2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim yaa keçi sutu Ankara'da ki büyük marketlerde var aoç nin ama ben iki kez denedim ilki cok eksi oldu:50:galiba biraz sicak caldim dedim:(ikincisi ne seker kat sutu ısıtırken dendi oda cok özür dilerim ama kusmuk gibi oldu:43:acaba keçi sütunu inek sütünden imal edilmiş yogutla mayaladigim içinmi oldu:44:valla anlamadım haa birde kücük kavanozlara koydum hava almadı ondan mı?valla yardım ederseniz sevinirim KIZLAR yaaa:36:

tatlım kaç saat beklettin?
çok kaynar yapmış olabilirsin serçe parmağımı sokup 7ye kadar sayabiliyorsam mayalıyorum ben
öğleden sonra mayalayıp akşama kadar bekltiyorum sonra bozmadan sabaha kadar dolapta
kalıp gibi oluyor

nasıl yıkanıyorsunuz oyle ya hayal bile edemedim valla helal olsun =)
bizde genelde ben girer otururum ömeri kucağıma yatırırım eşim de yıkar önce ön sonra arkasını
sonr ada ömeri alıp çıkar giydirir ben o sırada duşumu alırım hem sütüm gelir çıkınca da emzirip uyuturum

Hayatim bu yıkanma seklini dizlerim yüzünden birde aksam babamizin gelmesini beklemek yoruyordu bizi bende böyle alıştım haaa birde esim cok yavaş giydiriyor kücük hanım bunalıyor:1: o yüzden banyoya girmeden 5 dk önce suyu acıyorum banyo ısınsın diye sora kızı yıkıyorum bir iki kez yapsan kolaylığına alisirsin hic bir yerinden tutmana gerek yok yüzü sana dönük sekilde sarılıp apis arasından tutarsan kolay olur:46: OKİŞ suyu cok seviyor o yüzden sorun yasamadım hic valla ilk baslarda elimden kayıp düşecek diye cok korkuyordum ama alıştıkca cesaret geliyor:52:

merhaba anneler öncelikle düşen bebegimi sormuşsunuz teşekkürler 2 gün takip ettim çok şükür bişi olmadı gayet iyi.herkes kv bahsetmiş şanslı olduğumu düşündüm sizleri okuyunca benim kv yakın oturuyoruz ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç yemek yapmadım ya yapar getirir yada orda yeriz yeni yeni başladım yapmaya bebeğimi hiç uyutmaz yedirdiğime içirdiğime karışmaz sever sadece ihtiyaçlarını karşılarlar evime gelincede yapılacak iş varsa bakar yapar gider öyle yani bu arada bursadan bahsedildikçe kıskanıyorum bir bursalı olarak orda yaşayanları malesef evlenince bursaya veda ettim:3

canım bebeğin düşmüş.gözden kaçırdım sanırım.şükür birşeyi yokmuş.çok geçmiş olsun.bir daha olmasın inş.

tatlım kaç saat beklettin?
çok kaynar yapmış olabilirsin serçe parmağımı sokup 7ye kadar sayabiliyorsam mayalıyorum ben
öğleden sonra mayalayıp akşama kadar bekltiyorum sonra bozmadan sabaha kadar dolapta
kalıp gibi oluyor

Kalip gibi oluyor olmasına da tadında is yok aksam 10 gibi mayalayip sabah 9 da buzdolabına koymuştum ayyyy cok eksiydi yaa birde ben keçi sütünden nefret ederim yogurttanda tiksinmeyim istiyorum ama tadına bakmak zorunda kalıyorum asit gibiydi valla yaaaaa.
kp kısın elma dagdan bana süt getirmiş 5lt yogurt çaldım sutlac yaptım bitmişti adam cagiz bu kiz sevdi diye ertesi hafta 10 Lt getirmiş anacim her haftada sutlac yenmez yaaa:37: neticede tiksindim zaten kaynarken tiksinmistim:19: neyse dogum yaptım ögure ögure süt içiyordum kabus gibiydi birde yoğurttan tiksinmeyeyim ama kedişiminde yemesini istiyorum neyse bakalım bu hafta bir daha deneyim:kkk:

kızlar şuan midem bulanıyor ve dişim çok ağrıyor.diş ağrısı mide bulantısı yapar mı ki:30::30::30::30::30:?hiç duymadım ama...

