2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam biricik mayıs anneleriiii 1 gün girmedim kimler kimler gelmiş hoşgeldiniz :16:

Benimde mide bulantılarım artık sanırım ciddi şekilde başladı sabah buzdolabının kapısını açmamla öğürmeye başlamam bir oldu herşeyden iğreniyorum özellikle mutfaktan fena bişi bu yaa ama yine de bebişimin sağlıklı olduğunun göstergesiymiş:64::64: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2011 mayıs annesiyim kızlar.

hepinizi tebrik ediyorum. geçen sene bu zamanlar kalp atışları için pır pır ediyordu yüreğimiz. allah hepinize nasip etsin bu duyguyu. zaman inannın çoooooooooook çabuk geçiyor. bebeğim 5. ayına girdi bile inanamıyorum. bunun için o güzel kalbinizi hiçbirşey için karartmayın. bizim topiğimizde aminosentez olan bebekler oldu ve hepsi sapasağlam çıktılar. çok şükür sağlık sorunu olan bebeğimiz yok. inşallah sizinde öyle olur. doktorların evhamlarına kulak asmayın bazen:71: bu güzel yolculuğun keyfini çıkarın:49:

canım çok güzel şeyler yazmışın...Sen de bebeğini güle güle büyüt inşaallah.

hepinize günaydınlar hamişler bebişlerrrrrrrr
Günaydın ceren...

günaydın diyecektim öğlen olmuş doktordan geldim az önce yine karından baktı ve keseyi gördük haftaya gel bebe k varmı bakalım dedi şimdilik sevinemiyorum ama şükürler olsun bekleyip göreceğiz insan tedirgin oluyor nedense inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirim buraya bebeği görebiliriz umarım bakalım hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım bebeğin hayırlı olsun.
Seninle sat tarihlerimiz herhalde aynı.Benim sat 2 ağustos idi.
Ben de cuma günü gideceğim kalp atışları için.Bakalım ne olacak.

kızlar benim SAT 12Ağustostu. Şimdilik bişey olmadı. Ama birkaç gündür karnıma hafif ağrılar giriyor. Dua edin olmayımmm...:34: :14:

Rabbim gönlüne göre versin canım...İnşaallah bizlere güzel bir haber verirsin.

kızlar ben iki üç gündür çok kötüyüm hem başım çık ağrıyor hemde midem berbat
yemekhaneye gidemiyorum devamlı istifra edecekmişim gibi hissediyorum

Canım senin belirtilerin başlamış bile...Allah yardımcın olsun.Yanında limon kolonyası veya nane kokulu şeyler bulundursan?...Belki faydası olur.
Bende hala tiksinme,bulantı veya baş ağrısı falan yok.Sadece hafif kasık ve bel ağrısı var.Birde fena göğüs ağrısı var.

selam biricik mayıs anneleriiii 1 gün girmedim kimler kimler gelmiş hoşgeldiniz :16:

Benimde mide bulantılarım artık sanırım ciddi şekilde başladı sabah buzdolabının kapısını açmamla öğürmeye başlamam bir oldu herşeyden iğreniyorum özellikle mutfaktan fena bişi bu yaa ama yine de bebişimin sağlıklı olduğunun göstergesiymiş:64::64: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hoşbulduk canım...
Ben 5 +6 oldum bugün ama hala hiiiiç bulantım yok.Ben de bir sorunmu var acaba :44:

Ona bakarsan ben 6+6 yım bende de tık yok.:34: Perşembe kontrolüm var. Ben durmadan doktora gidiyorum:61:

ayy kızlar halinize şükredin ya aman olmasın ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum bulantım sabahtan akşama kadar sürüyo çok kötü oluyo hele sabahları boş boş öğürmek işkence resmen umarım en kısa zamanda geçer.....bu arada bende 5+3 üm....:49::49:

ayy kızlar halinize şükredin ya aman olmasın ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum bulantım sabahtan akşama kadar sürüyo çok kötü oluyo hele sabahları boş boş öğürmek işkence resmen umarım en kısa zamanda geçer.....bu arada bende 5+3 üm....:49::49:

Allah yardımcın olsun canım.
Ne bileyim hani sağlıklı hamileliği bulantı ile eşleştirirler ya devamlı.Ona istinaden söyledim.
Yoksa tabiki bulantının ne kadar zor bişey olduğunu tahmin edebiliyorum.

merhabalar topiğiniz hayırlı olsun ben 2011 mayıs annesıyım bu topığı gormek benı çok mutlu ettı
hepınızın bebeklerı sağlıkla dunayay gelsın ınşallah benım kızım 4 ay oldu ne kadar çabuk geçtı zaman
en buyuk tavsıyem hamılelık çok guzel hepınız kıymetını bılin:))

