Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün gücünü toplayıp sebze türlüsü yaptım. Patates, börülce, kabak, patlıcan, domates. Maalesef midemi yaktı :/ ya içindeki domates ya patlıcan bir şey dokundu ve yiyemedim. Yanına pilav yapmıştım onu yiyebildim. Midem aşırı hassas
Burda bir arkadaş zeytinyağlı pırasa yazmış onu deniycem yarın.
Kızlar yarın 9+1 olacağım USG kontrolüm var en son 7+1 de gitmiştim,şuan bebek formunda görür müyüm yoksa çizgi gibi mi olur yine gidenler bana yardımcı olabilir mi
Kızlar yarın 9+1 olacağım USG kontrolüm var en son 7+1 de gitmiştim,şuan bebek formunda görür müyüm yoksa çizgi gibi mi olur yine gidenler bana yardımcı olabilir mi
Yarın güzel bi gün olsun o zaman ben bugün gittim canım 9un sonundayım yavaştan şekillenmeye başlamış bence artık sende çizgi gibi görmezsin ama tamamen bebek formunu alması da biraz daha zaman alcak sanırım
Yarın güzel bi gün olsun o zaman ben bugün gittim canım 9un sonundayım yavaştan şekillenmeye başlamış bence artık sende çizgi gibi görmezsin ama tamamen bebek formunu alması da biraz daha zaman alcak sanırım