100de bır yada 250de bir.yanı 100 dogumda bır ıhtımal gibi düşün sadece fıkır verıyo.gönlünüzü ferah tutun.sağ salim alırsın bebişini kucagına inşallah hemen moralınızı bozmayın canım.

saolun kızlar. içim rahatlıo en azından böyle. herkese hayırlı doğumlar.allah herkesin yardımcısı olsun

slm arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum.2012 3 martta anne adayıyım.dün 18 ekim de renkli ultrasona girdim 20 haftalık hamileyim.oradaki bebeğimi inceleyen sağlıkçı raporunda SOL VENTRİKÜLDE PAPİLLER KAS LOKALİZASYONUNDA MİLİMETRİK EKONEJİK KARDİYAK FOTUS SATTANMIŞTIR diye yazmış.hemen doktoruma sordum.Güldü sen çok sorun yapmışsın dedi dur bakalım milimetrik diyor bunlarla beynini meşgul etme.zaten kalp ilk oluşmaya başlarken odacıklardan oluşur sorun yok dedi. ama ben seni 2 ay sonra istersen tekrar renkli ultrasona yazarım bikez daha baktırırız, ozamana kadar kapanmış olur büyük ihtimalla dedi.ben çok tedirgin oldum.böyle sorunla karşılaşan var mı?

Son düzenleme:
günaydin kizlar
iyisinizdir insallah.gerci son haberlerden sonra cok zor .hastaydim toparlar gibiydim ama pespese gelen sehit haberleri cok üzdü beni.tv izlememeye calisiyorum ama biliyor olmam yetiyor.

Allah kahretsin bu teröristleri ,ne dinleri var ne imanlari .
Dagda mehmetcigimizi pusuya düsürmekle can almakla bosa kürek cekiyorlar hic bir zaman ulasamiycaklar emellerine.
Allahdan sehitlerimize rahmet, ailelerine sabr ve bas sagligi dilerim.bizleri bile derinden üzen aci,kim bilir nasil ailelere bir kor gibi düstü...

önemli birşey değildir canım doktorun da demiş ya zaten. ben de iki gün önce ikili test yaptırdım 12 haftalığım ben.kan sonucu çıkmadı ama ense kalınlığı 2,65 mm çıktı. sınıra yakın dedi doktor. ama kan sonucunu almadan bi anlam ifade etmez. bi problem olduğunu göstermez. sonra çıkışta bir rapor verdi bize ilk trimester raporu. fetal anatomi eller,bacaklar,mide,mesane,böbrekler falan yazıo. hepsinin karşısında normal yazıo. raporun altında da ductus venosus da regürjitasyon
yazıo. o ne demek peki. senin ilk trimester raporunda öle bişey yazıo. acaba ense kalınlığı yüksek çııktığı için otomatik olarak öyle bir değer mi verdi. senin bebişinin fetal ense kalınlığı kaç çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…