Hayatim dış ağrısı mide bulantisi yapmaz ama apse varsa ve genzine akıyorsa yapabilir bence bir dişçiye git bebek emdikce dış sorunları artıyor maalesef:50:

merhaba anneler öncelikle düşen bebegimi sormuşsunuz teşekkürler 2 gün takip ettim çok şükür bişi olmadı gayet iyi.herkes kv bahsetmiş şanslı olduğumu düşündüm sizleri okuyunca benim kv yakın oturuyoruz ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç yemek yapmadım ya yapar getirir yada orda yeriz yeni yeni başladım yapmaya bebeğimi hiç uyutmaz yedirdiğime içirdiğime karışmaz sever sadece ihtiyaçlarını karşılarlar evime gelincede yapılacak iş varsa bakar yapar gider öyle yani bu arada bursadan bahsedildikçe kıskanıyorum bir bursalı olarak orda yaşayanları malesef evlenince bursaya veda ettim:3

bebeğinin iyi olmasına çok sevindim!! Allah tekrar göstermesin! aminn!
BURSA BİR BAŞKA CANIM YA... DENİZİ DAĞI GÖLÜ OVASI YAYLASI herşeyi var memleketimi çok seviyorum!
ailen burdaysa geldiğinde çıkarırsın tadını

UNNADO'da AZİZBEBE kampanyası varmış ben Aziz'in ürünlerini seviyorum tam benlik sade ve rahat oluyor haber vereyim dedim
Ömer'i uyuttum sanal alışverişe başladım =)

nasıl yıkanıyorsunuz oyle ya hayal bile edemedim valla helal olsun =)
bizde genelde ben girer otururum ömeri kucağıma yatırırım eşim de yıkar önce ön sonra arkasını
sonr ada ömeri alıp çıkar giydirir ben o sırada duşumu alırım hem sütüm gelir çıkınca da emzirip uyuturum

imrendim zeynep sana eşinin bebeği giydirmesi bebeğinin emmesi emince uyuması bende hiçbiri yok oğlum 1,5 aydır uyanıkken meme emmiyor eşimse daha bir çorap giydirmişliği yoktur sadece sever o kadar :2:

bebeğinin iyi olmasına çok sevindim!! Allah tekrar göstermesin! aminn!
BURSA BİR BAŞKA CANIM YA... DENİZİ DAĞI GÖLÜ OVASI YAYLASI herşeyi var memleketimi çok seviyorum!
ailen burdaysa geldiğinde çıkarırsın tadını

UNNADO'da AZİZBEBE kampanyası varmış ben Aziz'in ürünlerini seviyorum tam benlik sade ve rahat oluyor haber vereyim dedim
Ömer'i uyuttum sanal alışverişe başladım =)

bursa bir başkadır evet ailem bursada ama sık sık gelemiyorum malesef eşim yalnız göndermiyor bide bebek oldu gelemez oldum ama bursa gibi değil hiçbir yer...
ben elleyip dokunarak alışveriş yapmayı seviyorum :) sana kolay gelsin

geçti bugün cnmmm
artık emiyor
en son dün sütümü kaşığa sıktım tadına baktımm miss gibiii
sonra hafif uykuluyken verdim heppp
walla allah affetsin gündüz uykusunu uyurkende verdim patlıcaktı göğüslerimmm
bugün düzeldi sanrm şu saate kadar itiraz etmedi gerçi yeni kalktık sayılırrr:):):)

oh maşşallah sen başarmışsın darısı başıma az önce bir 10 dk ağlama krizi geçirdi öle uyuttum bi yudum bile içmedi :43::43::43::43:

yakında keçileri kaçırabilirim sankı zehir var öle direniyorki memeyi görünceboynunu geri kırıyor allah sabır versin ben ve ben gibilere :ssz:

imrendim zeynep sana eşinin bebeği giydirmesi bebeğinin emmesi emince uyuması bende hiçbiri yok oğlum 1,5 aydır uyanıkken meme emmiyor eşimse daha bir çorap giydirmişliği yoktur sadece sever o kadar :2:

neden yardımcı olmuyor canım? yoğun mu çalışıyor yoksa ilgisizlikten mi?
eşim ömerle ilgilenmeyi seviyor arasıra kaba tabirle biraz gaz vermek de iyi oluyor

aa babası gözünü gözlüyor resmen seni özlemiş
sen giydirince hiç ağlamıyor
nasıl çıkarıyorsun gazını ya ben saatlerce uğraşıyorum
istersen bu akşam sen uyut baksana seni gördükçe çırpınıyor
:1:

eşim dediğim gibi yardımcı olur ama gaz verdikçe daha bir ilgili oldu o ilgili oldukça da ömer daha uyumlu oldu
bir kitapta okumuştum bir çocuğun beslenme yıkanma gibi temel ihtiyaçlarının hemen ardından en önemli ihtiyacı anne ve ababsını bir arada görmektir diyordu
bunu eşime de okuttum birkaç örnek de yazıyordu etkisi oldu sanırım

