2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende senden böyle bir performans bekliyordum kuduruk nolcak:51:
:42::42:
Yetenekli topik arkadaslarim bu geceyi siir gecesi yaptim gettii:))
Birde ne var biliyormusun, sen biraz galiba sert hatunsun dimi...hani su kodun mu uzatan tarzlardan :))
Ellerine saglik cnm cok hos olmus siirin:16:

hadi bakem sizinde şiirlerinizi görelim:1:
yok canım ya ben kim sertlik kim:41:çok sessizimdir mülayim agırbaşlı:53:
kodun mu neyi uzatıyoz melegim anlamadım..biz ona kodum mu oturtan deriz:1:
hayır düşünüyorum kodunmu ne uzar ama bilemedim şimdi:1::1:

:52::52::52:
Bayıldımmm süper olmuş
Beni çok güldürüyorsun şekerim Allah'ta seni güldürsün:1:
Eşin çok şanslı böyle neşeli bi hatunu olduğu için

:52::52:bende çok begendim..zaten senin şiirden anladıgını biliyodum canım :52:
:52:o yüzden çok iyi anlaşıyoruz ehueheuehue
bi ara sana özel şiir yazacam:1:yanlız bu şiir bana ait kimse kullanmasın patenti bende...
şiirimdeki bazı cümleleri şuanda bazı şarkılarda duyuyo gibiyim ,teknoloji ne çabuk ilerliyo ya..
ben buraya yazdım bak hemende çalmışlar:1:

kızlar yandaki reklamı görüyormusunuz:)) çok anlamlı oldu çok da severim kendisini oturup onada birşeyler yazayım bari:))

:42::42:
hadi bakem sizinde şiirlerinizi görelim:1:
yok canım ya ben kim sertlik kim:41:çok sessizimdir mülayim agırbaşlı:53:
kodun mu neyi uzatıyoz melegim anlamadım..biz ona kodum mu oturtan deriz:1:
hayır düşünüyorum kodunmu ne uzar ama bilemedim şimdi:1::1:

Cnm oylesine espri olsun diye yazdim, yoksam mantiginda dayak yiyen insan yere yatip uzanir yaa o mantikta bir cumle idi ama bende biliyorum senin sert olmadigini sadece siirinde biraz oyle hisseder gibi oldugum icin espri patlatiyim dedim

kaç oldu yazacam hep unutuyorum..
çağla hep yürümek istiyo,sürekli elleriden tutuyum bütün odaları gezsin istiyo
banyo çok tuhafına gidiyo hep orda kalmak istiyo..
belim koptu ya..sizinkiler nasıl..
zaten emeklemiyo ama sürekli yürüyecek..çok zor oluyo benim için..
yürütecede binmek istemiyo artık..
biraz karışık oldu..anlamışsınızdır siz..

$487959_10151449120141259_935229085_n[1].webp
gerçekten böylemi oluyo bal:1:

.............................

Bizimkide tam tersi canım hiç yürümek istemiyo:1:
Ellerinden yada koltuk altından tutuyoruz ayakta çok az duruyo
Hoppp poposu yerde hatta bazen inat ediyo ayaklarını havaya kaldırıyo basmıyo bile :1:
Bizimki artık heryeri emekleyerek geziyo ve heryer ilginç geliyo olmalı ki ama en çok mutfağı seviyo
Gözleri dört dönüyo:)
Ben hep 2 yaşında anca yürür diyorum:ssz:

Son düzenleme:
$19025_10151259574004102_2058711898_n[1].webp $309789_10151280386219102_1425309573_n[1].webp

behlül kaçar:))(ne diziydi ama..beni beni bihterini:))

tatlıcadı,azraece ,melegim ve ziyaretçi arkadaşlar iyi uykular...
tatlıcadı en kısa zamanda yazacam şiirini..
öpüldünüz şekerler:54::54:

29 dk boyunca yavrumu emzirdim çok mutluyum:16:
Bu gün akşamda emdi:119::124:

