2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım..temaya karar veremedim 1.yaş gününde minnie idi.. daha zaman var gibi görünüyor ama zaman çabuk geçiyor..tr de yap kıs:))

Evt bencede tr de yapmak en güzeli , biz tren seçtik tema olarak oğlum çok seviyor iyi olur diye düşündüm sende rana nın sevdiği birşey düşünebilirsin CNm :28:

günaydın dostlarım,
son günlerde çok çalışıyorum o yüzden yazamıyorum :ssz: gündemden takip edebildiğim kadarıyla çeşitli konulara değineceğim:

apekmimek hanım, doğumgünü hazırlıklarına başlamışsınız. kolay gelsin diyorum :18:
mutlu_anne hanım siz de doğumgünü hazırlıklarına başlamışsınız. kolay gelsin diyorum. çıktıları kesme konusunda eşiniz yardım edecek mi acaba :26:
meleğim hanım, doğumgününü tr'de mi yapacaksınız? ay çok güzel olur Mahir için :16:misafir olduğunuz için hazırlıkla da uğraşmamaış olursunuz ne güzel :16:yok canım, çok çıkarcı düşündüğümü sanmıyorum :17:
aziz ve leziz dostum Babyceren, Çağla'nın dili açılmış. maşallah valla, erken yürümesinden belliydi az zamanda çok yol alacağı. darısı bizimkilere :ssz:
tuvalet eğitimini ben de düşünüyorum. kakasını yapmadan önce "anne çöçü (kaka)" diyerek beni çağırıp yanımda yapıyor ama buralar hala soğuk ve en az 1 hafta izin almam gerekiyor çalışmalar için. hayır, annem hiç uğraşmaz alıştırmayla filan. kendim alıştırıp, çişini söyleyen çocuk olarak hazır vermem lazım :ssz: halbuki de evi müstakil ve bahçeli. arkadaşlarımın dediğine göre böyle ortamda alıştırmak daha kolay olurmuş. alıştırma küloduyla filan mı başlamayı düşünüyorsunuz hani altı ıslanınca rahatsız olsun da yavaş yavaş ıslatmamak için çişini tutmayı öğrensin babında? yoksam Ceren'den kalan bir yönteminiz var mı? bizimle de paylaşırmısınız sevabına :17:

başka başka? hah Talay hanım var :28: arkadaşlarınıza veda yemeği için uzun süre hazırlık yapıp börek vs şeyleri dondurucuya atmıştınız. veda yemeği bitti, şimdi sıra Ömer'i görmeye gelenler için börek hazırlıklarına gelmiş :16:
sizi hep börek yapıp dondurucuya atmanızla hatırlayacağımdır :34:
bu arada, bebek görmeye gelenler kendi börek ve pastalarını getirmiyorlar mıydı :26:yada, yeni annenin yanında kalan anne-komşu-kardeş gibi bayanlar o börekleri yapmıyor muydu :44:

şekersizyeşilçay hanım nerelerde acaba?
bir de anne_ZEYNEP hanımı merak ediyorum :26:
biangel_kujum'u ise çok özlediiiimmm :14:

NİCE MUTLU, HERİFLİ VE PRENSESLERİNLİ YILLARA İNŞALLAH. İYİ Kİ DOĞDUN İYİKİ TANIDIM SENİ. VE TABİ BURADAKİ TÜM MUTLU, İYİ KALPLİ, MELEK YÜZLÜ ANNELERİ.:kkk::kkk::nazar::nazar::16::16::54::54:

günaydınnn bu gün baybinin doğum günü şerefine bütün güzel dilekler benden olsun 30 oldun mu baybicim.üzülme bizde geçtik o yollardan elifinde dediği gibi eşinle 2 güzel kızın ve tüm sevdiklerinle mutlu bi yıl olsun.

chirico hanım sorunuza cevap vereyim hayır yapmazlar anneminde pek aklına gelmez ben bu güne kadar her işimi kendim yaptığımdan annemde sağolsun hiç düşünmez oğluşuma bakıyorya bunada şükür:3:
şekersiz buraya sık uğrardı muhtemelen yoğun annezeynep zaten yoğun ama kujum gerçektende kayıp.

kızlar bebişleri nezaman kreşe vermeyi düşünüyorsunuz çalışan ve çalışmayan hanımlar

birde biliyorsunuz 34. haftama girdim ömer tuğrulun eşyalarını yıkayıp çıkarayaım mı hastane çantası için erkenmi 2 sene önceydi ama unutmuşum ya sanki ilk kez başıma geliyo

günaydınnn :)

burdayım şekerlerim ama şantiyede elektrik ve internet bağlantısı zaman zaman sıkıntı yaratabiliyor bu ara. o yuzden uğrayamıyorum

kafamda milyonlarca fikir dolanıyor. perşembe pazarından bikaç parça kumaş aldım gecen hafta ama daha dikiş makinamı kullanmak nasip olmadı. haftasonlarımız yoğun ve dolu geçince zaman kalmıyo maalesef. bahar temizliği yapmak istiyorum. evimi düzenlemem lazım. off zaman zaman zaman lazım banaaaa.... haftasonu defneyi öğle uykusuna yatırınca ben de uyuyorum 2 haftadır. akşamları da onla birlikte sızıp kalıyorum..

