Uzun bir aradan sonra merhaba güzel anneler,
Bu sefer arayı çok açtık.İş güç derken burayı ara ara okuyabildim yazmak kısmet olmadı.
Talay kavuşmuş kuzusuna,Allah uzun ömür versin.
Bizden haberlere gelince 1 ay önce odasını tamamen ayırdık yavrumun.Arada kaçamakları oluyordu yanımızda,ona son verdik.
Ctesi 2 yaş kontrolüne gittik 11.5 kilo olmuş,boyu da 88 cm.Bez konusunu konuştuk dr ile, o ben bezi çıkarıcam klozete oturucam deyinceye kadar hiçbir şey yapmayacaksınız dediBu seferlik sözünü dinlemeyeceğiz dr un :) ramazanda annemler yanımızda olacak o sorunu o zaman halledeceğiz.Yazık o kadar sık değiştirmemize rağmen pişik oluyor hala.Rahatlasın yavrum.
Son haber ben artık şubat 2015 annelerine transfer oluyorum.Burada çok güzel şeyler paylaşıldı her ne kadar çok içinde olamasam da fırsatım olduğunda ilgiyle takip ettim.Teşekkürler hepinize,Sevgilerimle
bgn azranın 2 yaşına bastığı gün.. sevgili kızımı kucağıma aldığım gün bana şok etkisi yaşatan bir olay oldu..
hamile olduğumu öğrendim
bir kaç gündür şüpheleniyordum ama dikkat ettiğimiz için zannetmiyordum..
2 yaş aşımızı olduktan sonra eczaneden test aldım ve sonuç pozitif..
beklemediğim ve planlı olmadığı için yaşadığım şokun etkisiyle yaklaşık bir saat deli gibi ağladım..
rabbim hakkımızda hayırlısını versin tabi..
mayıs annesi olmak çok güzeldi yine öyle olmasını isterdim ama Allah tamamına erdirirse 2015 ocak annesi olucam..
dualarınızı bekliorum canım arkadaşlarım
İyi akşamlar kızlar
Hamile haberleri gelmiş bambucanım ve defneank hayırlı olsun
Bambucan azra çok akıllı bi bıdık sen üstesinden gelirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inş melekleri
Tarık buğra çok hareketli olmasa bende hemen düşünürdüm ama şimdilik
Beybim bende çocuklar için çok üzgünüm ama ablam bu gün biraz daha yumuşadı inş herşey güzel olur iyiye gidercanım cerenin yüzü nasıl oldu güneşten etkilenmişti paylaştında kaçırdım mı acaba
Bende hediyeleri merak ediyodum kşmlere neler geldi diye buraya gelince şaşırdım kimseye gitmemişboşuna meraklanmışım
Turuncum;kayranın kilo almasına çok sevindim maşallah yakışıklıma ameliyat sonrasından bu yana 2 kg çok iyi..en güzelide rahat rahat nefes alması ve lokmalarını rahatça çiğnemesi
Hejarcım;ben gamzelimi konuşmayan bi bebiş olarak hatırlıyodum eğer doğru hatırlıyosam ve birden açıldıysa maşallah kuzuma
Yoksa karıştırdım mı
Tarık buğrayı son bi kaç gündür dışarı çıkarmıyorum canım pes ettim artık:)
Öncesinde parka sık götürüyodum ama yaşıtlarıylada pek oynamıyodu deli dana gibi koşturmayı teercih ediyodu hala aynı dışarı çıktığımızda el tutmaz ve yürümez.sürekli koşar bende arkasından
Vee doğum günü geçen tüm yavruların doğum günlerini kutluyorum ve öpüyorum
iyi geceler..
bambucan ve defneank tebrik ederim kizlar, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..
tatlicadim cerenin yüzündeki kizariklik icin doktora götürdük endiselenecek birsey yokmus birkaç güne geçer dedi ve geçti zaten..cerenin cildi atopik (kuru) olduğu için zaman zaman bu tarz alevlenmeler olmasi normalmis, büyüdükçe geçecek diyo doktor..zaten alerji olmasinada sebep bu..hassas bir yapisi var..
babasi tarafina çekmiş, ben daha sulamlemde böyle birsey görmedim. .
Bugün caglayla gezmeye gittik, neyseki beni fazla yormadi ama otobüse binmeyi pek sevmiyo, her durakta durdugunda inelim diye bagiriyo:) bide eskiden gittigim yerlerde asla uyumazdi ama artik uyuyo:) normalde ben hic ayagimda sallamadim ama misafirlikte salliyorum hemen uyuyo..bende 1-2 saat rahat dedikodu yapabiliyorum:)))
bugün gittigim arkadasimin kizi 2 buçuk yaşında ve çok yaramaz, Çağla yi korkutup durdu zilli:)
bu arada kimse bulusmaya gelmiyomu? çok ayip size:) burda olsa ben koşa koşa giderdim valla, hepinizin içi geçmiş kokoslar sizi:) gelmeyeni gelip evinde dovecem haberiniz olsun
merhabalar yine uzun bir ara oldu. topikte yeni hamilelerimiz olmuş hayırlı olsun. Kutlarım iki anne adayınıda. sevgili Talayın bebeğide hayırlı olsun güle güle büyütsün..
Mayıs ayı bitiyor 2 yaşına girmeyen çocuğumuz kalmamıştır herhalde hepsinin yeni yaşını kutluyorum. Biz daha iki yaş kontrolüne gitmedik 3 haziranda randevumuz kısmetse boyunu kilosunu gelişimini öğreneceğiz.
sevgili Hejar istanbuldaki arkadaşım aradı buğün hediyelerimizi almış çok teşekkürler canım. hala ne olduğunu bilmiyorum. foto çek gönder dedim ama ne zaman yapar bilmiyorum.
sevgili baby keşke istanbulda olsaydım koşa koşa gelirdim buluşmaya.hem sizleri görmek isterim hem de gezmeyi çok severim. seçtiğiniz kafede çok güzel güzel vakitler geçirirsiniz...
Huhuuuu kızlar nasılsınız?
merhabalar yine uzun bir ara oldu. topikte yeni hamilelerimiz olmuş hayırlı olsun. Kutlarım iki anne adayınıda. sevgili Talayın bebeğide hayırlı olsun güle güle büyütsün..
Mayıs ayı bitiyor 2 yaşına girmeyen çocuğumuz kalmamıştır herhalde hepsinin yeni yaşını kutluyorum. Biz daha iki yaş kontrolüne gitmedik 3 haziranda randevumuz kısmetse boyunu kilosunu gelişimini öğreneceğiz.
Günaydın kızlar...
defne_ank ve bambucan,hayırlı olsun bebişleriniz.Sağlıkla kucağınıza almanız dileği ile...
Ben de 2.ci bir bebek istiyorum ama şuan hazır değilim sanırım ..
Bu arada minyatürün bize gönderdiği hediyeleri paylaşmayı unutuyordum.Bugün paylaşayım.
Tekrar teşekür ederim arkadaşım
Eki Görüntüle 1133596
Umarım bizim hediyemizde yavrukedi'ye ulaşmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?