Nutella çok severim:56:
Şiirinide çok sevdim
Özel şiirimi bekliyorum çok heyecanlıyım:52:
canım senin adına çok sevindim ne güzel emmiş annesini:nazar:
inşallah hep böyle devam eder:nazar:
Bizimkide tam tersi canım hiç yürümek istemiyo:1:
Ellerinden yada koltuk altından tutuyoruz ayakta çok az duruyo
Hoppp poposu yerde hatta bazen inat ediyo ayaklarını havaya kaldırıyo basmıyo bile :1:
Bizimki artık heryeri emekleyerek geziyo ve heryer ilginç geliyo olmalı ki ama en çok mutfağı seviyo
Gözleri dört dönüyo:)
Ben hep 2 yaşında anca yürür diyorum:ssz:

hımm olsun canım ya bak seninkide ne güzel emekliyomuş...
bizimki yüzüstü bile durmuyo...
ceren senin oglun gibiydi ben geç yürür dedim ama 13 buçuk aylık yürüdü..
geç olsun güçolmasın inşallah..ne farkeder ki:54:

Bende şimdi yatağıma doğruuuuu:10::10::10:
Tüm mayıs annelerine ve kuzularına iyi geceler diliyorum
Allah rahatlık versin:54:

Dıgıl dıgıl bıyda bıyda uyuyomudur acep:1:

Pınar'da nın bakıcısı ortaya çıktımı acaba:44:

İlkimin ve Pınar'da nın yarın ilk iş günü banada bi hüzün çöktü:25:
Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun
Gidip yavrumu öpüp miss kokusunu içime çekim:25:

Pınar'da nın bakıcısı ortaya çıktımı acaba:44:

İlkimin ve Pınar'da nın yarın ilk iş günü banada bi hüzün çöktü:25:
Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun
Gidip yavrumu öpüp miss kokusunu içime çekim:25:

Tatlım,dün bakıcı aradı tel.i bozulmuş(!) ben de mecburen bir şey diyemedim,gene de çağırdım bugün gelecek.Bir deneyeyim bakalım.Bu arada okulda ders programı henüz ayarlanmadığı için çarşambaya kadar gitmeyeceğim.Senin de dediğin gibi zor iş bu işler...Ah şu işler güçler!!!...

günaydın güzell arkadaşlarımmm:16:

haftasonu arasından sonra yinee burdayımm:1: umarım herkes iyidir en önemlisi sağlıkkk:54:

bizim haftasonumuz harika geçtii, bursada kızıma diş buğdayı yaptık kalabalık ailemizle birlikte:) büyük aileler çok önemli bir şans ve güzellik böyle güzel günlerde biraraya gelince değeri anlaşılıyor, kızım seçimini makastan yana kullandı hayırlısı artıkkk:) makinadan resimleri aktardığımda burayada eklerimm, şimdii geçmişe gideyimdee merakım geçsinnn:1:

günaydın annelerin engüzelleri....

ya kızlar bizim kız banyo yapmayı hiç sevmiyo..sanki çocuğa işkence yapıomuşuz gibi kuveti görünce başlıyo kaçmaya ağlamaya..yıkarken sürekli ağlıyo etinden et koparmış gibi..çıkarıyoruz havlusuna sarıyoruz 10 dakıkadaha söyleniyo yani...napcaz bilmiyorum bir onerisi olan varmıdır acep..

Benim oglanin gozleri cin gibi nasil uyuturum bilmiyorum ama onu alip bir guzel uyutmaya yani bogusmaya goturuyorum ins cabuk uyur..
Geldigimde sizinle ninleriniz nelerdir onlardan bahsedelim olmazmi benim ninniler bitti de:32: baska varsa bilmek isterim sekerler

cnm bizim kız kendi kendine projektörünün müziğiyle uyuyor çok nadirdir ninni söylediğim.. ama bildiğim ninniler;
1-( meşhur ninnimiz)dandi dandini dastana.. danalar girdi bostana.. kov bostancı danayı.. yemesin kızımın mamalarını...eee eee..eee..eee
2- bahçeye kurdum salıncak.. eline de verdim oyuncak.. uyumadı gitti yumurcak.. uyusunda büyüysün ninni...eee eee eee ee
3- rüzgarlar fısıldar ninni ..gözümde uyku var ninni..yum artık güzel gözlerini ninni..uyusun yavrum ninni..

