Hım. 250 tl çok fazla gerçekten ,bizim burda bedava ama hava çok soğuk olduğu için fazla gidemiyoruz ..bu ülkenin de yağmuru bitmiyor anacım resmen eve hapis olduk ..
evet canım pahalı geldi.şimdi kış ancak hafta sonu avm gidersek oda babamızın nöbeti olmazsa hava iyi olursa oda bir kaç saat.
üzülüyoorum yanlız çocığum hep ona zaman ayıramıyorum evde iş bitmiyor yada ben beceriksizim hep eksik kalıyor çat kapı çalıyor olmuyor.bide benim oğlan öğle Montessori Uygulamaları felan yapmıyor kaç aktitivite yaptım kapıya bant yapıştırdım top atsın diye balonlara duyu çalışması su tuz şeker karışık içlerine koydum şişirdim vb hele geçen mini golf kutusu ve golf sopası yaptım kartondan gözlü kulaklı ağız diş yanak elişi kağıdıyla o uyurken 1 saat uğraştım hiçmi dikkatini çekmez 5 dk geçmiyor dikkat dağılmış koş benimle top oyna yakalamaç hep aynı 15-20 dk eee yetmiyor hep oyna diyor bul tak felanda kesmiyor bikere içine atıyor sonra 6 parçaya ayırıyor aman ne bilimm o mutlu olsun eylensin istiyorum sanırım yetemiyorum oturup yarım saat oynadığını görmedim.ama insan canlısı çocuk gördümü elini tutup gel diyor mutlu oluyor zaten ondan istedim 6 kişilik grupmuşeğlenir yorulur öğrenir değişik olur dedim ama 250 tl suan sadece 1 saat oyun oynasın diye veremeyiz.biraz ısrar etsem benim adam başlar zaten bizde oyun grubunda büyüdük diye aman öğle canımda sıklıyor bu aralar hayırlısı