BEYKOZ canim cok gecmis olsun neyseki atlatmissiniz.Bebisinin kiz oldugunu yeni gordum ve cok sevindim. Saglikli dunyalar guzeli bir kizin olur ins.Bende kiz hissediyorum belkide çin takvim8nden etkileniyorumama oyle geciyor icimden...
canım bana cin takvimi erkek dedi
3 doktor yanlıs görmediyse kızım geliyorrrr inş
Rabbim herkezin kalbine göre versin basta saglıklı ve hayırlı evlat olurlar inş
seni bebiş napıo nekadarlık oldu canım
azraececim ben basladım yine yazıcam sonra nasıl gectigini 2 gece oldu bugun 3.gün ben diger bebiş dogmadan alıstırmak istiyorum enes bu sefer gayretli cok sükür gercekten zor sürec ve sabır isteyen
sen naptın bebiş yokmu
Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Ufaklıklara yatmadan önce en son ne zaman son öğünü yedirmiş oluyorsunuz ve son öğün ne oluyor?
Kayra genelde akşam öğünün 6 gibi yemiş oluyor.Saat 8de yatıyor ve yatmadan hemen önce muhallebi yiyip öyle yatıyor.
Artık bu muhallebi öğünün kaldırsam diye düşünüyorum ama bu seferde yatmadan önce onu tok tutacak bir şeylere ihtiyacı var mıdır diye düşünüyorum.
Yani bir bardak süt veya meyve yeterlimidir yatmadan öncesi için ?
Ufaklıklara yatmadan önce en son ne zaman son öğünü yedirmiş oluyorsunuz ve son öğün ne oluyor?
Kayra genelde akşam öğünün 6 gibi yemiş oluyor.Saat 8de yatıyor ve yatmadan hemen önce muhallebi yiyip öyle yatıyor.
Artık bu muhallebi öğünün kaldırsam diye düşünüyorum ama bu seferde yatmadan önce onu tok tutacak bir şeylere ihtiyacı var mıdır diye düşünüyorum.
Kızlar bebekleriniz sağlıklı olsunlarda kız veya erkek hiç önemli değil bunu neden söyledim biliyormusunuz yakınlarında çoçuğu sağlıklı olmayan olunca ister istemez aklınıza geliyor ve hep şükretme ihtiyaçı hîssediyoruz ondan.. I'nş bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız .
Canim bebis 8 +1 SAT a gore.Ama dk erken yumurtlama olmus dedi bu durumda kac haftalik oldugu degisiyormu bilmiyorum cunku o sirada acil dogum geldi soramadim. Bulanti disinda bir sıkıntım yok cok sukur.Bir hafta sonra 2 li tarama var gidecegim bakalim.
Cinsiyete gelince saglikli olsun gerisi bos tabi.Bizim butun aile ve ark.cevresinde çin takvimi tutunca ister istemez etkileniliyor :) 2 ay sonra anlariz bakalimÇok optum ucunuzude
Kızlar bebekleriniz sağlıklı olsunlarda kız veya erkek hiç önemli değil bunu neden söyledim biliyormusunuz yakınlarında çoçuğu sağlıklı olmayan olunca ister istemez aklınıza geliyor ve hep şükretme ihtiyaçı hîssediyoruz ondan.. I'nş bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız .
bizim oğlan akşam yemeğini biraz daha erken (ikindi gibi) yer, akşam bizimle beraber 6 da ise çoook az atıştırır. 1 bardak süt içip 20:30 da uyur. bu şekilde tok durduğunu düşünüyorum çünkü gece bazen 1 defa uyanır bazen hiç uyanmazKızlar bir şey sormak istiyorum.
Canim ben sonuna kadar katiliyorum ki dilimdeki tek dua saglikli eli ayagi tam hayirli bir evlat olsun.Sadece BEYKOZUMUN dedigi gibi ister istemez insan merak ediyor tahminde bulunuyor bazen ,kizi olan digerinide tatmak istiyor oglu olan ayni sekilde ama bunlar sadece hos sohbet.Rabbim hangisini hayirli bulduysa olsun sadece saglik diliyorum...