başkada vardı ama solemeye solemeye unutmusum

kim ne yapıyo;
tatlıcadı__ehuehuehuee temizlik yapıyo:)
melegim__kiralık işyeri arıyo:)pogaça açılımı yapacak..dünya tanıyacak tadacak o pogaçaları:)
annezeyno__avmleri geziyo..kocası isyanlarda:)cepte para kalmadı yeter zeyno diyo:)ömer musmutlu:)
edaack___acaba beni soran merak eden olmuşmudur diye düşünüyo:))
mutluanne__mutlu mutlu mirayla oyun oynuyo..arada kocasına laf atıyo:))
şekersizyeşilçay__yeşilçaydan sıkılmış olmalı ki,türk çayı içiyo:52:ama yine şekersiz:)))
planner__çok ama çok yogun..zeynonun kafası karışık..bu kadar insan neyin peşinde diye düşünüyo:1:
ilkim67__kuzusuna bakıp bakıp iç çekiyo..ilkimcim ilk günün kolay geçsin inşallah:54:
bambucan__nasılsın canım sesin çıkmıyo...özlendin bilesin:17:
azraece__herzmanki gibi kocasıyla telefonla görüşüyo...:)
siyahlale__kızıyla güzellik uykusunda ama sizin güzellik uykusuna ihtiyacınız yok ki canım..siz zaten çok güzelsiniz:)
biangel kuzum__misafiri var ama kahve yapacak fırsatı yok:)çünkü tavşanını misafirlerle yalnız bırakamıyo
tavşanı misafirlerin saçını başını yoluyo:1:
zada__canım sen şuan ojemi sürüyosun yoksa ben yanlışmı görüyorum:1:daha akşama çok var kız:))
beykoz__:38::38: :1:
elif344__çok heycanlı bir an önce gönüle kavuşacagı anları düşünüyo:))
çiçekçiçek__internette foruma bakıyo:))(bu kesin tutar):1:
pelin7__acaba bugün hangi soruları sorsam diye düşünüyo:))
THE END...

yok cnm tutturamadın o saatlerde ben diyetisyene gidiyodum..donuştede alısverıs yapa yapa geldım misafirimiz vardı balık pişirip yedik afiyetle...

Bugün ve bundan sonraki tüm sabahlar için toptan GÜNAYDIIIIIIIIIINNN:3::3::3::3::3::3::3:
Kızlar yarın çalışmaya başlayacağım için artık sabah kuşu olarak aranıza katılamayacam:14: o yüzden günaydınımı toptan söyleyeyim dedim.
Çok karmaşık duygular içerisindeyim:43::26::18::14:. Şu ilk günü bi atlatsam sanırım her şey daha kolay olacak. Neyse ki annem geldi de içim çok daha rahat.
Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum. :16::16::16::16::16::54:
Bir de çok fazla kaynatmayın canım çıkıyo okuyacam diye:20::20::20::20:

cnm ilk iş günün hayırlı uğurlu olsun..bugün biraz zor geçer ama 1 haftaya alışırsın tatlım gözün arkada kalmasın annen gözü gibi bakar besteye..

kızlar eşime sevgililer günü hediyesi için bir şiir yazmaya çalıştım sizlerlede paylaşayım dedim sizce olmuşmu:))

Biricik Eşim ...'e,

Seni düşünüyorum
Seni ilk gördüğüm günün kalp çarpıntısıyla,
Senin eşin olmanın mutluluğuyla.

Seni hayal ediyorum
İzmirde kordondasın
Balıkçı oltasının ucuna evlenme teklifini takmaya uğraşıyorsun
Ve bende yüzümde koskocaman bir gülümseme
Benim için yaptıklarının gururuyla.

Seni hissediyorum
Duşdan çıkmışın mis gibi sen kokmuş ortalık
Beyaz gömleğini giymişin
Yakasındaki çıkmayan ruj izimden kızıyorsun bana
Sürme diyorsun bir daha tadını alamıyorum dudaklarının.

