2012 mart-nisan anneleri buraya

kizlar icinizde mide yanmasi yasayan var mi?üsüttügümden beri midem cayir cayir.yediklerime dikkat etsemde degismedi.sanki reflü sikayeti olanlardan duyariz ya,bogazima bir alev topu yürürken uyaniyorum.bütün gün yine ayni.suyla nisastayi karistirip iciyorum biraz rahatlatiyo ama gecer insallah yakinda.böyle yasanmaz yaaaaa....

kızlar noluyorr yaa herkes hastaaa...azıcık daha dikkat ettt...doktoruna bi sorsana belki rahatlatıcak bişey verir...süt iyi gelir diolar ama bilmiyorumm biz bütün gün işte koşturmaktan ve yorulmaktan hasta bile olamıyoruz galibaa..en fazla baş ağrısı ve uykumuz oluyorrr...benimm bebişde anası gibi uykuyu sevicek herhaldeeee......bugün bizimde 2 li sonucumuz çıkıyor.akşam üstü telefonla öğrenicem sonucumuuu :)) hadi hayırlısı bakalımm aslında hastaneye gidebilseydim bide bebişimi görürdümm belki pazartesi bi giderimmm..özleyiverdim yinee daha 2,5 koca hafta var görmemmm için yoksaaa.....

canim insallah güzel haber alirsin.zaten doktor görünce söylemistir ölcümleri,kan testinde iyi cikar.valla görmek iyi geliyor minisleri.bende haftaya cuma kontrolümde görcem insallah.simdiden özlemleri var dimi nasil.

bu arada ben yurt disinda yasiyorum ve buralarda doktorlar paracetemaol agri kesiciden baska bir hap vermiyorlar.zaten hepsi gebelik belirtisine girdigi icin geciek hazirlikli olun deniyor.hatta bazi bölgelerde üc aya kadar ultrason muayenesi bile yok.sadece dis gebelik mi degilmi onu belirlemek icin muayene var.ben mesela avrupanin ortasinda muayenelerde hala bebegimin kalp atisi dinlemedim.sadece bir kez atmaya basladi diye gösterdiler.Türkiyemde bu konular daha farkli acik,insafli.
ve bir yaz ülkesinde büyüyüpte bir kar ülkesine gelince insan apisip kaliyor.bizler kari okul turlarinda bilmem artik kac yaslarimizda tanidik bildik.malum burdada temmuzdan beri bir ruzgar ve soguk inanilmaz.bundan bir kac hafta önce günes acti ,topu topu iki hafta sonra yeniden kisi yasamaya basladik.iki aydir kaloriferler yaniyor bile.
uyum saglamak ve ayni anda yasamini sürdürmek yani zor durumlar...:2::2::2::2:

Yarın bebeğimi görmeye gidicem 15+1 renkli ultrasonda cinsiyetini de tabi gösterirse çok heyecanlıyım Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın harika bi duygu sabırla onu beklemek içinde canlının büyüdüğünü bilmek bambaşka bi duygu Bu arada ara ara kusmalarım devam ediyor

bende 16 haftalık hamileyim kısmet olursada nisan başı doğum inşallah. çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. birtek miğde yanması ve ekşimesi var son günlerde. bunun için bir tavsiyeniz var mı? çarşamba dr gidicem kontrolüm var. o zaman dr. sorucam bakalım. hem belki o gün cinsiyetini de öğrenirim. çok merak ediyorum yaa... içim kıpır kıpır... hepimizin gönlüne göre versin allah inşallahhh....

bende 16 haftalık hamileyim kısmet olursada nisan başı doğum inşallah. çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. birtek miğde yanması ve ekşimesi var son günlerde. bunun için bir tavsiyeniz var mı? çarşamba dr gidicem kontrolüm var. o zaman dr. sorucam bakalım. hem belki o gün cinsiyetini de öğrenirim. çok merak ediyorum yaa... içim kıpır kıpır... hepimizin gönlüne göre versin allah inşallahhh....

