bebeğim bu kapı açmayı öğrenmeleri kötü oldu yabebeğim bu kapı açmayı öğrenmeleri kötü oldu ya( ben sokak kapımı hiç kitlemem anahtarla lojmandayız diye. şimdi kitliyom. birde eşime dedim banyoya girdiğinde arkadan kapıyı kitle ece seni basmasın mazallah:)) taka tukacımı da öp ayrıca benim için:))
yakında Mira da bize tembihleyebilir yani o derece:))
Bu ne şekerim ya mütemadiyen kriz halindesinbende bu aralar tatlıya taktım canım çok istiyor.şöyleki geçen yalancı ekmek kadayıfı yaptım tek sıra etimek şekeri karamelize ettim şerbeti döktüm renk aynı ekmek kadayıfı rengi üzerine cremole muzlu ve kremşanti yi karıştırıp çırptım üzerine bol cevizz mımm nefis oldu k.valimdemler gelicekti o gün onlara yaptım beyendiler bizde yapıyoz vb söylendi ama tarifini ver nasıl yapprın demedi kaynana işte en son rengi nasıl böyle oldu dedi dedim şekeri erttim hııhh bende zaten yanık tadı aıldım dedi yok artık dedim ya yakmadım ertip karamelize ettim.denedinizmi bilmiyorum ama şu klasik etimek tatlısı ben hep onu yapardım ama şekeri suda ertiir üzzerine muhaalebi üzerini çiko.sos hem ağır olurdu hem uğraştırırıdı muh.pişir sos pişir bu pratik hafifi lezzetli misafir tatlısı .
2 ci yine tatlım krizim tuttu geçen alt komşuda yedim yine ekmek kadayıfı oda çok güzel kek hamuru içine çekilmiş etimek karamelize şerbet üzerine kaymak yaptım küçük tepsi eşim nöbetçiydi sabah kadar 6-7 dilim yedimm değişik ayını hazır ekmek kadayııfı oldu
3.ccü krizm tuttu bu sefer aşure yaptım allah kabul etsin yaptığım gün 5 kase kadar yedim
şimdi oda bitti ve yeni krzim kapıda kekk yapasım var çünkü keke kadar şeker var evde :) yapsam yicem direniyorum
kriz sebebi regl miş ama geneli 1-2 ufak çikolatayla geçerdi bu ay gümbür gümbür geldi.arada komşulara gidip yediğim tatlılıları saymıyorum.
herkes makyaj vb bahsetmiş bende tatlı tarifi verdim değişik olsun :)
şaka bi yana bu 2 tairf favorim yapımı kolay yemesi olay isteyen olursa detaylı yazarım ben kaçar çorba yapıcam bide kızartma bide salata aslında talıda yapsam olurda bakalım :)