2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Senin ismin nereye kaybolmuş şekerim yaa:26::1:
O anda sen ziyaretçi konumuna geçmişsin
Ziyaretçilerede sordum canım görmedin mi aşk olsunn:28:
Babycerencim öcce nin devamını yazarmısın:1:

yazıyorum cigerim:))bizimki birz farklı olur..kabak falan koymayız biz...
bak hoşuna giderse yap..ama ben bayılıyorumm..canım çekti..yarın yapacamm..
maydonoz,taze nane,taze sogan,sarımsak bunları ya tahtada kıy yada robotta çek
sonra üstüne 3-4 yumurta kır,bir kaşık un ekle,tuz karabiber,kimyon ve tozbiberde ekle
karıştır ve zeytinyagında kızart..oh misss
ayçiçek yagında kızartanda var ama ben sevmiyorum öyle..
zeytinyagı kızarınca biraz duman çıkartıyo evi havalandır:1:
bendeki hakiki zeytinyagı,kaynanamlar yapıyo

Tatlıcadi malesef daha önce hiç mücver yapmadım:(( hatta 2-3 dakikadır mücver yazmaya çalışıp çalışıp mücevher yazıyorum iyi mi?:)))silip silip durdum. O kadar yani
Meleğim bence de bilmiyorum deme maşallahın var. Poğaçalarını da yemek isterdim bu arada. Son günlerde nasıl canım istiyor ama üşeniyorum.
Ben açıkçası güzel ve özene özene yemek yapmaya Bade doğduktan sonra başladım. Hem de kısıtlı zamanlarda o uyurken filan. Diyorum ki bunca yıl niye yapmamışım acaba!!! Bomboştum yapsana işte. Bütün zamanlar senin! Üşengeçlik işte....

$601481_10151320160634102_1018227826_n[1].webp
çok yorgunum ben kaçar:))
iyi geceler arkideşlerim..:54::54:

Tatlıcadi malesef daha önce hiç mücver yapmadım:(( hatta 2-3 dakikadır mücver yazmaya çalışıp çalışıp mücevher yazıyorum iyi mi?:)))silip silip durdum. O kadar yani
Meleğim bence de bilmiyorum deme maşallahın var. Poğaçalarını da yemek isterdim bu arada. Son günlerde nasıl canım istiyor ama üşeniyorum.
Ben açıkçası güzel ve özene özene yemek yapmaya Bade doğduktan sonra başladım. Hem de kısıtlı zamanlarda o uyurken filan. Diyorum ki bunca yıl niye yapmamışım acaba!!! Bomboştum yapsana işte. Bütün zamanlar senin! Üşengeçlik işte....

Evt haklisin ama bende oglandan once bos degildim ki, deli dana gibi calisip para kazaniyordum sonrada onlari bir guzel yiyordum :)) o zamanlar cocuklu arkadaslarimda yoktu simdi cevrem degisti hemen hemen hepsi evli barkli..gittiginde onune pastasi coregi konuluyor ve sende onlar geldiginde mucburen birseyler koyma zorunlugu hissettigin icin is basa dusuyor ve ogreniyorsun..neyse gec oldu guc olmadi diyelim ve keyfini surelim :34:

Cnm bulamadim tarifi suan ama bulur bulmaz yazicam sana...bu ne zaman olur bilemem ama aklisdasin :))
Tek hatirladigim pus noktasi olarak..kabaklari rendeledikten sonra suyunu iyice sikiyorsun, icine yumurta un ve baharat koyup kizgin yaga koyup kizartiyorsun..ben bu tariften once cok denemem oldu ama hepsi kotu oldu yani kivamini tutturamadim ama bu tarifle turnayi gozunden vurmustum eheuheuheu
Bende yapmayali cok uzun oldu en son hamileyken yapmistim galiba:6:

yazıyorum cigerim:))bizimki birz farklı olur..kabak falan koymayız biz...
bak hoşuna giderse yap..ama ben bayılıyorumm..canım çekti..yarın yapacamm..
maydonoz,taze nane,taze sogan,sarımsak bunları ya tahtada kıy yada robotta çek
sonra üstüne 3-4 yumurta kır,bir kaşık un ekle,tuz karabiber,kimyon ve tozbiberde ekle
karıştır ve zeytinyagında kızart..oh misss
ayçiçek yagında kızartanda var ama ben sevmiyorum öyle..
zeytinyagı kızarınca biraz duman çıkartıyo evi havalandır:1:
bendeki hakiki zeytinyagı,kaynanamlar yapıyo

