kizlar icinizde mide yanmasi yasayan var mi?üsüttügümden beri midem cayir cayir.yediklerime dikkat etsemde degismedi.sanki reflü sikayeti olanlardan duyariz ya,bogazima bir alev topu yürürken uyaniyorum.bütün gün yine ayni.suyla nisastayi karistirip iciyorum biraz rahatlatiyo ama gecer insallah yakinda.böyle yasanmaz yaaaaa....
kızlar noluyorr yaa herkes hastaaa...azıcık daha dikkat ettt...doktoruna bi sorsana belki rahatlatıcak bişey verir...süt iyi gelir diolar ama bilmiyorumm biz bütün gün işte koşturmaktan ve yorulmaktan hasta bile olamıyoruz galibaa..en fazla baş ağrısı ve uykumuz oluyorrr...benimm bebişde anası gibi uykuyu sevicek herhaldeeee......bugün bizimde 2 li sonucumuz çıkıyor.akşam üstü telefonla öğrenicem sonucumuuu :)) hadi hayırlısı bakalımm aslında hastaneye gidebilseydim bide bebişimi görürdümm belki pazartesi bi giderimmm..özleyiverdim yinee daha 2,5 koca hafta var görmemmm için yoksaaa.....
Günaydın arkadaşlar 15+4 olduk cumartesi kontrolümüz vardı bebeğimi gördüm baya büyümüş ve allah kısmet ederse bi oğlumuz olacak
gözünaydin canim,Allah sag salim dogurup kavusmak nasip eder sanada insallah.bende kiz erkek farketmez diyorum ama meraktan catlamak üzereyim.bu cuma kontrolüm var özledim yavrumu,dariis bize olsun.
yavas yavas cinsiyet haberleri gelir insallah topigimize.diarsdan, angeldan ve digerlerini bekliyorum ama henüz yazmadilar.15+4 de ögrenmissin benimkide görünürmu acaba ben cumaya tam 14+1 olcam.yoksa üc hafta daha beklemem gerek.
Görünür cnm sen canını sıkma aslında 11 haftalıkken erkek demişti küçük olduğu için emin konuşmayım dedi şimdi net söyledi artık O merak olayını hiç sorma eşim doktoru bıktırdı artık görünmüyor mu diye sormaktan benim ayrı heyecan bide renkli ultrasondu benimki elleriyle yüzünü kapatıyor dedi doktor orda ağladım o görüntüsü gözümün önünden gitmiyor ses dalgaları rahatsız ediyormuş bebekleri kıyamam yaaa bebeğime
İyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah sağlıklı sıhhatlı dünyaya getirmeyi nasip etsin
slm kızlar nasılsınız biraz okumaya çalıştım ama pek fazla değil malum int. kapattım şimdide geldim int. cafeye :))) müjdemi verim dedim kızım olucakmışinanamıyorum hala :)) meğer bebeğim erkek değilmiş :)) eşim artık sevinçten erkek adamın erkek damadı olur diyo :)))
aynısefa melisceren diar sizin belli olmadımı kızlar..allahım herkeze sağlıklı bebiş nasip etsin..bebekodasını pembe alabilirim artık :)) kızlar ayşen bebe diye mobilya markası var kuzulu bi takım beğendim çok güzel biraz tuzlu ama çok tatlı...arada bi yazmaya çalışırım sizlere hadi öpüldünüz tüm hamiş hatunlar :)) bebişlerimize iyi bakalım onlar bizim şansımız uğurumuz meleğimiz
kızlarr ve bebişlerii günaydın herkeseee....dün bizde gittik kontroleee..aslında benim 11 kasımdı ama eşim merak ettiği için ve test sonuçlarını almak için gittikk..2 li testimiz çok şükür iyi çıktııı...tekrar ultrasyonda bebişimizede baktıkk oda iyiiii amuda kalmış bi vaziyettee ayaklar havada baş aşada duruyor...çocuğum napıyosun düz dursana dedim.merak etme seni dinlemezz.doğuncada dinlemicek dedii :)))))) ee doktorumda ben gibi çatlakk buyüzden bukadar seviyorum galibaaa....cinsiyet tahminimiz yine kız...büyük ihtimalle kız olucak diooo hayırlısı inşallah diyorummm..demir ilacına başladıkk..dün aldımm ama daha kullanmadım tüpler içinde sıvı şeklindee kullanan varmı içinizde.eczacı meyvesuyuyla falan içsin demiş ama karıştırarakmı bilemedim oyüzden dün içmedim bugün eczaneye kendim sorup öyle başlıcamm....
hepimizde aynı heyecean bebişlerimiz görme özlemi ile gün saymak ve cinsiyet meraklarımızzz....yakındada doğumlarımız başlarrr....şöle zaman su gibi akıp gitsinn ve kuzaklarımıza sağlıkla gelsinlerr inşalllah...şimdi yine gün saymaya başlıyoruz gel 24 KASIM gelllllllllllllllllllllll..............
canim daha hala kesinlesmedi yani.ama kiz haberleri cogaliyo hadi bakalim.ben bu sene erkek orani fazla diye sanmiyodum ama cok guzel haberler.kizlar cogaliyo gibi.Allah saglik sihhat versin sanada bebeginede.bebisin simdiden cok hareketli annesini kosturtacak demekki
bu arada hamileligimin öncesinde bekarligimdan beri demir kullanmasi gereken biri olarak bence suyla karistir derim.ictikten yarim saat sonrada portakal suyu icebilirsin.emilim icin c vitaminine ihtiyacin olcak .ama bu mandalina yada portakal suyu olursa sagligin icin daha iyi.yemeklerle degilde yemekten bir saat sonra beklemeyi tercih et.özellikle süt icersen ve yogurt yersen arayi uzun tut ki Allah korusun zehirlemesin.
bende cok özledim bebegimiii....gel cuma gell.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?