herkese slmlar
çoook uzun zamandır kk ya uğramayamadım sayfaları hızlıca sööyle bir göz attım masallah ne guzel kaynaşmışsınız hepinizin adına sevindim, uzun zamandır cok sıkıldım içim şişti kızım 25 mayıs 2012 doğumlu ve hala 10.8 gr hiç yemek yemiyor üstelik hemoglobin i 10.8 çıktı kan ilacı kullanmaya başladık inş. iyi gelir , bu halde nasıl krese gıdecek çok endıselenıyorum bu arada son bır haftadır kakasını 10 gundur de cısını söyluyor cok mutlu ettı benı bu konuda kuzumm
sızler naptınız bakıcı mı bakıyor krese gondercek mısınız? biz eylulde baslayacağız kısmetse ama cok endıselerım var acaba orda yer mı ama daha agzının yolunu bılmıyor nasıl tek basına yıyecekkk dıyorum kendı kendımee bakalım allah bı yoluna koymustur inş.
sizleri merak ediyorum acaba benım gıbı ıstah problemı yasan var mı ? hepinize sevgiler görüşmek üzere
herkese slmlar
çoook uzun zamandır kk ya uğramayamadım sayfaları hızlıca sööyle bir göz attım masallah ne guzel kaynaşmışsınız hepinizin adına sevindim, uzun zamandır cok sıkıldım içim şişti kızım 25 mayıs 2012 doğumlu ve hala 10.8 gr hiç yemek yemiyor üstelik hemoglobin i 10.8 çıktı kan ilacı kullanmaya başladık inş. iyi gelir , bu halde nasıl krese gıdecek çok endıselenıyorum bu arada son bır haftadır kakasını 10 gundur de cısını söyluyor cok mutlu ettı benı bu konuda kuzumm
sızler naptınız bakıcı mı bakıyor krese gondercek mısınız? biz eylulde baslayacağız kısmetse ama cok endıselerım var acaba orda yer mı ama daha agzının yolunu bılmıyor nasıl tek basına yıyecekkk dıyorum kendı kendımee bakalım allah bı yoluna koymustur inş.
sizleri merak ediyorum acaba benım gıbı ıstah problemı yasan var mı ? hepinize sevgiler görüşmek üzere
hayatin sirrini çözdüm ben:) gezecen eglenecentabi bide paran olacak
.... o niye....
hele sana hic bişey anlatmiycam:)) nazarina geldim istanbulu sel aldi:)) gözün kaldi dimi
telefondan yaziyom ya parmaklarimi hissetmiyom artik:)) yoksa herseyi anlatacam..
herkese slmlar
Oh oh maşallah,kıskandım sizi vallahi(şaka şaka imrendim)ne de güzel buluşmuşsunuzResimlerinizi meraklka bekliyorum.Artık darısı başıma umarım en yakın zamanda hep beraber oluruz
Meleğim hoş geldin sefa geldin,Urfaya yolun düşer mi?
Mutlum seni de özledim,sık gelemediğimden merak ediyorum haliyle.Bir face açsan da daha sık takip etsek seni
Beybim gözün aydın,Cerenin durumu iyiymiş hepimiz rahatladık gerçekten
Talaycığım Allah analı babalı ve sağlıkla büyütsün inşallah,darısı başıma
Hepinizi öpüyorum hanımlar...
Bizler de iyiyiz,Doğa hala konuşmuyor bu kızı da her şeyi gecikmeli yapıyor yafSağlıklı olması en güzeli..
cevaplamaya istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz peki
1- kızınız 10.8 mibenim oğlum da tamı tamına 10.8 ve öğrendiğimizde sevinçten havalara uçuyorduk çünküm, 10.8 alt ve üst limitin tam ortası yani ortalama bir kilo. bu bakımdan hiiiiiç endişe etmeyiniz diyorum zira kızınızın kilosu gayet ortalama ve iyi. sanırım pofuduk bebekler "normal" gösterildiği için çıbık bacaklı çocuklar zayıf addediliyor. meğer çıbık bacak "normal"miş
2- bir de iştahsızlık olayı var. sanırım 3 öğünü iyi yemesini beklediğimiz için bize iştahsız görünüyorlar ama az da olsa kilo amları gayet iyi yediklerini gösteriyor. Çünkü hem büyümeye hem kilo almaya enerji harcıyorlar demek ki enerji bulabiliyorlar
3- kreşe göndermeyi ben de istiyorum. Grup oyunlarına ve kalabalık ortamlara çok meyilli. Ama bizimki de kendi yemeğini öyle rahat rahat yiyemiyor. Çatal-bardak kullanabiliyor ama kaşıkla çorba içemiyorBen de endişeliyim, ne yapar ne eder, kendi yemeğini nasıl yiyecek diye :18:
3- Bizim diğer planlarımız da doktoramın bitme zamanına bağlı olduğu için kesin karar veremiyoruz. Doktoram ne zaman biter veya nerde kadro bulursam orada kreş bakacağız. kendi unv.mizin kreşi çok güzelmiş. Hatta başka kurumlardan bile başvuran ama unv. mensubu olmadığı için reddedilenler varmış. Umarım o kreşe gider
umarım yardımcı olabilmişimdir :26:
Merhaba sisaADA ; kızınızın boyu kaç cm bilmiyorum ama kilosu endişenecek kadar düşük değil bence.İlerde manken gibi bir kızınız olur,üzmeyin kendinizi.İştahsızlık konusunu burda ara ara konuşuyoruz ama maalesef yemeyen çocuk yemiyor.Bende oğlumda yaşadım bu sıkıntıyı (şuan atlattık çok şükür).Anne olarak sinirlerin çok yıpranıyor,yesin istiyorsun ama dediğim gibi yemeyince yemiyorlar.Yemek istemediği zaman zorluyor veya baskı yapıyormusunuz ?Çocuk kendisini baskı altında hissederse yiyeceği varsa da yemiyor.Allah bol sabır versin..
HGB seviyesi çok düşük değil.Ben olsam ilacı kullanmazdım...
Kreş için endişelenmeyin bence.Orda çocuklarla beraber yer bence
Çiş konusunda tebrik ediyorum.Kolaylıklar...
hamilemisin cnm :26:
bır de yaz dönemı ıcın cocuklarınız evde ne gıbı aktıvıteler planlıyorsunuz bızım kuzu sıkılmaya başladı bılee değisik eğlencelı aktıvıteler bulmak sart oldu.
istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz ama bütün sorularım aynı yere cıkıyor zaten yemek yeme :) ayse duru 10.8 kg 86 cm ve 24 aylık persentil de boy %48 kilo %14 cıkıyor yanı kılomuz ortalamanın epey altında söyledğiniz gibi ortalama olsaydı keske :) artık eskısı kadar kılosunu kafaya takmıyorum ama yemek ymedıgı ıcın vıtamınsız ve demırsız kalıyor bu yüzden endısem vegaferon kullanıyoruz 1 haftadır ıns. kan değerlerimiz yükselır bır an evvel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?