Çok sağol böbreğim:1:
Gayet lezzetli bi şeye benziyo bu öcce yarın yapsam taze nanem yok yerine dere otu koyarım ben euheuhe
3-4 yumurtaya bir kaşık un az olmazmı ki:44:
Sıvı bi karışım mı oluyo ki
Neyse canım ben bunada bi bakim bi gün kabaklısını bi günde kabaksızını yeriz:56::1:

Sağol canım parmaklarını yormuşsun benim için:16:
Bende ilk yazdığımda mücevher yazdım:52:

Eki Görüntüle 629041
çok yorgunum ben kaçar:))
iyi geceler arkideşlerim..:54::54:

İyi geceler şekerimm
Bende gidip yatim inş kuzum çok uyanmaz:18:

Hepinizi öptüm iyi gecelerr
Euheuheuhe aklıma şu çağlada sana tükürüyo ,dankey kızı dankey ,dilin nasıl açıldı amaaa geldiii
Gülme krizine girdim:52::52:

Eee bende yatiyim bari baksana kacan kacana ayol..sizlerede iyi geceler canlarim.. bende cok opuyorum allah rahatlik versin..araliksiZ uyku dilerim her birinize..

Meleğim ben çalışıyordum doğumdan önce. Ama anladım ki hiçbir iş annelik mesaisinden daha yorucu değil. Deli gibi çalışsan da yine de boş vaktin var. Valla benim şu anda hiç boş vaktim yok.:(( eminim sizlerin de. O yüzden o zamanlarda iş yorgunluğundan ölsem de yemek yapabilirdim. Ama çok yapmadım. Şimdi anlıyorum o zamanlar ne kadar boş olduğumu.
Neyse herkes yatmış ben burda kendi kendime konuşuyorum. Hadi git yat somebody!!!

Bugün ve bundan sonraki tüm sabahlar için toptan GÜNAYDIIIIIIIIIINNN:3::3::3::3::3::3::3:
Kızlar yarın çalışmaya başlayacağım için artık sabah kuşu olarak aranıza katılamayacam:14: o yüzden günaydınımı toptan söyleyeyim dedim.
Çok karmaşık duygular içerisindeyim:43::26::18::14:. Şu ilk günü bi atlatsam sanırım her şey daha kolay olacak. Neyse ki annem geldi de içim çok daha rahat.
Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum. :16::16::16::16::16::54:
Bir de çok fazla kaynatmayın canım çıkıyo okuyacam diye:20::20::20::20:

tatlıcadı canım tavuk çorbası yaptım demişsin,organik tavuk mu kullanıyosun canım
marketlerdeki tavukları ben alıp pişirmiyorum haliyle kızıma da daha tavuk yediremedim:19:
bu organik diye satılan tavuklar gerçekten organik mi,:51:
alan arkadaşlar nerden alıyolar acaba bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
hayırlı akşamlar:3:
Canım ben burada bi mandıra var oradan alıyorum ve gerçekten markette satılan tavuklardan çok farklı geç pişiyo ve daha sert oluyo.
Büyük marketlerde organik tavuk var diye biliyorum bi migros'a bak istersen
Kızlar şu bakıcıma dünden beridir ulaşamıyorum,pazartesi göreve başlayacağım kızda tık yok arıyorum tel.i kapalı.Yani insan meşgulse ve yahut başka bir sebebi varsa haber verir değil mi?Çok gerginim,şimdi o sorumsuzluk yapıp gelmezse ben ne yapcam bu saatten sonra?:26::26:
Zaten çalışmaya başlayacak olmak yeteri kadar üzücü iken bir de böyle bi durum yaşamak gerçekten çok sinir bozucu. Umarım bugün ulaşabilmişsindir.
günaydın kızlar...boğazım ağrıyor...emziren annelerin kullanabileceği bi ilaç var mı...oğluma geçirmeden ne yapsam ki...