Seni özlüyorum
Bitmek bilmeyen bu hasretliklerin yorgunluğuyla,
Kavuşucağımız anın coşkusuyla
Bekliyorum seni gel artık can yoldaşım.

Sevgilim
Nice uzun seneler beraber olmak dileğiyle sevgililer günü kutlu olsun.
Seni çok seven Sevgilin

eline sağlık hayatım çok güzel olmuş ..ben hiç yazaman öle şeyler ellerine sağlık..

cnm emeklse okadr zorlamaz seni ama emekleyemediği için sürekli yürütmeni istiyor..
nasılsa yakında yürücekler az daha yürütcen annesi yapcak bişey yok..
29 dk boyunca yavrumu emzirdim çok mutluyum:16:
Bu gün akşamda emdi:119::124:

oyy maşşallah kuzuma.. şifa olsun löp löp et olsun vitamin olsun inşallah..cnm bnm inş hep böle emmeye devam eder çok sevindim..

çiçekçiçekcim cnm yengene uyuz oldum..el kadar cocuga vurulurmu ya adı uzerınde cocuk yanı aklı erse yaparmı sizinde gununuz berbat olmus..neyse cnm bugun telafı edın masalla bırlıkte...

babycerencim seninde şiirin çok güzel:)

hasta olan anne ve bebişlere cok gecmıs olsun..unuttugum varsa affola...

Herkese musmutlu, sımsıcak, huzurla dolu bir hafta dilerim canlarım...:16:

Bugün yine güzel bir enerjim var.Umarım bunu mahvedemezler...

Dün akşam celal ile ceren'e gittik.çok güldük valla.komik değil diyenler halt etmiş.mecburi gidiş oldu ama güzel de oldu.Kızımı 3 saatliğine kız kardeşime bıraktık.Beni görünce nağme yaptı.üüüüüüğğ diye nazlı nazlı ağladı.hemen bana gelmek istedi atıldı.aldım sarıldı resmen.başını omzuma koydu gülüp durdu.suratımı yaladı bol bol.çok özlemiş beni.ilk defa bu kadar net anlattı özlemini.çok mutlu oldum çokkk...kız kardeşim siz gideli hiç ağlamadı abla dedi.sanki eziyet ettik küçük hanıma dedi:)ehehehheee.babası da mors oldu.ondan devamlı bana gelmek istedi ki baba-kız pek bir iyilerdir yani.ben gittiğimden beri teklif edilen yiyeceklerini reddetmiş.muzlu yoğurdunu elime aldım geldim.nasıl ağlıyor mammmmaa dedi.bilmiyorum bilinçli mi söyledi ama ilk defa oldu bu.kaşığı yetiştiremedim valla.ağzını kocaman titreyerek açıyor,devamlı ver diyordu.üzerine de 90 cc mama yedi.ama gece çok ağladı ve beni uyutmadı.sabah yine neşeliydi.bu halimize de çok şükür.yaren nur sıralıyor artık.hatta cuma günü yanlışlıkla emeklemiş.emeklemeyi bilmediğinden tam becerememiş pofuduk kuzummm...

benim cephede de tam 11 kilo vermiş olmanın mutluluğu var ve hamileliğimin 6: ayından itibaren takamadığım yüzüklerimi dün taktım ve oldu.100'lü kilolardan geri geliyorumm.tutmayın beni!!!!!:1:

başlangıç 109,80 gr
şuan 98,80 gr./ay çiftli rakamlara geldim ve yolum çooookk uzunnn...8-9 ay daha...:kkk::1:

umarım herkesin keyfi yerindedir.

ilkimcim; inş. güzel bir ilk iş günün olur tatlım...

planner; sizinde diş buğdayınız hayırlı olsun cnmcım.

