• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

başınız sağolsun mutlu_Anne hanım, Mira'ya geçmiş olsun ama bu defa lütfen ve gerçekten geçmiş olsun :50:

Tesekkürler chihiro... Aslında Mira'nın keyfi iyi ama burun akıntısı var hastalığın başından beri geçmedi..
Birde arada öksürüyor ama hani şu "karda mı yattın" dediğimiz şekilde ses çıkıyor güm güm diye:ssz:
Yine de dayanmaya çalışıyor yavrum annesinin koca karı karışımlarına:27: İnşallah geçsin artık çok sağol:nazar:

Herkese güzel haftalar:3:

Dün eşim babannesini kaybetti:ssz:Tüm gün cenaze okuma derken yorgun düştük...
Kayınpederim çok kötü oldu,insan kaç yaşında olursa olsun,yeri doldurulamayacak tek
varlık anne...

Mira hala toparlanamadı,nasıl bir virüsse neler yaptım iyileşemiyor yavrum:ssz:
Bu hafta yeniden dr.a götüreceğim sanırım:ssz: Dün cenaze kalabalığına sokmayayım diye bakıcıya bıraktım
biraz değişiklik oldu yavrumada:16:

Babycim çok sevindim kuzumun ödülüne:16:Ne kadar güzel ki senin gibi ilgili bir annesi var:16:
Bende ilkokulda hep kompozisyon yarışmalarında ödül alırdım,sağolsun annemin edebiyatı çok iyidir:9:
Elifle buluşmusunuz süper:13:Kızları ve sizi birarada görmek çok güzel geldi:16:

Canım mutluannem başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah babaannenin. :43: Mirama da çok geçmiş olsun canım kuzu ne oldu ki ona böyle:50::50:Nazar demiş olmasın kuzuma Rabbim korusun onu:nazar: Bian önce toparlanın inşallah. Evet dün babyimle buluştuk çok da güzel oldu.:13::46::46:

slm kızlar...uzun bir aradan sonra fırsat bulmuşken birkaç satır yazayım dedim...umarım herkes iyidir..biz de iyi olmaya çalışıyoruz...çağatay kış boyunca 3 defa ateşli hastalık geçirdi ve sonuncuda orta kulak iltihabı ile sonlandı...kulak akıntısı...antibiyotik falan derken çok şükür atlattı...kızlar ateşe çok dikkat edin ...bizim 15 tatilin son cuması oğlum biraz üşütmüştü....çocuk druna götürdük pek bişeyi yoktu...cuma gecesi cumartesi gündüz ateş ve kulak akıntısı arkasından....pazartesi kulak burun boğaza götürdük ...kulak zarı kızarmış şişmiş ve ufak bir delikten kulağı akmaya başlamıştı..aman neyse yani bu kadar çabuk nasıl ilerledi anlayamadık...çok şükür şimdi iyi...
bi de oğlum daha konuşmuyor...canı isterse baba ..mama..birkaç hayvan sesi o kadar...hiç de hevesi yok ...napcaz bilmem...tavsiyeleriniz bekliyorum...herkese:16:

Kayınpederim çok kötü oldu,insan kaç yaşında olursa olsun,yeri doldurulamayacak tek
varlık anne...

Bu hafta yeniden dr.a götüreceğim sanırım:ssz: Dün cenaze kalabalığına sokmayayım diye bakıcıya bıraktım

Babycim çok sevindim kuzumun ödülüne:16:Ne kadar güzel ki senin gibi ilgili bir annesi var:16:
Bende ilkokulda hep kompozisyon yarışmalarında ödül alırdım,sağolsun annemin edebiyatı çok iyidir:9:
Elifle buluşmusunuz süper:13:Kızları ve sizi birarada görmek çok güzel geldi:16:

canım ya başınız sagolsun:ssz:evet dedigin gibi şu dünyada yeri dolduramayacak tek varlık anneler,
Allah sabır versin..
mira daha iyleşmedimi:26:kuzum ya inşallah hemen toparlanır..
Allahım nazarlardan korusun boncukumu:nazar:

