2012 mayıs anneleri haydi buyrun bakalım

kızlar bizde bebişimle inşallah mayıs annelereine gelicez
gerçi geçen yılda gelmiş ve bir ay sonar çıkmak zorunda kalmıştım
ama bu sefer rabbim nasip eder inşallah
daha bugün test yaptım 19uydu ve yarın misafirlerim var herhalde çrş veya prş giderim doktora rabbim inşallah geçen yıl yaşadıklarımı yaşatmaz hiç kimseye

kızlar nasılsınız bakalım hepinizden güzel haberler bekliyorum heee kendinizi üzmek strese girmek yok anlaştıkmı stres en büyük düşmanımız ben iki gündür çok rahatım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum şimdilik bi sıkıntım yok bakalım darısı başınıza canlarım

moral verdin biraz iyi oldu...:)) no stresss

canm bn yıne aynı.. hamıle mıyım degıl mıyım dıye dusunuyorum.adet gunume 2-3 gun flen kaldı asagı yukarı.. bugunde bı komsum geldı adetten snra 10 gun gecınce bellı olur ne bu acele dıye azarlayıp durdu benı.onada canım sıkkın.kadın lafını sözunu esırgemıyo hıc şıp dıye söyluyo ınsanın yuzune..bnde saf gibi öyle haklsn evt dıyıp durdum bu huyumdan nefret edıyorum.zaten bı hamılemıyım stresı bı bunun stresı yedı bıtırdı bugun benı.şmdide o kadın yuzunden dusundugum sey acaba adetımden snra hamıleysem bıle bellı olmazsa nolcak adetın gecmeden doktora gıdersen kovar senı dıyo bıde ya

hoşgeldinn:)) umarım bu defa gönlüne göre olur herşey..

slnft olacaksa olur olmayacaksa olmaz bu kadar stress yapma bence, üstelik bat tarihlerimiz hemen hemen aynı sanırım, ve dölllenme büyük ihtimal olmuştur vakit bulursan bi kan testi yaptır derim, ama ne olursa olsun dikkat et kendine hamileymişsin gibi dikkat et, hamile değilmişsin gibi gününü geçir derim en azından öğrenene kadar...

canım sen ne zaman yaptrdın testı hamıle mısın

canım sen boşver öyle densiz insanları hiç hoşlanmıyorum öyle insanlardan karşımdaki kırılırmı diye düşünmeden konuşur boşver sende herkese anlatma madem herkes senin gibi iyi niyetli olmaz canım bence sen yarın git bi kan testi yaptır ama daha günüm gelmedi filan deme tedavi görüyorum falan de belki yazpmazlar günüm gelmedi dersen

günüm geçti desem bısey olmaz herhalde canm bı yaptırıyım adetı beklemeden

slm kızlar ,,, bakın ben okadar stres yaptım hatta eşimle ilşkilerimizede yansıdı..ilşkiden bişey anlamyoduk bebek yapıcaz deerken kendimizi unuttuk halbuki ilk 2 ay denedik stres ,sıkıntı bebeğimiz olmuyo die düşünmeler delilik işte.. sonra bebeği erteledik biz dedik onu unutalım kendimizi düşünelim biraz çünkü hep kavga etmeye başlamıştık ilşki yüzünden işiki sırasında kavgalar falan ,,sonra 3.. ayda allahıma şükürler olsun baktım hamileyim yani perşembe günü öğrendim bugünde ilk muayenmi oldum hiiiiç aklıma bile gelmedi bebek hamilmiyim die düşünmedim bile doktor bunun çok etkili olduğunu söyledi bana,şükürler olsun allaha rabbimden isteğim bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…