Haftalar ilerliyor cinsiyetler öğrenilmeye başlanıyor artık :) .Bakalım bizim bıcırık gösterecekmi 3 kasımda cinsiyetini :) Farketmesede kız erkek bilmek istiyor insan :) merak ediyor insan cilveli bir cimcimemi ,yoksa bir yakışıklımı :)

benımde dogum 30 mart gorunuyo yanı mart annesıde oalbılırım nisan annesıdebende haftaya ogrenırım inşallah kontrolde cınsıyetını:)

Günaydın arkadaşlar 15+4 olduk cumartesi kontrolümüz vardı bebeğimi gördüm baya büyümüş ve allah kısmet ederse bi oğlumuz olacak

Günaydın arkadaşlar 15+4 olduk cumartesi kontrolümüz vardı bebeğimi gördüm baya büyümüş ve allah kısmet ederse bi oğlumuz olacak

gözünaydin canim,Allah sag salim dogurup kavusmak nasip eder sanada insallah.bende kiz erkek farketmez diyorum ama meraktan catlamak üzereyim.bu cuma kontrolüm var özledim yavrumu,dariis bize olsun.
yavas yavas cinsiyet haberleri gelir insallah topigimize.diarsdan, angeldan ve digerlerini bekliyorum ama henüz yazmadilar.15+4 de ögrenmissin benimkide görünürmu acaba ben cumaya tam 14+1 olcam.yoksa üc hafta daha beklemem gerek.

Görünür cnm sen canını sıkma aslında 11 haftalıkken erkek demişti küçük olduğu için emin konuşmayım dedi şimdi net söyledi artık O merak olayını hiç sorma eşim doktoru bıktırdı artık görünmüyor mu diye sormaktan benim ayrı heyecan bide renkli ultrasondu benimki elleriyle yüzünü kapatıyor dedi doktor orda ağladım o görüntüsü gözümün önünden gitmiyor ses dalgaları rahatsız ediyormuş bebekleri kıyamam yaaa bebeğime
İyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah sağlıklı sıhhatlı dünyaya getirmeyi nasip etsin

kızlarr merhablar bende doktorumu değiştirdim grand medical hastanesine başladım bakalım nasıl olucak doktorum bayan ve çok samimi geldi bana hayırlısı olur inşallahh canlar yaa 14+3 teyiz bugün heyecanlıyım çokk ancak bayramdan sonraya randevu aldım ozaman hem cinsiyetiide belli olur inşallah bebeişim yaaaa

Kucağında o güzel yüzünü görüp öpmek büyüdüğünü görmek de nasip olur inşallah. :) bende çok özledim bebeğimi, görmek için gün sayıyorum.

kızlarr ve bebişlerii günaydın herkeseee....dün bizde gittik kontroleee..aslında benim 11 kasımdı ama eşim merak ettiği için ve test sonuçlarını almak için gittikk..2 li testimiz çok şükür iyi çıktııı...tekrar ultrasyonda bebişimizede baktıkk oda iyiiii amuda kalmış bi vaziyettee ayaklar havada baş aşada duruyor...çocuğum napıyosun düz dursana dedim.merak etme seni dinlemezz.doğuncada dinlemicek dedii :)))))) ee doktorumda ben gibi çatlakk buyüzden bukadar seviyorum galibaaa....cinsiyet tahminimiz yine kız...büyük ihtimalle kız olucak diooo hayırlısı inşallah diyorummm..demir ilacına başladıkk..dün aldımm ama daha kullanmadım tüpler içinde sıvı şeklindee kullanan varmı içinizde.eczacı meyvesuyuyla falan içsin demiş ama karıştırarakmı bilemedim oyüzden dün içmedim bugün eczaneye kendim sorup öyle başlıcamm....

hepimizde aynı heyecean bebişlerimiz görme özlemi ile gün saymak ve cinsiyet meraklarımızzz....yakındada doğumlarımız başlarrr....şöle zaman su gibi akıp gitsinn ve kuzaklarımıza sağlıkla gelsinlerr inşalllah...şimdi yine gün saymaya başlıyoruz gel 24 KASIM gelllllllllllllllllllllll..............

slm kızlar nasılsınız biraz okumaya çalıştım ama pek fazla değil malum int. kapattım şimdide geldim int. cafeye :))) müjdemi verim dedim kızım olucakmış inanamıyorum hala :)) meğer bebeğim erkek değilmiş :)) eşim artık sevinçten erkek adamın erkek damadı olur diyo :)))
aynısefa melisceren diar sizin belli olmadımı kızlar..allahım herkeze sağlıklı bebiş nasip etsin..bebekodasını pembe alabilirim artık :)) kızlar ayşen bebe diye mobilya markası var kuzulu bi takım beğendim çok güzel biraz tuzlu ama çok tatlı...arada bi yazmaya çalışırım sizlere hadi öpüldünüz tüm hamiş hatunlar :)) bebişlerimize iyi bakalım onlar bizim şansımız uğurumuz meleğimiz