doğumgunu hazırlıklarım devam ediyor. (yavaş da olsa)

beybim canım mutlu yıllar diliyorum sana ailenle sevdiklerinle. iyi ki seni tanımışız.. çok öpüyorum.

tatlıcadı özel mesaj kutuna bi bak ve cevap yaz olur mu :)

günaydınnn bu gün baybinin doğum günü şerefine bütün güzel dilekler benden olsun 30 oldun mu baybicim.üzülme bizde geçtik o yollardan elifinde dediği gibi eşinle 2 güzel kızın ve tüm sevdiklerinle mutlu bi yıl olsun.

chirico hanım sorunuza cevap vereyim hayır yapmazlar anneminde pek aklına gelmez ben bu güne kadar her işimi kendim yaptığımdan annemde sağolsun hiç düşünmez oğluşuma bakıyorya bunada şükür:3:
şekersiz buraya sık uğrardı muhtemelen yoğun annezeynep zaten yoğun ama kujum gerçektende kayıp.

kızlar bebişleri nezaman kreşe vermeyi düşünüyorsunuz çalışan ve çalışmayan hanımlar

birde biliyorsunuz 34. haftama girdim ömer tuğrulun eşyalarını yıkayıp çıkarayaım mı hastane çantası için erkenmi 2 sene önceydi ama unutmuşum ya sanki ilk kez başıma geliyo

benim annem de pek düşünmez :ssz: gelen misafirler, ellerinde börekler, çikilatalar ve altınlarla gelmişlerdi sağolsunlar :17:
kreş olayını aslında eylül ayında (2.5 yaşında) düşünüyorum ama o zamana kadar wc eğitimini bitirmiş olur muyum bilmiyorum :26: bir de, kışa kadar bahçede oynasın da şubat 2015'te (2. dönem) verelim diyoruz :ssz: diğer yandan şubatta doktoram bittiği için şehir değiştirme olayımız olur, o zaman düşünürüz diyoruz :ssz: Ankara'da çok güzel kreşler var, vermek de istiyorum vs vs vs ama 3 yaşından biraz önce olacak sanırım :51:

34. hafta çanta hazırlamak için pek erken değil ama bendeniz 37. haftaya kadar hiçbirşey almayıp, 1 haftada tek seferde bebek alışverişimi yapıp, çanta hazırlamıştım. 38. haftada da doğum yapmıştım yani biraz daha oyalansaydım, hastane nevresimiyle çıkacakmışız doğumdan :9:

Nice mutlu güzel yıllara cicim:16::16::16::16::16::16::16:.
İyiki doğmuşsun iyiki kendin gibi iki tane fıstık doğurmuşsun. Öpüyorum seni:38::38::38::38::38::38:

Kızlar kızımın doğum günü teması civciv, nerede civciv görsem sanki bestoşu görmüş gibi oluyorum o yüzden civcive karar verdim. Sarı renge bayılırım zaten bir çok şeyi sarı yapmayı planlıyorum.

selam:3::8::8::8::8:iyiki doğdumda sizleri tanıdım:)Allah bana uzun ömürler versin inşallah:1:
para,aşk,sevgi,huzur herşeyi istiyorum valla:9:
elifim canımsın ya nerden biliyosun:32:valla şaşırdım:17:utandım:17:çok sevindim:17:
talaycım,şekersizim,ilkimim çok teşekkür ediyorum:54:
faceden doğum günümü sildim ya ondan elif nerden biliyo acaba dedim:32:

evetttt en sonunda 29 yaşıma girdim:27:aslında zaten 29 dum ama annemle ince hesap yaptk:32:ben dogdugumda erik zamanıymıştı:1:ama baktık ki 84 yılında erik çıkmamış:9:o zaman 85 te erik varmıştı:9:demekki bende 85 liyim:27:tekrardan 29 oldum:9:
keşke gerçek olsaydı:43:
malesef 30 oldum:43:
4 aydır kendimi buna hazırlıyorum ama:43:hazırlamakla olmuyomuş:43:yinede çok üzgünüm:43:
yaşı 29 olanlar gençliginizin kıymetini bilin:51:bu bir abla tavsiyedir:27:

sabah gözümü açtım karşımda ceren:16:iyiki doğdun annecim dedi canım kızım:16:dünyadaki en büyük mutlulugum 2 yavrum:nazar:
onların saglıgından ,varlıgından başka ne dileyebilirim ki:17:Allah ömrümü alsın onlara versin:17:

işte insan 30 a gelince böyle oluyomuş:1:
annem aradı sanıyo ki ben 27 yaşıma giriyorum:37:dedim 30 oldum:47:aboo o kadar oldunmu sen dedi:53:aglasammı gülsemmi :43:

telefonumu tam şarz doldurdum arayıp kutlayanlar olur diye:9:sabahtan beri bekliyorum :9:
genelde üye oldugum siteler mesaj atıp kutluyo:27:

