• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok normal canım 5+1 de gittim kese anca göründü küçüktü 4+5 uyumluydu 6+1 de tekrar gittim 1.30 olmuştu kese içi boş gibi demişti doktor yolk saç varla yok arası secilemiyordu vajinal de baktı aynıydı cok erken daha kese küçük dedi haftaya cagırdı 7+1 de gittiğimde hem bebeği hem kalp atısı gördüm cok şükür ogunde 6+6 ile uyumluydu bebiş ultrason görüntülerini ekliyorum fikir olsun için rahat etsin 🥰
İlk foto 7+1 de diğer 2 foto 6+1 den karından ve vajinalden
Ayy sağlıkla kucağınıza alın inşallahh😻Korkum geçti ya bende 7+1de tekrar gideceğim doktor o gün çağırdı o zaman bende kalp atışını falan duyarım gittiğimde inşallah 🥹Birde size kaç haftalık olduğunu doktor mu söylüyor ultrasonla uyumlu diye bana hiç bişey demedi doktor

8+2. Artık öğünler arasi yediklerini hep çıkarıyorum. Muz, kuru kayısı hatta su. Midede kalmıyor.
Hamilelikte hiç bulantı cekmemislerin bana akıl vermesine sinir oluyorum. Dışarı çıkıp biraz kendimi oyalasam iyi gelirmiş. Sanki psikolojik bir şey bu. Ayağa kalkıp zor banyo yapıyorum.
Ay benim mesaj tam sizinkinin üstüne gelmiş ama ben mesajı gönderirken sizinki görünmüyordu, yanlış anlamayın beni lütfen. İnşallah en kısa zamanda bulantılarınız biter ve çok güzel bir hamilelik geçirirsiniz 🌸

8+2. Artık öğünler arasi yediklerini hep çıkarıyorum. Muz, kuru kayısı hatta su. Midede kalmıyor.
Hamilelikte hiç bulantı cekmemislerin bana akıl vermesine sinir oluyorum. Dışarı çıkıp biraz kendimi oyalasam iyi gelirmiş. Sanki psikolojik bir şey bu. Ayağa kalkıp zor banyo yapıyorum.
9+5 im aynı durumdayım ilaç falan işe yaramıyor banyo yapmak bile lüks oldu çok iyi anlıyorum bana da diyorlar kussan da ye midende on dk dursa kârdır :) yani kusacağımı bile bile zorlamak çok kolay geliyor anlamıyorum insanları. ağzımdan burnumdan kusuyorum afedersin genzim yemek borum saatlerce yanıyor ye kusarsın bişey olmaz demek kolay

Aynı durumdayız. Günlerimiz de aynı. Yaşam savaşı veriyoruz resmen, asla anlamıyorlar. Soran teyzeler oluyor eheheh hamilelikte olur öyle şeyler, hepimiz yaşadık diyip geçiyorlar. Hepsine sinir oluyorum 😀 aynı şekilde 4 gün sonra duş alabildim, temel yaşam becerilerim bile kalmadı. Ben dün dışarı çıktım, orda da kustum. İnsan evinde daha güvende hissediyor bu durumdayken. Bu hafta da işe gitmeyi deneyeceğim. Yine kötü olursam heyet raporu istemeyi düşünüyorum. Bugün kahvaltıdan sonra kusmamıştım. Akşam yemeği hafif yememe rağmen yine beni mahvetti ve kustum. Bazen her öğünde kusuyorum.

Kızlar benim 6. Hafta sabahtan beri kocamla birbirimize girdik ağlayıp durdum ittim kapıları falan gerginliğimi tutamıyorum kafayı yiyeceğim resmen şiddet eğilimi çıkıyor içimden ağlamamı durduramıyorum ne yapacağım

Kan uyuşmazlığı var mı sizde? Benim 5.haftadan beri devamlı lekelenmem vardı ve doktorum normal olduğunu söyleyip hiçbir ilaç vermedi. 9 un içindeyim geçen gün doktora hoşuma gitmediğini söyledim bizde uyuşmazlık var indirekt coombs testi negatif ama yine de uyuşmazlık iğnesi yaptırdık lekelenme bitti gibi oldu inşallah şükür.
Bilyorum ki doktorum öyle bir şey söylemedi. Normal olabilir dedi progesteron ilaç verdi. Bir sonraki gidişimde soracağım

Evet kızlar ya evdeyiz stres yapıyoruz sürekli düşünüyoruz aslında bizi oyalıyacak motive şeyler yapmalıyız yaa fikrimolan varmı enazından arılarımızı miğde bulantılarımızı bian olsun unuturuz🥹🥹🥹

Çatlak kremi olarak ne aldınız acaba?
Bioderma 2n1 yağ, ıncıa doğal çatlak kremi, bioderma atoderm vücut nemlendiricisi, caudalie vinosculpt nemlendirici, lierac çatlak önleyici krem.Hepsini her gün kullanılmaz zaten çok uzun süre gider diye düşünüyorum.Hepsi hamileliğe uygun ve en çok kullanılan içerikleri doğal olanlar.Sadece göbek değil göğüsler de büyüdüğü için kuru olursa çatlayabiliyor

Hanımlar merhaba. Sizin hamileliğiniz daha taze olduğu için bilgileri unutmamışsınızdır o yüzden size sormak istedim. Adet gecikmemin 3. Günü hiç belirti olmadan 121 beta ile hamile olduğumu öğrendim. 5. Günü 370 e çıkmıştı. Haftaya Salı gel keseye bakalım dedi doktor. Bu arada öğrendikten sonra çok az belirtim oldu. 1. Belirti göğsüm dolgun ve dokununca ucu acıyordu. 2 belirti ise 3 gün kadar ara ara adet sancısı oldu ve geçti. Sadece şuan göğsümde dolgunluk var. Göğüs ucu acımda gitti. Daha önce 2 kaybım olduğu için korkuyorum. Salı günü kese için gideceğim. Ama belirtiler böyle kaybolup yeniden mi geliyor nasıl oluyor. Bugün 5+0.

Bioderma 2n1 yağ, ıncıa doğal çatlak kremi, bioderma atoderm vücut nemlendiricisi, caudalie vinosculpt nemlendirici, lierac çatlak önleyici krem.Hepsini her gün kullanılmaz zaten çok uzun süre gider diye düşünüyorum.Hepsi hamileliğe uygun ve en çok kullanılan içerikleri doğal olanlar.Sadece göbek değil göğüsler de büyüdüğü için kuru olursa çatlayabiliyor
Çok teşekkür ederim 🌸

Kızlar makyaj malzemesi olarak güvenilir olan markalar, ürünler var mı? Bb krem, nemlendirici, kapatıcı vs. Nelere dikkat etmeliyiz? Araştırdım ama kafam çok karıştı. (Bulantımı unutmak için tüm gün Hunlara baktım🤦🏻‍♀️) Şampuan, duş jeli vs de mi değiştirmeliyiz? Bilgisi olanlar öneride bulunabilir mi?

Back
X