Tuana yi yikadim,yağladim,masaj yaptim,emzirdim,giydirdim şimdide ayaklarimda salliyorum uyudu bile :)

dün salonumun camini sildim yarin da digerlerini silce bugün eşim izinli disari cikti ama bugün silemem...

nihayet evimi temizlemeye basladim halilar gönderilecek kanepeler silenecek.. Allah bana güc versin :)

Tuana yi yikadim,yağladim,masaj yaptim,emzirdim,giydirdim şimdide ayaklarimda salliyorum uyudu bile :)

dün salonumun camini sildim yarin da digerlerini silce bugün eşim izinli disari cikti ama bugün silemem...

nihayet evimi temizlemeye basladim halilar gönderilecek kanepeler silenecek.. Allah bana güc versin :)

Kolay gelsin cnm ben de dolaplari duzenledim birsuru gereksiz seyi ayirdim mutfagimi sildim toparladim yarin te?izlikci gelecek tek basima halledemiyorum ev buyuk ben de galiba tembellestim cuma gunu de halilari yollayacagim sonra 2haftada 1duzenli olarak alacagim kadini malum ilerleeye basladi bugun koltugun altina elini sokmus ne ariyorsa

Sagol zeynepcim.valla ben evkücük oldugu halde zorlaniyorum senin ev büyükse temizlikci şart. Kücük evde cok cabuk karisiyo bi yeri cekip temizlik yapamiyorum tikis tıkış hersey..

kansizlikta var ben hep uytmak istiyorum elim kalkmiyo ise valla ama en sonunda yapmaya basladim.
sana da knlay gelsin canim.
ömer tuanadan 1 hafta büyük galiba tuana da herseyi cekip aliyo bi gidip bakiyorum buldugunu kafasina gecirmis :)) bogacak kendini ya cadi

Hayatim dış ağrısı mide bulantisi yapmaz ama apse varsa ve genzine akıyorsa yapabilir bence bir dişçiye git bebek emdikce dış sorunları artıyor maalesef:50:

ah ah gitmediğim yer kalmadı.şuanlık özele de gidemiyorum.başkent üniversitesi yarı ücretli ona bile ağustos sonunda randevu aldım taaa kasım 1'de başlayacak.ben napacam bilmiyorum 2 dolgu,1 kanal,diş taşı temizlenmesi,yarı gömülü yirmilik diş.of of of.sorun çok yani.herşey hamilelikte başladı.ben diş ağrısı nedir bilmezdim yaw:43::43::43:

aa babası gözünü gözlüyor resmen seni özlemiş
sen giydirince hiç ağlamıyor
nasıl çıkarıyorsun gazını ya ben saatlerce uğraşıyorum
istersen bu akşam sen uyut baksana seni gördükçe çırpınıyor
:1:

Bak işte buna katılıyorum.Gazı verdikçe daha çok yardımcı oluyorlar :60:

Dün Kayranın rotarix 2.doz aşısı yapıldı.Boyu 68 kilosu 7200 olmuş.Ek gıda sayesinde 600 gr almışız.Tabi her zaman ki gittiğimiz doktora gitme imkanı şimdilik olmadığı için tartıda ufak tefek eksiklik veya fazlalık olabilir.Yinede 600 gr bizim için çok güzel bir rakam.
En kısa zamanda beslenme düzenimizi yazmaya devam edeceğim.Biz artık baya arttırdık ek besinimizi ve çok da güzel gidiyor şimdilik herşey.
Gelişim olarak oyuncaklar umurumuzda değil,sadece ayaklarla ilgilenip çorap çıkarıyoruz.Yüz üstü fok balığı gibi sürünmeye bayılıyoruz.
Artık her gördüğü şeye atılıp çekiyor.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Back
X