Allah yardımcın olsun canım.
Ne bileyim hani sağlıklı hamileliği bulantı ile eşleştirirler ya devamlı.Ona istinaden söyledim.
Yoksa tabiki bulantının ne kadar zor bişey olduğunu tahmin edebiliyorum.

valla o konuda bi bilgim yok ama en başından beri normal oldunu sanmıyorum ya gerçi ben üst komşumu gördükten sonra halime şükrettim allah kimseye öle bi hamilellik yaşatmasın kadın yazık ölü gibi geziyo ya çok kötü başını kaldıramıyo hiçbişey yemiyo neyse geçicek bunlarda bakalım....

merhabalar topiğiniz hayırlı olsun ben 2011 mayıs annesıyım bu topığı gormek benı çok mutlu ettı
hepınızın bebeklerı sağlıkla dunayay gelsın ınşallah benım kızım 4 ay oldu ne kadar çabuk geçtı zaman
en buyuk tavsıyem hamılelık çok guzel hepınız kıymetını bılin:))

allah daha uzun ömürler versin bebeişine canım hamileliğin tadını çıkartıcam ama şu bulantılar geçse çok güzel olucak....:49::1:

allah daha uzun ömürler versin bebeişine canım hamileliğin tadını çıkartıcam ama şu bulantılar geçse çok güzel olucak....:49::1:

cnm bende de bulantı yoktu ana bu sabah araba kullanırken ölmüş köpek gördüm bi yandan otobanda gidiyorum bi yandan öğürüyorum ilk kez oldu çok kötü bişey allah kolaylık versin valla

yarin ins bebisimizi gorecez:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ins bi sorun cikmaz.doktordan ciktiktan sonra tekrr size yazarim ayrintilari.herkese bol sans.duanizi eksik etmeyin kizlar:26::26:
birde bugun catlak kremi almayi planliyorum.aranizda baslayan var mi?varsa adini yazar misiniz?

Son düzenleme:
Acaba bebeğim şuan kendi cinsiyetini biliyor mu diye merak ediyorum :17: :9:

fatmacım hamilelikle ilgili bi kitap aldım yeni 4. hafta için şöyle bişey yazıyodu aklıma senin sorun geldi kitaptaki yazıyı aynen yazıyorum.

kişisel kod: çocuğunuzun kız mı erkek mi olacağı, dilinin ağzında çevrilip çevrilmeyeceği, göz ve saç rengi, saçlarının kıvırcıklığı yada düzlüğü döllenmeden kısa bir süre sonra kesinleşir. Yüzünün çizgileri, endamı, mizacı ve değişik yetenekleri çoktan, anne olacağınızı öğrenmeden önce tanımlanmıştır.

yazıyı okuyunca düşündüm biz öyle mi olsun böyle mi olsun die konuşurken çoktaaan belliymiş zaten bebeğimizin kime benzeyeceği kız mı erkek mi olcağı boşa konuşuyomuşuz:)

yarin ins bebisimizi gorecez:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ins bi sorun cikmaz.doktordan ciktiktan sonra tekrr size yazarim ayrintilari.herkese bol sans.duanizi eksik etmeyin kizlar:26::26:
birde bugun catlak kremi almayi planliyorum.aranizda baslayan var mi?varsa adini yazar misiniz?

yeni doğum yapan bir arkadaşım lierac kullandı hiç çatlamadı
ama şimdiden başlamak lazım
benim ilk hamileliğimde çatlaklarım oldu
en azından yeniler oluşmasın diye aldım bende başlıcam kullanmaya hemen

Canım neden durmadan doktora gidiyorsun ?
Bebeğini merak ettiğin için mi yoksa doktor mu çağırıyor ?
Bir sorun yoktur inşaallah.

Bir kere test pozitif çıktı diye gittim. Kese oluşmuş yerini bulmuş dediler.
Bi kere uzun yola gitmiştim problem olmuş mu diye baktılar sorun yok dediler.Ultrasonda bebeğimin bana göz kırptığını gördüm :) (yani kalp atışını)
Bi kere hafif lekelenmem olmuştu onun için gittim.Doktor rapor yazdı yatmalısın dedi.
Yatmalısın diyen doktor beni tatmin etmediği için bir başkasına daha gittim. O da önemli bişey yok ama dikkatli ol, 10 gün sonra kontrole gel dedi.
Perşembe kontrol zamanı :34:

Back
X