valla ben illa kızım oglum olsun demedim demem
sadece icinden geciyor insanın kızım var oglusuda tadıyım oglum var kızıda tadıyım diye
kendi adımada Rabbim basta saglık sonra hayırlı evlat nasip etsin bana ve herkeze inş amin
İyi akşamlar herkeseee
Nassınız kızlariyiyiz dediğinizi duydum çok şükür bizde iyiyiz:)
Ramazanda bol bol geziyoruz bu sebepten çok takıntılı olduğum tarık buğranın uyku saatleri değişti gece kuşu oldu bizimle beraber az önce zorla yatırdım.ama kuzucum çok mutlusabahlarıda geç uyanıyo ramazan sonrasında erken kaldırırım bi kaç gün alışır
Son zamanlarda tarık buğranın en büyük tutkusu 'su' hiç sıkılmadan uzun süre balkon yıkıyo tabi daha çok kendini yıkıyo:)
Dün mutfak tezgahına tırmanmış musluğu açmış lavabonun içinde ayakları şıp şıp oynuyo
Bi kaç saat öncesinde de dneme amaçlı sakladığım minik emziğini ağzını vermiştim acaba emicekmi diye görünce çok mutlu oldu ve emdi aylar geçmesine rağmen unutamadı emziği:) o emziğide tezgahın üzerine bırakmıştım ağzına minicik emziğini almış danam bi yandan ayaklarını şıplatıyo bi yandan emziği çıkarıp gülümsüyo yeniden ağzına alıyo
Bugünde ablama gittik çocuklarla kudurdu balkonda su savaşı yaptılar tarık buğra savaşta çocuklara su sıkmak yerine kendine sıktı
Hala çok hareketli ve kaşla göz arasında eline geçirdiği çoğu şeyi camdan yada balkondan aşağıya fırlatıyooyuncaklarla oynamıyo çok çabuk sıkılıyo,kitap okuyamıyorum dinlemiyo,parmak boya ve sulu boya azda olsa oyalıyo onun dışında eğitici hiç bi şey yapamıyoruz.koşmalı,hoplamalı,zıplamalı oyunlara bayılıyo.poposunun üzerinde hiç oturamıyo koşturmaca halinde devam ediyoruz
Bugün kuzucum ablamda çekmece karıştırırken saccade bulmuş ve sermiş namaz kılmaya başlamış bizede yeğenim geldi söyledi sessizce kenardan izledik çok güzel kıldı dudaklarıda hep kıpır kıpır kendince dua ediyo çok hoşuma gitti
Beykozcum;enese geçmiş olsunprenses için isim olarak aklıma Defne su geldi.defne ismini seviyorum ileride bir gün kızçem olursa defne duru istiyorum ismini:)
Turuncum;tarık buğraya yatmadan önce muzlu süt veriyorum..muhallebiyi bırakalı çok oldu hatırladığım kadarıyla kayra muz sevmiyodu içerisine muz yerine farklı meyveler koyabilirsin..öptüm boncuğumu
Çiçekcim;mide bulantılar varmış çok zordur ben çok çekmiştim inş uzun sürmez..sağlıkla gelsin inş küçük kuzucuk
2012 mayıs annesi olup yeniden hamile olanlar;siyahlale,beykoz,defneank,çiçek,pınarda yok mu arttıran
Mrb kızlar burda iftar Türkiye'ye göre daha geç oluyor yatmaya bir saat kala oruçumu açıyorum pöf bugün 9:25 te oruçumu açtım Rabbim kabul etsin inş hepimizin ..
Tarık Buğra da mahir gibi yaramazlıkta çok forumda bu çoçuklar da böyle oldu ne yapalım çekecez artık Allah sabır versin valla zor yahu .. Hele aç susuz uğraşmak daha da zor anacım ..
Talaycım bizim Mahir'de Halan kilo özürlüsü burda gitmeden önce 11.700 kg dı tr den döndükten sonra 11.100 kg oldu .. Off ne etcem bu çoçuğu anlamış değilim artık kafada yormuyorum aç olan yer dimi ..sağlıklı olsunlarda artık gerisi zamanla olur inş .
Mahir in saçlarını Türkiye'de kesecek babayiğit berber bulamadığımızdan biz burda kendiniz kestik bizim bile canımızı okudu off bir sn bile durmaz mı insan .. Şimdi 3 numara farklı büyüklükte şekillî kafası var oğlumun :)) ancak bu kadar oldu ne yapalım ..
ona hersey yakısır ama kesmeseydin önlerden aldırsaydınız keske cok yakısıyordu mahir pasaya
ama sen daha iyi bilirisin annecigi
bebegime emzik askısı yaptrırdım albüme yüklücem bakalım begencekmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?