- Konu Sahibi ikizimolsunistiyorum
-
slm kızlar ,,, bakın ben okadar stres yaptım hatta eşimle ilşkilerimizede yansıdı..ilşkiden bişey anlamyoduk bebek yapıcaz deerken kendimizi unuttuk halbuki ilk 2 ay denedik stres ,sıkıntı bebeğimiz olmuyo die düşünmeler delilik işte.. sonra bebeği erteledik biz dedik onu unutalım kendimizi düşünelim biraz çünkü hep kavga etmeye başlamıştık ilşki yüzünden işiki sırasında kavgalar falan,,sonra 3.. ayda allahıma şükürler olsun baktım hamileyim yani perşembe günü öğrendim bugünde ilk muayenmi oldum hiiiiç aklıma bile gelmedi bebek hamilmiyim die düşünmedim bile doktor bunun çok etkili olduğunu söyledi bana,şükürler olsun allaha rabbimden isteğim bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
günüm geçti desem bısey olmaz herhalde canm bı yaptırıyım adetı beklemeden
kızlar nasılsınız bakalım hepinizden güzel haberler bekliyorum heee kendinizi üzmek strese girmek yok anlaştıkmı stres en büyük düşmanımız ben iki gündür çok rahatım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum şimdilik bi sıkıntım yok bakalım darısı başınıza canlarım
Ben de Mayıs annelerindenim ama bizimki plansız oldu. 17 mayısda öğrendim eşim istemiyor
merhaba. üzüldüm. neden istemiyor. yeni mi evlisiniz. bizler olsun diye o kadar çabaladıkki. sakın vazgeçmeyin meleğinizden. rabbimin bir armağanı o.
kızlarr ben nisan 10 da adet gördüm en sonn 12 gün geçti fakat akşam test yaptım yok çıktı peki ben niye hastalanmıyorum?bir fikri olan varmıı??
merhaba sizinle aramızda 1 gün var. benimde 22 ocak görünüyor. bugün keseyi gördük. 5. haftanın içinde görünüyorum ben. kalp atışlarını duydunuzmu siz.
leyla sen duydun mu 5 haftalıksın ya kalp atışını
bende 5 haftaligim ama 7 haftada duyuluyormuss malesef
canım sen ne zaman yaptrdın testı hamıle mısın
merhaba arkadaslar bende hamıle oldugumu dun ogrendım allah herkeze saglıklı hayırlı evlatlar versın ınsallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?