Günaydın Dünyanın En Güzell Mayıs Annelerii. :kkk::nazar::nazar::21:. Biz dün babycerenimlenn buluştuk ki :7::7:hariika bi gün geçirdik benim çetenin(Gönül Mira' nın) çağlayı sıkıştırma ve huysuzluk dakikalarını saymazsak:17::17::emir_bebek:.Sizlerin huzurunda da tekrar babycerenime herşey için çook teşekkür ederim.:16::16: Resimleri attım albüme isteyen buyursun :21::21: Hepinizi öpüyorum inşallah sizlerde şahane bi haftasonu geçirmişsinizdir.:16::16:

canım elifim seninle görüşmek çok güzeldi:8:her zaman tekrarlıyalım,
çok keyifli ve tempolu bir gün geçirdik:1:gönül mira tam bir çete:9:çağlayı bile korkuttu:9:olsun çok tatlılardı:16:
gönül miranın giderken benim kucagımı istemeside ayrı bi zevkti:1:
gönlü zengin arkadaşım bizi bir sürü hediye getirmişti çok mahçup olduk:17:çağlaya elbise,cerene oyuncak pc ve saat:17:
böyle misafir herkesin başına:9:şaka bi yana hiç gerek yoktu çok utandık:17:tekrar teşekkür ederim canım:16:

kızım cereni tebrik eden arkadaşlarım çok sagolun :16:
talaycım recep ivedik çok güzeldi çok güldük:1:hatta gülmekten bogazım kıcık oldu öksürmeye başladım:9:
tavsiye ederim:34:
şimdide misafirim vardı gitti:51:çağla uyansın şöyle biraz yürüyüş yapacaz:10:havada güzel:10:
evimin yakınında spor salonu var bi gidip sorayım akşam saat kaçta başlıyo:27:göbegimi sıkılaştırmak istiyorum:9:
elifin attıgı fotolarda göbegimi görebilirsiniz:27:kız elif benim fit fücuduma fotomontajmı yaptın:9:
ayaktayken çıkmıyo ama oturunca ben burdayım diyo:27:
bide saçımı boyatayım diyorum:51:fikri olan varsa söylesin:51:balyaj attırıyımmı:26:uçlarınıda sarı yapıyımmı:26:

herkese merhaba. çocuklar büyüdükçe yoğunluk artıyor onlar uyuyuncada biz de de hal kalmıyr. devamlı takipteym sizi ama yazmaya fırsat yok. tam bir cimcime benm ki. hem gelip kaka yaptım diye haber veriyo sonrada değiştirmeym diye kaçıyo. beşikte değilde kanepede yatacam diyo. kanepenin nesine hevesleniyosa. kolyelerimi takıyo bu annenin değil benm diyo:) aramabız biyaaz ( beyaz) diyo. üstüm ıslandı değiştir diyo. bayağı dillendi. boyu da uzadı . yazn eve girmek istemez bahçeden çıkmmaz artık. bahçemz çok güzedl sizi de beklerz. kayısı elma vişne kiraz dut erik ağaçları var parkımızda var. ama yalnız ya oyundan sıkılıyr. parkların salıncaklarından inmek istemiyr başka çocuklar oluyoya. artık kıskançlığı a öğrendi.babayı benden beni başka çocuklardan oyuncakları -ve kıymetli sandalyesini herkesden kıskanıyr. yanlışlıkla sandalyeye dokun :47:

varlık anne...

Başınız sağolsun mutlum Rabbim diğer kalanlara ömür versin inş . Anne gibi olmaz çok iyi bilirim şuna da kalpten inanıyorum " ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar "
CNm miram iyileşememiş daha çok üzüldüm , umarım bu hafta tamamen atlatır güzel kızım .. Bol şifa diliyorum mevlamdan ..