çikocum aradı sağolsun:)şarzımın yüzde 10 luk kısmı sayesinde bitti:9:
çağlayı yatırırken telefon sessizdeyi,baktım 3 cevapsız:6:azraece,abim ve şule:6:
kızlar şuan müsaitim arayabilirsiniz:1:
abimle konuştum:6:31 mi olmuşum:53:dedim yeter ya:51:dalga geçmeyin artık:47:zaten moralim sıfır:27:
ay neyse bu kadar doğum günü konuşması yeter:27:sıkıldım:27:

çağla uyuyo acaba bendemi gidip uyusam:26:
akşam yemek yapmam lazım:26:ne yapsam:26:

Babyceren doğum günün kutlu olsun CNm , sana ne yazsam duygularımı asla tam anlamıyla ifade edemiyecem biliyorum bu yüzden can arkadaşım seni çok seviyoruz iyiki varsın biricik arkadaşım ..

Canım babyim. Üzümünü ye bağını sorma kıymetlilerimin doğumgününü ne kadar saklasalarda bi şekilde bulup not ederim benn. :28::51::54: İyi ki varsın yine yeniden iyi ki doğdunn. :54::54:
selam:3::8::8::8::8:iyiki doğdumda sizleri tanıdım:)Allah bana uzun ömürler versin inşallah:1:
para,aşk,sevgi,huzur herşeyi istiyorum valla:9:
elifim canımsın ya nerden biliyosun:32:valla şaşırdım:17:utandım:17:çok sevindim:17:
talaycım,şekersizim,ilkimim çok teşekkür ediyorum:54:
faceden doğum günümü sildim ya ondan elif nerden biliyo acaba dedim:32:

evetttt en sonunda 29 yaşıma girdim:27:aslında zaten 29 dum ama annemle ince hesap yaptk:32:ben dogdugumda erik zamanıymıştı:1:ama baktık ki 84 yılında erik çıkmamış:9:o zaman 85 te erik varmıştı:9:demekki bende 85 liyim:27:tekrardan 29 oldum:9:
keşke gerçek olsaydı:43:
malesef 30 oldum:43:
4 aydır kendimi buna hazırlıyorum ama:43:hazırlamakla olmuyomuş:43:yinede çok üzgünüm:43:
yaşı 29 olanlar gençliginizin kıymetini bilin:51:bu bir abla tavsiyedir:27:

sabah gözümü açtım karşımda ceren:16:iyiki doğdun annecim dedi canım kızım:16:dünyadaki en büyük mutlulugum 2 yavrum:nazar:
onların saglıgından ,varlıgından başka ne dileyebilirim ki:17:Allah ömrümü alsın onlara versin:17:

işte insan 30 a gelince böyle oluyomuş:1:
annem aradı sanıyo ki ben 27 yaşıma giriyorum:37:dedim 30 oldum:47:aboo o kadar oldunmu sen dedi:53:aglasammı gülsemmi :43:

telefonumu tam şarz doldurdum arayıp kutlayanlar olur diye:9:sabahtan beri bekliyorum :9:
genelde üye oldugum siteler mesaj atıp kutluyo:27:

Babyceren doğum günün kutlu olsun CNm , sana ne yazsam duygularımı asla tam anlamıyla ifade edemiyecem biliyorum bu yüzden can arkadaşım seni çok seviyoruz iyiki varsın biricik arkadaşım ..
canımsın:16:bende seni çok seviyorum:17:hepiniz iyiki varsınız teşekkür ediyorum:17:

Canım babyim. Üzümünü ye bağını sorma kıymetlilerimin doğumgününü ne kadar saklasalarda bi şekilde bulup not ederim benn. :28::51::54: İyi ki varsın yine yeniden iyi ki doğdunn. :54::54:

canım benim :16:sende benim için çokkıymetlisin:16:
teşekkür ederim:54:
bu hafta sonu inşallah sendeyim canım:34:tabi müsaitsen:3:

babym doğum günün kutlu olsun Rabbim sana ve ailene nice güzel ömürler versin inşallah
mutluluk huzur hiç peşinizi bırakmasın

canımsın:16:bende seni çok seviyorum:17:hepiniz iyiki varsınız teşekkür ediyorum:17:

canım benim :16:sende benim için çokkıymetlisin:16:
teşekkür ederim:54:
bu hafta sonu inşallah sendeyim canım:34:tabi müsaitsen:3:

Tabii ki pazarimı senin için ayırdım. o gün seninim:33: :54::54::46::46::46:

Beybimm iyiki doğdun ailenle mutlu huzurlu nice senelere iyiki seni tanımışım canımcım:54:

Hejarim hadi bakalim hayirli olsun senin diyetinde. Enginarlari soyulmus olarak almiyorum kararmasin diye ilacli suda bekletiyorlarmis. Senin tarifide annem yapinca yiyorum cunku useniyorum yapmaya:) yesilcayim gelmis yeni teli baybinin dun gece facede deneme yapmis:))

Back
X