- Konu Sahibi ikizimolsunistiyorum
-
normal yolla beklıyorum canım kısmetse ilk bebegım olcak daha önce doktora gitmedim
bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu.önümüzdeki cuma doktora gitcem.
inşlh hayırlı haberler olur, sanırım bat tarihimiz hemen hemen aynı, haberlerini bekliyorumm:))
merhaba arkadaslar bende 16 mayista testte silik cizgiyi gordum dunde kan testi sonucumu aldim cok sukur hamileyim
mayıs anneleriiii, neler yapıyosunuz...:))
adet günümün geçmesini bekliyorum 3-4 gün kaldı adet günüme normalde. inşaallahh bende hamıleyımdırr.duygu degışımı hafıf bel ve kasık agrılarım var.hayırlısı inşaallahh..
aynı durumdayım ben de bakalım neler bekliyor bizi:))
inş hamileyizdir.Allah herseyın hayırlısını nasıp etsın.ben yalnız catlamak uzereyım :)))
kızlar nasılsınız bakalım hepinizden güzel haberler bekliyorum heee kendinizi üzmek strese girmek yok anlaştıkmı stres en büyük düşmanımız ben iki gündür çok rahatım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum şimdilik bi sıkıntım yok bakalım darısı başınıza canlarım
kızlar nasılsınız bakalım hepinizden güzel haberler bekliyorum heee kendinizi üzmek strese girmek yok anlaştıkmı stres en büyük düşmanımız ben iki gündür çok rahatım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum şimdilik bi sıkıntım yok bakalım darısı başınıza canlarım
kızlar bizde bebişimle inşallah mayıs annelereine gelicez
gerçi geçen yılda gelmiş ve bir ay sonar çıkmak zorunda kalmıştım
ama bu sefer rabbim nasip eder inşallah
daha bugün test yaptım 19uydu ve yarın misafirlerim var herhalde çrş veya prş giderim doktora rabbim inşallah geçen yıl yaşadıklarımı yaşatmaz hiç kimseye
canm bn yıne aynı.. hamıle mıyım degıl mıyım dıye dusunuyorum.adet gunume 2-3 gun flen kaldı asagı yukarı.. bugunde bı komsum geldı adetten snra 10 gun gecınce bellı olur ne bu acele dıye azarlayıp durdu benı.onada canım sıkkın.kadın lafını sözunu esırgemıyo hıc şıp dıye söyluyo ınsanın yuzune..bnde saf gibi öyle haklsn evt dıyıp durdum bu huyumdan nefret edıyorum.zaten bı hamılemıyım stresı bı bunun stresı yedı bıtırdı bugun benı.şmdide o kadın yuzunden dusundugum sey acaba adetımden snra hamıleysem bıle bellı olmazsa nolcakadetın gecmeden doktora gıdersen kovar senı dıyo bıde ya
slnft olacaksa olur olmayacaksa olmaz bu kadar stress yapma bence, üstelik bat tarihlerimiz hemen hemen aynı sanırım, ve dölllenme büyük ihtimal olmuştur vakit bulursan bi kan testi yaptır derim, ama ne olursa olsun dikkat et kendine hamileymişsin gibi dikkat et, hamile değilmişsin gibi gününü geçir derim en azından öğrenene kadar...
canm bn yıne aynı.. hamıle mıyım degıl mıyım dıye dusunuyorum.adet gunume 2-3 gun flen kaldı asagı yukarı.. bugunde bı komsum geldı adetten snra 10 gun gecınce bellı olur ne bu acele dıye azarlayıp durdu benı.onada canım sıkkın.kadın lafını sözunu esırgemıyo hıc şıp dıye söyluyo ınsanın yuzune..bnde saf gibi öyle haklsn evt dıyıp durdum bu huyumdan nefret edıyorum.zaten bı hamılemıyım stresı bı bunun stresı yedı bıtırdı bugun benı.şmdide o kadın yuzunden dusundugum sey acaba adetımden snra hamıleysem bıle bellı olmazsa nolcakadetın gecmeden doktora gıdersen kovar senı dıyo bıde ya
canım sen boşver öyle densiz insanları hiç hoşlanmıyorum öyle insanlardan karşımdaki kırılırmı diye düşünmeden konuşur boşver sende herkese anlatma madem herkes senin gibi iyi niyetli olmaz canım bence sen yarın git bi kan testi yaptır ama daha günüm gelmedi filan deme tedavi görüyorum falan de belki yazpmazlar günüm gelmedi dersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?