Son düzenleme:
canım elifim seninle görüşmek çok güzeldi:8:her zaman tekrarlıyalım,
çok keyifli ve tempolu bir gün geçirdik:1:gönül mira tam bir çete:9:çağlayı bile korkuttu:9:olsun çok tatlılardı:16:
gönül miranın giderken benim kucagımı istemeside ayrı bi zevkti:1:
gönlü zengin arkadaşım bizi bir sürü hediye getirmişti çok mahçup olduk:17:çağlaya elbise,cerene oyuncak pc ve saat:17:
böyle misafir herkesin başına:9:şaka bi yana hiç gerek yoktu çok utandık:17:tekrar teşekkür ederim canım:16:

Canım gönlü zengin olan sensin ne güzel sıcacık karşıladın bizi hiç yabancı hissetmedik kendimizi ne gönül mira ne de ben sayende :16::16:. Gönül miranın saldırılarına rağmen çok ama çookk güzel bir gündü:13::7:. Bebişlerim iyi günlerde giysin ve kullansınlar çok daha iyilerine layıklar ama pazara ve aceleye geldi malesef. :50::50:

günaydın pınarda çok üzüldüm Allahtan komşun farketmiş bebeklerimizi kime emanet ediyoruz.dinleme cihazını bizde düşünmüştük keşke bağırmıyo olsa iki durumda da ...... değnek.sanırım yine bakıcı arayışına gireceksin Allah yardımcın olsun.

benimde haftasonu kayınvaldem geldi valla iyimi oldu kötümü anlamadım sürekli bilale çikolata bisküvü vb. şeyler verme derdinde ben beyaz şeker bile vermezken anne verme diyorum 2 saat sonra bilali oyalamak için elinde bişey gıdasını alacakmış çıldırmazsam iyidir.
ömerin kontrolünden geliyorum oğluşum ağzını şapırdattı çok tatlıydı 1200 olmuş çok şükür.
bayb 2. olmuşsunuz tebrik ederim recep ivedik 4 nasıldı beğendinizmi.

Ömer ne oldu dedin CNm anlamadım 1200 kg mı olmuş .. Maşallah büyümüş delikanlı Rabbim kavuştursun inş .. Musab Bilal ne durumda kontrol ettirdin mi ..
Kv çok ayıp ediyor , çoçuğu şekerle onla bunla doyurmaması gerektiğini bilmeli aslında , of sıkma canını güzel bir dille söyle olmazsa eşin uyarsın CNm ..

Canım gönlü zengin olan sensin ne güzel sıcacık karşıladın bizi hiç yabancı hissetmedik kendimizi ne gönül mira ne de ben sayende :16::16:. Gönül miranın saldırılarına rağmen çok ama çookk güzel bir gündü:13::7:. Bebişlerim iyi günlerde giysin ve kullansınlar çok daha iyilerine layıklar ama pazara ve aceleye geldi malesef. :50::50:

Ne iyi ettiniz de buluştunuz , okurken canım orda olmayı çekti .. Inş geldiğimizde de yine güzel bir buluşma ile tanış oluruz ..
Elif cim sana arkadaşlık teklifinde bulundum , resimlere bakıım dedim bi baktım arkadaş değilmişsin , kabul edersen sevinirim ..

Son düzenleme:
slm kızlar...uzun bir aradan sonra fırsat bulmuşken birkaç satır yazayım dedim...umarım herkes iyidir..biz de iyi olmaya çalışıyoruz...çağatay kış boyunca 3 defa ateşli hastalık geçirdi ve sonuncuda orta kulak iltihabı ile sonlandı...kulak akıntısı...antibiyotik falan derken çok şükür atlattı...kızlar ateşe çok dikkat edin ...bizim 15 tatilin son cuması oğlum biraz üşütmüştü....çocuk druna götürdük pek bişeyi yoktu...cuma gecesi cumartesi gündüz ateş ve kulak akıntısı arkasından....pazartesi kulak burun boğaza götürdük ...kulak zarı kızarmış şişmiş ve ufak bir delikten kulağı akmaya başlamıştı..aman neyse yani bu kadar çabuk nasıl ilerledi anlayamadık...çok şükür şimdi iyi...
bi de oğlum daha konuşmuyor...canı isterse baba ..mama..birkaç hayvan sesi o kadar...hiç de hevesi yok ...napcaz bilmem...tavsiyeleriniz bekliyorum...herkese:16:

Geçmiş olsun umarım son kulak iltihabı olur .. Kendimden çok bilirim acısının tarifi yok çok kötü ben dayanamazken minikleri düşünemiyorum ..
Konuşma bizde öyle ahım şahım durumda değil , bol Bol yanında konuşuyorum ve bazen göz teması kurarak kitap okuyorum Mahir'e . Resimli kitaplardan bazı şeyler gösterip isimlerini söylüyorum . Gerçi çok çabuk sıkılıyor ama pes etmemek lazım birden semeresini almak mümkün olabilir .. Üç yaşa kadar bekleyip görmek lazım ..

