• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de geçen aradım, sanki bedava hizmet verir gibi oflaya puflaya konuştu benimle arayacaklarini söyledi doktorumun ismini istedi ben de ne alaka doktorumla dedim falan kapattım oyle. Ne arayan var ne soran 2 hafta olacak. Bugün randevum vardi doktor 2 labla çalışıyormuş ama isimlerini sormadım, cuma kan vericem gidip. 400 dolarmış
Kesinlikle sanki hayrına yapıyor testi terbiyesizler bide bu insanlar hamile kadınlarla muhatap oluyorlar ne komik.. hangi firma olduğunu iyi araştır kuzu şikayet vara falan bak direk yaptırma az para değil sonuçta

Merhaba kızlar. Sabah belirtim olmadığını yazmıştım buraya dayanamadım hastaneye gittim ama kötü bir hastaneydi doktor ilgilenmeden karından öylesine baktı boyutunu ölçer misiniz diyince yalandan söyledi filan 6+6 boyutu da 0.9 cm dedi ama benim 7+5 olmam lazımdı daha önceki alttan bakılmıştı. Karnımda da çok yağ var kiloluyum. Bebek geri kalmamıştır değil mi, bir de kalp atışını kendi duydu ama çok kastın sana gösteremiyorum dedi kaldırdı beni.
Çanını sıkma balım böyle gereksiz doktorla malesef iş başımda sen sıkma canını kendi doktorunla konuş o ilgilensin morelini bozmuş salak insan

Canım ben de geçen aradım, sanki bedava hizmet verir gibi oflaya puflaya konuştu benimle arayacaklarini söyledi doktorumun ismini istedi ben de ne alaka doktorumla dedim falan kapattım oyle. Ne arayan var ne soran 2 hafta olacak. Bugün randevum vardi doktor 2 labla çalışıyormuş ama isimlerini sormadım, cuma kan vericem gidip. 400 dolarmış
Yuh neden bukadar pahalı yaa 400 dolar ne dmek

Merhaba kızlar. Sabah belirtim olmadığını yazmıştım buraya dayanamadım hastaneye gittim ama kötü bir hastaneydi doktor ilgilenmeden karından öylesine baktı boyutunu ölçer misiniz diyince yalandan söyledi filan 6+6 boyutu da 0.9 cm dedi ama benim 7+5 olmam lazımdı daha önceki alttan bakılmıştı. Karnımda da çok yağ var kiloluyum. Bebek geri kalmamıştır değil mi, bir de kalp atışını kendi duydu ama çok kastın sana gösteremiyorum dedi kaldırdı beni.
Canım kilodan dolayı zaten zayıf duyulur bende biraz kilolıyım çok değil aslında normalden biraz fazla kilom, 6/7 haftada benım de çok zayıf duyduk doktor kılondan dolayı dedi. Hem Aynen bunlar daha mercimek kadar kalpleri daha mercimek ten bile küçük, kalp dinlerken ısı dalgası oluyor o yüzden de çok dinlemeye gerek yok doktorlar zaten görüyor içini rahat tut 9+3 um bugün biraz daha net duydum bende

Ayy kızlar benim kızımdan kalma sut sağma makinesi, mama sandalyesi falan var bi onları vermemiştim iyi ki vermemişim :KK14: simdi sağma makinesi 4bin mama sandalyesi 7 bin olmuş :KK53:

Bende istedim bana sağlıklı olmadığını az az yemek yemem gerektiğini ozaman geçeceğini söyledi eğer dayanılmaz bir durum oluyorsa ozaman alabilirsin dedi ama ilç önermedi
Kizimda doguma kadar kullandım hatta doguma gittigim gunun aksami bile içmiştim. Hem devletten hem ozelde farkli farkli görüştüğüm doktorların hepsi ayni seyi kullanmami soylemisti. Suanda da kullanıyorum eger içmesem tum gun kusarım degil az az yemek yemek su bile içemem ki kullandigim halde her sabah kusuyorum. Yine de bir daha ki kontrolde soracağım doktoruma

İlk defa böyle bir şey duydum sağlık ocağında vermiştim ben de gerçekten o kadar etkiliyor mu değer? O zaman sağlık ocağındaki doktorun söylemesi gerekmez mi tsh hassas bir değer hastanede verin isterseniz falan deseydi hastaneye giderdim
Bana sağlık ocağındaki doktorum söylemişti ilk hamileliğimde, ondan sonra özelde yaptırmıştım ve ilaç kullanmama gerek olmamisti. Arkadaşım sağlıkçı o da aynı şeyi söyledi o yüzden tekrar bir baktırın isterseniz

Evet bizde kontrol olduk büyümüs minik fasulye 9+1 uyumlu çıktı yumurtlama ile uyumlu cok şükür bir sıkıntı yok 🥰🤲
Cinsiyet neye benziyor sizce 🤭
Maşallah hayırlısıyla gelsin inşallah 😍🫶🏻 teyzesi bizde 9+2 olduk görüntüyü paylaşıyorum nasılız 😍

Eklentiler

• IMG_8666.webp
    IMG_8666.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 31
Back
X