• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun benimde 8 haftada kalp durması vardı Nisan ayında sonlandı gebelik , o gebeliğim sağlıksızmış aşırı uyku yorgunluk halsizlik vardı kafamı kaldıramıyordum . Şimdi yine yorgunluğum var o kadar değil tabi ama yine de acaba aynı şeynolur mu diyorum
Hep olumlu düşünelim olumlu çağıralım inşallah 🤲🏽👏🏽

Kızlar makyaj malzemesi olarak güvenilir olan markalar, ürünler var mı? Bb krem, nemlendirici, kapatıcı vs. Nelere dikkat etmeliyiz? Araştırdım ama kafam çok karıştı. (Bulantımı unutmak için tüm gün Hunlara baktım🤦🏻‍♀️) Şampuan, duş jeli vs de mi değiştirmeliyiz? Bilgisi olanlar öneride bulunabilir mi?
Florursuz migrosta bol çeşidi olan diş macunu var, şampuan ivy Rocher yeşil kutulu olandan alıyorum, deterjan hala katkısız eti boron kullnyrm.

Hanımlar merhaba. Sizin hamileliğiniz daha taze olduğu için bilgileri unutmamışsınızdır o yüzden size sormak istedim. Adet gecikmemin 3. Günü hiç belirti olmadan 121 beta ile hamile olduğumu öğrendim. 5. Günü 370 e çıkmıştı. Haftaya Salı gel keseye bakalım dedi doktor. Bu arada öğrendikten sonra çok az belirtim oldu. 1. Belirti göğsüm dolgun ve dokununca ucu acıyordu. 2 belirti ise 3 gün kadar ara ara adet sancısı oldu ve geçti. Sadece şuan göğsümde dolgunluk var. Göğüs ucu acımda gitti. Daha önce 2 kaybım olduğu için korkuyorum. Salı günü kese için gideceğim. Ama belirtiler böyle kaybolup yeniden mi geliyor nasıl oluyor. Bugün 5+0.
Merhaba hayırlı olsun içini ferah tut benimde çok az belirtim var bir gün göğüs ağrımdan uyuyamıyorum ertesi gün öyle bişey yok gibi gibi hormonlarımız garip çalışıyor normal 💐

Selamlar arkadaşlar 2 boş kese gebelikten sonra ( 8. Ve 10. Haftalara kadar beklemstm) tekrar nasip oldu hamilelik. Amh 1di.
Yarın nasip olursa kalp atışını görmek için gidcgZ. eşimle heyecnmzi bastyrz şimdilik 2 kayıptan sonra üzüldük çok ama veren de Allah vermeyen de diyip sukrettik hep 👏🏽❤️

Hanımlar merhaba. Sizin hamileliğiniz daha taze olduğu için bilgileri unutmamışsınızdır o yüzden size sormak istedim. Adet gecikmemin 3. Günü hiç belirti olmadan 121 beta ile hamile olduğumu öğrendim. 5. Günü 370 e çıkmıştı. Haftaya Salı gel keseye bakalım dedi doktor. Bu arada öğrendikten sonra çok az belirtim oldu. 1. Belirti göğsüm dolgun ve dokununca ucu acıyordu. 2 belirti ise 3 gün kadar ara ara adet sancısı oldu ve geçti. Sadece şuan göğsümde dolgunluk var. Göğüs ucu acımda gitti. Daha önce 2 kaybım olduğu için korkuyorum. Salı günü kese için gideceğim. Ama belirtiler böyle kaybolup yeniden mi geliyor nasıl oluyor. Bugün 5+0.
Hiç korkmayın, ben de aynı şeyleri yaşadım. 5+1’de keseyi gördüm, her şey yolundaydı.

Ayy sağlıkla kucağınıza alın inşallahh😻Korkum geçti ya bende 7+1de tekrar gideceğim doktor o gün çağırdı o zaman bende kalp atışını falan duyarım gittiğimde inşallah 🥹Birde size kaç haftalık olduğunu doktor mu söylüyor ultrasonla uyumlu diye bana hiç bişey demedi doktor
Amin hepimiz inşallah 🤲🥰
Amin duyacaksın inşallah 🥰🤲
Doktor söyluyor soylemesede ultrason kagıdında yazıyor genelde

Ya kızlar bu diş macunu konusunda ben de çok ikilemdeyim. Florürlü kullanılması da öneriliyor çürük vs engellemek için çünkü hamilelikte dişle alakalı sorunlar görülebiliyor bunu engellemek adına florür önemli deniyor. Diğer yandan florürğ önermeyenler de var arada kaldım ben de. Makyaj malzemelerinde değişiklik yapmadım, cilt bakımına dair kremler caudalie kullanıyordum ona devam ediyorum. Roll on değiştirdim her şeyi 0 olana geçtim. Oje aseton konusu da biraz şüpheli kullanmamaya çalışıyorum ama nadir de olsa kullanıyorum. Duş jeli bioderma kullanıyordum ona devam ediyorum. Benim durum bu şekilde :)

Back
X