canim seni kalpten kutlarim.Allah gönlüne göre verdi.kiz tarafin agir basiyordu. ne güzel iste.simdi solugu alisverisde alirsin.kiz bebislerede alinacaklar oglaninkine göre 5 mi basar acaba .ne güzel.mutlu oldum.Allah güzel günlerinizi gösterir sana insallah.
kendine cok iyi bak.bebisinede.
baktim hemen aysen bebeye gercekten güzelmis,bayildim.harika görünüyor,fiyati kalitesindeyse güzel olur.dedigin gibi fiyatlar biraz tuzlu özellikle türkiye sartlarinda.ama alacagin seyin ahsap olmasina dikkat et.halinida anti alerjik secmeyi unutma.
bu cuma benimkide belli olurmu acaba.oglum diye sevmeye alismistim.hürrem sultan gibi
.icimdeki hisler hep ve hala oglan diyor ya o yuzden yani.esim kiz istiyor.hadi bakalim hayirlisi.Allahim saglikli haberlerini duymak nasip etsinde,bilmekde istiyoruz iste.

Son düzenleme:

canim daha hala kesinlesmedi yani.ama kiz haberleri cogaliyo hadi bakalim.ben bu sene erkek orani fazla diye sanmiyodum ama cok guzel haberler.kizlar cogaliyo gibi.Allah saglik sihhat versin sanada bebeginede.bebisin simdiden cok hareketli annesini kosturtacak demekki

bu arada hamileligimin öncesinde bekarligimdan beri demir kullanmasi gereken biri olarak bence suyla karistir derim.ictikten yarim saat sonrada portakal suyu icebilirsin.emilim icin c vitaminine ihtiyacin olcak .ama bu mandalina yada portakal suyu olursa sagligin icin daha iyi.yemeklerle degilde yemekten bir saat sonra beklemeyi tercih et.özellikle süt icersen ve yogurt yersen arayi uzun tut ki Allah korusun zehirlemesin.

bende cok özledim bebegimiii....gel cuma gell.....

Herkese hayırlı olsun bebekleriniz ve cinsiyetleri.Bizde bayramdan sonra öğrenize bende 13+2deyim bugün ama bulantılarım hala devam ediyor .Bulantısı olan varmı hala? pskolojikmanmı anlamıyorum neden geçmiyor yardım edin?

kesinleşmedi ama 2 seferde kız diooo...olsun kız olsun erkek olsun sağlıklı olsunnn...ama kime çekicek bilemedimm kız olurssa bana galiba bende çocukken yerimde durmaz kapılara tırmanırdımm :))))))) bu şimdiden başladı :))) dün demir ilacımı içtim ilk defa tadı çok güzel şurup gibii bide ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde eşim rahatsızlanmıştı.ona öksürük şurubu aldığımda benimde canım çekmişti dudağıma minicik sürmüştüm ama yinede bebişe zarar veriri die korkmuştum şimdi dün içince pek bi güzel geldi tadı :)))))hep tadı çok kötü die duyup korkmuştum tepkime eczacı bile şaşırdı....bak cumaya bişiii kalmadı yarından sonra görüceksinn bizzz ((((((( daha kaççç hafta var .........

ay kiz olma ihtimali yüksek olmasi ne güzel.kiz diyince icim kipir kipr
.bir baska tatlilar.oglan hissedipde kizi olacaklardan sonra bende ümitlenmeye basladim .oglum diye seviyordum simdi minisim diyorum.kiz olacaksa alinmasin yavrum annecine ben onu cok seviyorum sonucta.

bu arada demir ilacini herkez severek icemez.brawo sana.pekmez gibi bise..belkide ihtiyacin olunca hos geldi sana.doktorlar bazi durumlarda söylüyorlar genelde canin bir seyi cok cekerse vucudunuzda eksikligini yasiyorsunuzdur diye.cok susamak,cok meyve yemyi istemek gibi.gerci bilmek gerek ne ,neyin isareti.bazen benimde canim eskiden cok kahve icmek ve tursu yemek isterdi.megerse bunlarda demir eksikliginin habercisiymis.bir kahve hastasi olaraak hamilelgimden beri demir haplarimi coooook düzenli iciyorum.ve o zamandan beri hic canim kahve istemez oldu.cekirdek citlemekten hoslanirdim vucudumda magnezyum eksikligi cikti.ne ilginc dimi...

bu arada hastanedeki doktorum söylemisti ucuncu aylardan itibaren yada sonuna dogru kasik agrilarin ve yanlardan gelen agrilarin olcak diye.dunden beri hafif basladi.bazen bir hareket falan hissetmedigim icin henüz, acaba bebegim nasil diye kaygilaniyorum.ama bu agrilari hissedince mutlu oluyorum.bebegim iyi, büyüyor diye

bu arada annem söyledi dün artik konus bebeginle yavas yavas diye.zaten konusyordum ama söylemeistim.görmemisin cocugu olmus hesabi hehehehe.sizlerde konusyorsunuz degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…