Geçmiş olsun canım ben hastalanınca hiç ilaç kullanmadım o yüzden hiç bilmiyorum ; ama doğal yollarla iyileşmeyi dene istersen
Tarçın, karanfil, elma kabuğunu kaynat daha sonra içine ıhlamur kat, 10-15 dk dinlendir ve iç çok iyi geliyor.

ilkimcim sanada ve herkese günaydınlar. yarın için sana şimdiden Allah güç versin. bestecimle anneannesi çok güzel zaman geçirirler inşallah.

ya bizde katıldık bu üst diş faciasına. altta hiç farkedememiştim ama üstte resmen bembeyaz bir çizgi patladı patlıcak. ece dün resmen canıma okudu. nolur çıksın şu dişler bir an önce:((

ilkimcim sanada ve herkese günaydınlar. yarın için sana şimdiden Allah güç versin. bestecimle anneannesi çok güzel zaman geçirirler inşallah.

ya bizde katıldık bu üst diş faciasına. altta hiç farkedememiştim ama üstte resmen bembeyaz bir çizgi patladı patlıcak. ece dün resmen canıma okudu. nolur çıksın şu dişler bir an önce:((

Günaydın canım. Teşekkür ederim.
Ecoşum nasıl?

Günaydın canım. Teşekkür ederim.
Ecoşum nasıl?

ece tam bir terminatör oldu:)) sabahları erken kalkmaya başladı yine. bende alıyorum yastığımı battaniyemi yere oyuncaklarının yanına uzanıyorum. o oynuyor ben uyukluyorum tabi kafama yediğim oyuncağın haddi hesabı yok:)) 2 gündür herşeyi işaret parmağınla göstermeye bayılıyor. bir bir babaya yapıyor. anlıyacağın saadettin teksoy kıvamındayız:))

ece tam bir terminatör oldu:)) sabahları erken kalkmaya başladı yine. bende alıyorum yastığımı battaniyemi yere oyuncaklarının yanına uzanıyorum. o oynuyor ben uyukluyorum tabi kafama yediğim oyuncağın haddi hesabı yok:)) 2 gündür herşeyi işaret parmağınla göstermeye bayılıyor. bir bir babaya yapıyor. anlıyacağın saadettin teksoy kıvamındayız:))

Yerim ben o terminatörü. Büyüyünce daha da tatlı oluyo bu kuzuuklar. Benim için kokulu kokulu öp ecoşu annesi.:54:

verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.idrar yolu enfeksiyonu geçiren bebiş kimin avaba?

gunaydınlar nasılsınız..Haberı okudum sızınle paylaşayım dedım..

SAĞLIK ÖRGÜTÜ(WHO) AÇIKLA...DI

Dekstrometorfan içeren ilaçlar;

ACTIDEM (Şurup)
BENAFED (Şurup)
BENICAL (Şurup)
BENICAL COLD (Lak Tablet)
BRONKAR-A (Şurup)
DEFEKS (Şurup)
... DEKSAN (Şurup)
DORFAN (Şurup)
METORFAN (Draje)
RHINOTUSSAL Mikropellet Kapsül
RHINOTUSSAL Süspansiyon
TRİATÜS (Şurup)
TYLOL Cold (Şurup)
VICKS Medinait (Şurup)
VICKS Vapodry (Şurup)
WİNTUS (Draje)

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığı'ndan ilgili yerlere 'çok acele' koduyla gönderilen resmi yazıya göre; Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) resmi web sitesinde 'dekstrometorfan' içeren öksürük şuruplarının kullanımına bağlı olduğu düşünülen ölümlerle ve ciddi advers etkilerle sonuçlanan olaylar görüldü.
EVİNİZDE VARSA BUNLAR ÇÖPE ATIN DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ(WHO) AÇIKLADI

Back
X