beykoz; kupon için sağol bebem benim.dişler konusu evet haklısın.anamızı ağlatıyorlar ama değer:54:

herkese yazasım var.geçmişe gidesim var ama iş beni bekler.hepinizi çok öpüyorum..:54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
kim ne yapıyo;
tatlıcadı__ehuehuehuee temizlik yapıyo:)
melegim__kiralık işyeri arıyo:)pogaça açılımı yapacak..dünya tanıyacak tadacak o pogaçaları:)
annezeyno__avmleri geziyo..kocası isyanlarda:)cepte para kalmadı yeter zeyno diyo:)ömer musmutlu:)
edaack___acaba beni soran merak eden olmuşmudur diye düşünüyo:))
mutluanne__mutlu mutlu mirayla oyun oynuyo..arada kocasına laf atıyo:))
şekersizyeşilçay__yeşilçaydan sıkılmış olmalı ki,türk çayı içiyo:52:ama yine şekersiz:)))
planner__çok ama çok yogun..zeynonun kafası karışık..bu kadar insan neyin peşinde diye düşünüyo:1:
ilkim67__kuzusuna bakıp bakıp iç çekiyo..ilkimcim ilk günün kolay geçsin inşallah:54:
bambucan__nasılsın canım sesin çıkmıyo...özlendin bilesin:17:
azraece__herzmanki gibi kocasıyla telefonla görüşüyo...:)
siyahlale__kızıyla güzellik uykusunda ama sizin güzellik uykusuna ihtiyacınız yok ki canım..siz zaten çok güzelsiniz:)
biangel kuzum__misafiri var ama kahve yapacak fırsatı yok:)çünkü tavşanını misafirlerle yalnız bırakamıyo
tavşanı misafirlerin saçını başını yoluyo:1:
zada__canım sen şuan ojemi sürüyosun yoksa ben yanlışmı görüyorum:1:daha akşama çok var kız:))
beykoz__:38::38: :1:
elif344__çok heycanlı bir an önce gönüle kavuşacagı anları düşünüyo:))
çiçekçiçek__internette foruma bakıyo:))(bu kesin tutar):1:
pelin7__acaba bugün hangi soruları sorsam diye düşünüyo:))
THE END...
Canım supersin ya ama artık merak etmiyorum babycerencigim beni unutmuyo bak biliyorum :)

iyi geceler kızlar..umarım herkes iyidir...benim oğlum iyileşti çok şükür kızıl olmuştu belki hatırlarsınız...anneanne,babaanne ziyaretinden bugün döndük..iki haftadır evde değildik...telden ara ara takip ettim sizleri ama günlük anca bir iki sayfa...neler kaçırdım bilmiyorum yani...neyse çok yorgunum...herkese tekrardan iyi gclr...tatlı rüyalar...
Canım bebişinin iyileşmesine çok sevindim,merak ettik seni ve bebişi buraya da yazdık ama sen kaçırdın herhalde,,Allah sağlığınızı huzurunuzu daim etsin:nazar:
Iste hayalimdeki etek tam benlik dermisim :)) ama icim gitti yaa insanin cocuk olasi geliyor valla..
mutlu- anne beni de nufusuna alirmisin :))
Seni nüfusuma almammı şekerim,,büyük ve güzel kızım olursun:9:Miraya da bu ablan benim ilk kocamdan derim:9:,hergün poğaça yaptırım sana kötü anne olarak:27:
Malum ben hiç güzel poğaça yapamıyorum,yaptıklarım daha çok pestile benziyor:26:

Dıgıl dıgıl gece uykusunun startını 23:30'a çekti MAŞALLAH teyzesi:nazar:evet sonrasında çok kalksada artık koca karı gibi 2'lere kadar oturmuyor çok çükür:16:Dua dinleterek uyutmaya devam ediyoruz,devam da edeceğiz:emir_bebek:

kızlar 2. dişimz cıktııı ama cok huysuz cok ne zormuş diş cıkma faslı ama yinede cok güzel 2tane olcaklar:27:
Oleeeyyy,,maşalah Enes'e.Alttaki dişler dimi bunlar beykoz,2'lediniz demek:46: Evet gelirken çok zorladı kuzularımızı ama ek gıdada çok yol katettiriyor gelen dişler:nazar:

Hepimize harika,mutlu,güzel,çok eğlenceli,sağlıklı,neşeli bir hafta diliyorum:66: Hep iyi haberler verelim birbirimize inşallah:emir_bebek:

Şaircanlar:3:,şiirleri çok beğendim:nazar:

Back
X