mutlu, sekersiz, rahime ve tatlicadiyla tanisma firsatim oldu..hepsi birbirinden şeker:)
yaklaşık 2 aylık bi ayrılıktan sonra herkeze merhaba öncelikle bütün bebişlerin gerçi artık onlar birer küçük hanımefendi ve küçük bey doğumgünlerini kutluyorum.beni merak edip soran ve tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız. hamileler artmış ne güzel rabbim hepsini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inş.
ömer tuğrul 28 nisanda dünyaya geldi.daha öncede yazmıştım sürekli sancım çıkıyordu nstde.taşınma tayin vede maalesef ailemle yaşadığım sıkıntılardan sonra sancılar 5 dkya düşünce spinal anestezi ile sezeryan ile saat 5 gibi dünyaya geldi.3 kilo ve 49 cm olarak dünyaya geldi tek sıkıntım bütün yıl hiç hasta olmayan benim o hafta faranjit olmam ve sürekli öksürmek istemem.siz düşünün artık dikişleri.
şu an kayınvaldemgildeyiz maalesef 5 dklalık mesafedeki annem yerine başka ildeki kayınvaldem sahip çıktı bize.
insanın yanında birinin olması büyük nimet.şuan için 2 çocukla zorlanmıyorum çünkü dedesi,babaannesi abileri musab bilali oyalıyor ömer tuğrulda çok ilgi istemediği için çok şükür abisiyle arası gayet iyi.asıl mesele antalyaya dönünce başlıcak.
forum biraz duraklamış sanırım yaz nedeniyle.valla interneti bulur bulmaz hemen buraya koştum.sizleri özledim ve merak ettim.doğum günü fotolarına baktım ama bu sene az şekersiz mesela seninkini göremedim.azraeceninkinide,meleğiminkinide.
baktığım fotolar ise çok güzeldi.birazda abimizden bahsedip gideyim.
musab burda çok mutlu müstakil evde çocuk büyütmek gerçekten mutluluk.hala kendi dilinde konuşmaya devam ediyor jest ve mimikleriyle herşeyi anlatıyor ama burada kalabalıkta dili biraz daha açıldı sanki.kendi dilini yazmış oğlum.yeşil renge vakka, kanepeye ede vb. diyor. çiş konusundada pedogoglar konuşunca başlayın dedikleri için ve bizimkininde pek hazır olduğunu düşünmüyorum biraz daha var.uyku saatlerimiz değişti bitmeyen bir enerji ile maalesef gece 12 den aşağı yatmıyor.şimdilik bukadar herkezi tekrar öpüyorum.
Slm kızlar herkesler nerede:)
Arada bi yazalım canlandıralım burayıda
Biz kuzumla iyiyiz..havalar sıcak olduğu için öğle uykusundan sonra dışarı çıkıyoruz akşam geç saatte geliyoruz
Tarık buğra hala çok hareketli dur durak bilmiyo ve yorulmuyoda akşam zor yatırıyorum bi kaç gündür ipin ucunu kaçırdı 23:00 da yatıyo sabah 8 e doğru kalkıyo nerden fışkırıyo bu enerji anlamıyorum:)
Çokta uyanık sıpa dışarıda beni hep kandırmaya çalışıyo yorulmuş gibi ayyy offf diyip kaldırıma oturuyo kafayı hiç oynatmadan gözleriyle yan yan bana bakıp vınnn diye uçuyo ama gülmekten koşamıyo garibimya da ayakkabısının cırtlarını kapatıyomuş gibi yapıp kaçıyo:)
Arkadaşlarım sürekli oturmaya çağırıyolardı tarık buğra çok hareketli diye gitmiyodum çoğuna gittim beni bi daha çağırmazlar
Ramazanda geliyo iftar sonrası dışarı çıkarız artık
Talaycı ;minik bebişimiz dünyaya gelmiş hayırlı olsun..musab bilal abi oldu ne güzelannenin sana yardımcı olmaması can sıkıcı ama takma kafana kayınvaliden yatdımcı oluyomuş çok güzel
Musab bilal ve ömer tuğrulun yan yana fotoğrafını görsek ne iyi olur:)
Bu arada ıssırma tarık buğrada aylar öncesinde vardı genelde babasını ıssırıyodu..yapma,etme,acıyo dedikçe inadımıza ıssırıyodu ıssırma anında dikkatini farklı bi yöne çekiyoduk bırakıyodu şimdi çok şükür yok umarım musab bilalde çabucak bırakır..bebişide ıssırmasın:18:
Hepinizi öptüm fırsat buldukça uğrayalım buraya
Merhaba arkadaslar ve minisleri :) 10 gunluk tatilin ardindan memlekete geldik yayladayiz ,esim Karsa döndü biz eylül ayina kadar burdayiz.Tatilimiz Masal acisindan güzeldi onun mutlulugu herseye deger ama cocukla cok yorucu oluyor tatil.Seneye 2 cocukla nasil olur tatil onu hiiiiicc dusunmuyorum
Gebelikle ilgili olarak gelismeler , kalp atislarini dinledik ( ikinci kezde olsa cok heyecan vericiymis) Cok feci bulantim var Masalda da 4 ayin sonuna kadar surmustuNeyse gececek bir sekilde,ilki kadar hassas davranilmiyor bazi seyler.Birde elimde degil Masali kucagima surekli aliyorum."anne kucama aliymisin beni yoyuldum yoooluuy " diyen bir melege siz ne yaparsiniz
Subat annelerine yazan varmi diye baktim ve sok oldum resmen 300 lu sayfalara gelmislerYazim de moda girim dedim ama ilk goz agrim mayis annelerime yazmadan elim varmadi
