- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
beni hiç aramamış tombalak ve hain oğlumakşama kadar oynayıp, akşam da fısır fısır uyumuş. bayram sabahı geldiğimizde çok sarıldı ama başka tepki de vermedi. yani normal hayatımıza hemen devam edebildik
bu arada döndüğümüzde annemlerin taşınmaya karar verdiğini öğrenip şok olduk
bize 3 vesaitlik yere sırf diğer oğulları istediği için taşınmak istediklerini öğrendiğimizdew 2. şoku yaşadık
asıl şoku ise dün yaşadık. ev tutmular ve haftaiçi temizlemeye karar vermişler. (acelelerini hala anlamadık) çocuğunuza bakamayacağız, alın anlamına gelen şeyler söylediler. biz de oğlumuzun eşyalarını aldık ve eve geldik.
şuan Orhan Cemal'e lab.da bakıyorum. bir yandan da deney yapıyorum. bir yandan da kreş arıyoruz
bize asıl koyan ise, babamın bizi düşürdükleir durumun farkında olup ağlayarak eşyaları vermesi ve annemin hala bizi ne kadar zor durumda ve ortada bıraktığını anlamaktan aciz rahat tavırlarısağolsunlar 1 yıl baktılar çocuğuma ama bu son 3-4 günde yaptıkları büütn o iyiliklerini silip süpürdü diyebilirim
![]()
Sizin için üzücü olmuş annenizin birden taşınma kararı fakat bunda da bir hayır vardır mutlaka yani Orhan Cemal için belki kreşe gitmesi daha çok yararlı olabilir .. Gelişimi hızlanır ve Bir çok çoçukla oynama fırsatı olur .
Anne ve baba bazen çok acımasız olabiliyorlar bunu nasıl yapıyorlar anlamış değilim , yorulmuş olabîlirler fakat size bunu önceden söylemeleri gerekirdi diye düşünüyorum ..