Ne iyi ettiniz de buluştunuz , okurken canım orda olmayı çekti .. Inş geldiğimizde de yine güzel bir buluşma ile tanış oluruz ..
Elif cim sana arkadaşlık teklifinde bulundum , resimlere bakıım dedim bi baktım arkadaş değilmişsin , kabul edersen sevinirim ..

Etmemmi meleğim ettim bile. Dört gözle bekliyor olacağız seni. Dünde konuştuk babyimle şöyle güzel bir hatay sefasıı sürdüreceğiz inşallah sana. :28::13::16::16::16:

Ömer ne oldu dedin CNm anlamadım 1200 kg mı olmuş ..

1,2 kg olmuş sanırım. haftasını düşününce 1,2 kg mantıklı geldi bana :26:

bu arada, geçen hafta "sizden artan buraya yağsın" demiştim, bugün Ankara'ya çok güzel yağmur yağdı :16: ama kışın yağışsızlığını kapatmazmış bahar yağmurları :5:

1,2 kg olmuş sanırım. haftasını düşününce 1,2 kg mantıklı geldi bana :26:

bu arada, geçen hafta "sizden artan buraya yağsın" demiştim, bugün Ankara'ya çok güzel yağmur yağdı :16: ama kışın yağışsızlığını kapatmazmış bahar yağmurları :5:

Ben önce musab Bilal 12 kg olmuş anladım ve çok sevindirik oldum hatta nasıl oldu bizede tüyo ver diyecektim sonra jeton düştü :))
Yağmurlar inş devam eder , çok dua ediyorum ülkeme kurak kalmasın diye , Rabbim duyar sesimizi inş duyuyordurda yani kabul eder bu fakir kulun duasını .

ah meleğim ahh musab aynı antalyaya gidince hemen profesöre gidicez takip gerektiği için burda başlamayalım dedik.yağmur konusunda bol bol yağmur yağar inş. sonumuzdan tırsıyorum.

Ben önce musab Bilal 12 kg olmuş anladım ve çok sevindirik oldum hatta nasıl oldu bizede tüyo ver diyecektim sonra jeton düştü :))
Yağmurlar inş devam eder , çok dua ediyorum ülkeme kurak kalmasın diye , Rabbim duyar sesimizi inş duyuyordurda yani kabul eder bu fakir kulun duasını .

"en önce musab Bilal 12 kg olmuş anladım ve çok sevindirik oldum hatta nasıl oldu bizede tüyo ver diyecektim" bu cümle de dua yerine geçer inşallaaaahhh :16:

MUTLUCUM başınız sağ olsun tatlım miraya da çok geçmş olsun iyileşememiş, çok sık hastalanıyo kuzum ya nazarlara geliyo kesin

BABY-ELİF güzel bi buluşma olmuş sevindim sizin adınıza. BABY yazmayı unuttum sanırım cerenciğimi tebrik ediyorum çağlacığımı ve seni de öpüyorum cicim

PINARDA ne yaptın canım ya bugün neler oldu?

MELEĞİM kalbinin güzelliği kadar sesin de çok zarif ve güzel canım. Ayrıca o horultucu mahiri ısırırım ben

ah meleğim ahh musab aynı antalyaya gidince hemen profesöre gidicez takip gerektiği için burda başlamayalım dedik.yağmur konusunda bol bol yağmur yağar inş. sonumuzdan tırsıyorum.

Haklısın bencede iyi düşğnmüşsünüz , inş herşey yolunda giderde bizim bıdıklar düzene girer ve kilo almaya başlarlar ..

Back
X