NOT. Kızlar bende telf.numarasi olanlar ,rehberimdeki butun numaralar silindi bana msj atarsaniz tekrar kaydederim.optm
selam mayıs anneleri, eskidik galiba hem buradan ikinci bebiş haberleri hem de arkadaşlarımın yeni doğan bebişleri derken artık bebişlerimiz bebeklikten çocukluğa terfi etti. öncelikle bebeğini kucağına alan talayı ve bebek bekleyen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum, hepinizi öpüyorum
ısırma olayına şaşırdım tatlıcadı hanım. valla bilemiyorum ne yapılır :26:talay hanım sağolsun öneride bulunmuş
sanırım bütün tombalakların hareketli ve koşturmacalı zamanları geldi. özellikle de rol yapıp bizi uyutmaları gerçekten hayret vericikonuşma durumları nasıl oldu Tarık Buğra'nın acaba :26: son bölümlerde, pek konuşmuyordu da siz biraz endişelenmiştiniz
Merhaba arkadaslar ve minisleri :) 10 gunluk tatilin ardindan memlekete geldik yayladayiz ,esim Karsa döndü biz eylül ayina kadar burdayiz.Tatilimiz Masal acisindan güzeldi onun mutlulugu herseye deger ama cocukla cok yorucu oluyor tatil.Seneye 2 cocukla nasil olur tatil onu hiiiiicc dusunmuyorum
Gebelikle ilgili olarak gelismeler , kalp atislarini dinledik ( ikinci kezde olsa cok heyecan vericiymis) Cok feci bulantim var Masalda da 4 ayin sonuna kadar surmustuNeyse gececek bir sekilde,ilki kadar hassas davranilmiyor bazi seyler.Birde elimde degil Masali kucagima surekli aliyorum."anne kucama aliymisin beni yoyuldum yoooluuy " diyen bir melege siz ne yaparsiniz
Subat annelerine yazan varmi diye baktim ve sok oldum resmen 300 lu sayfalara gelmislerYazim de moda girim dedim ama ilk goz agrim mayis annelerime yazmadan elim varmadi
NOT. Kızlar bende telf.numarasi olanlar ,rehberimdeki butun numaralar silindi bana msj atarsaniz tekrar kaydederim.optm
Aklınızda yanlış kalmış chihiro hanım:)
meraba evet sizi hatirliyorum..Merhabalar,
Uzun zamandır takibetmiyordum burayı. Bir arama sonucunda tesadüfen çıkınca gruptaki son mesajlara bir bakayım dedim ve bu mesajınızı görünce geçen yıl benzer bir konuyla ilgili size cevap yazdığımı hatırladım. Geçmişten mesajlarımı arattım ve o zaman size alerji olabilceğinden sözetmişim ve keşke gereksiz yere antibiyotik kullanmasanız da bi alerji uzmanına gösterebilseniz demişim. Neyseki sonunda siz de uzmanını bulmuşsunuz çok sevindim sizin adınıza. Biz geçen yıl mart-nisan ayında uygulanan alerji tedavisinden sonra bu kış hiç hasta olmadık. Tek tük burun tıkanıklığı ve öksürük sorunlarımız oldu ve onlarda da alerji şurubumuzla hemen düzeldik. Bizim alerji uzmanımız büyük oğluma sadece beta olduğunda antibiyotik vermişti. Küçük oğlumda da orta kulak iltihabını atlamayınca vermişti. Bunların dışında 6 yaşında ve 2 yaşında iki oğlum antibiyotik kullanmadılar. Siz de bu kış benzer bir süreç yaşarsınız umarım.Kuzularınızı öpüyorum ve geçmiş olsun diyorum.
azizim hoşgeldiniz, uzak kaldık gerçekteniyi geceler:)
biraz hareketlenmis burasi ne güzel:)
ahh benim internetim olsaydi hiç boş birakmazdim burayi:)
yakinda bomba gibi dönecem
bu aralar araba kullanmayi ogreniyom..Eşim sürekli bana bagiriyodu ama bugun hiç hata yapmadim hiç bagirmadi sesi buzusecise:)
hatta ilk defa bir arabayi solladim eheueheu
çok heycanliydi:)) ay çocuk gibi seviniyom:)
neyse gidip yatam çok geç olmuş:)
çikocum dostum aramaz oldumayran içtik ayrami düştük cok ayip sana
cicekcim mide bulantisi çok kötü elbet ama geçecek biliyin demi:) Allah sana saglikli hayirli evlat nasip etsin..
tatlicadim muckkk
selam mayıs anneleri, eskidik galiba hem buradan ikinci bebiş haberleri hem de arkadaşlarımın yeni doğan bebişleri derken artık bebişlerimiz bebeklikten çocukluğa terfi etti. öncelikle bebeğini kucağına alan talayı ve bebek bekleyen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum, hepinizi öpüyorum
iyi geceler:)
biraz hareketlenmis burasi ne güzel:)
ahh benim internetim olsaydi hiç boş birakmazdim burayi:)
yakinda bomba gibi dönecem
bu aralar araba kullanmayi ogreniyom..Eşim sürekli bana bagiriyodu ama bugun hiç hata yapmadim hiç bagirmadi sesi buzusecise:)
hatta ilk defa bir arabayi solladim eheueheu
çok heycanliydi:)) ay çocuk gibi seviniyom:)
neyse gidip yatam çok geç olmuş:)
çikocum dostum aramaz oldumayran içtik ayrami düştük cok ayip sana
cicekcim mide bulantisi çok kötü elbet ama geçecek biliyin demi:) Allah sana saglikli hayirli evlat nasip etsin..
tatlicadim muckkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?